Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, w schronisku w Starogardzie Gdańskim BRAKUJE NAM SMYCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprawa jest naprawde bardzo PILNA!!!

Przeczytajcie prosze:

W zwiazku z tym, ze mamy teraz wielu wolontariuszy, ktorzy wychodza z psami - notorycznie brakuje nam smyczy!!!!!!!!!!!!! Ilosc smyczy w schronisku zostala zdziesiatkowana i zostaly tylko jakies marne resztki :(
Za tydzien w sobote mamy festyn, na ktorym chcemy pokazac 20-30 psow (!!!) i wszystko byloby pieknie gdyby nie fakt, ze brakuje nam wlasnie SMYCZY!!!

BARDZO PROSIMY O POMOC! Jesli jestescie w stanie pozbierac po znajomych i dostarczyc do schroniska (np droga pocztowa) - bylibysmy niezmiernie wdzieczni!

Schronisko nie stac niestety na zakup smyczy, gdzyz finanse sa bardzo ograniczone i wiadomo, ze w pierwszej kolejnosci pieniazki ida na pilniejsze potrzeby, typu leki ...

Wstawilam juz tydzien temu APEL na stronie schroniska, ale niestety nie przyniosl on spodziewanych rezultatow, wiec musze chodzic po prosbie tutaj na dogo ...

Wiemy, ze nas nie zawiedziecie!!!

Adres, na ktory mozna podsylac/przywozic/przynosic dary:

"OTOZ Animals" Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul. Hermanowska 24
83-200 Starogard Gdański

[url]www.otoz.pl/starogard[/url]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Popytam po znajomych, ale oni raczej kotolubni...
ogłoszenie Tory
[url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/tora-6-miesieczna-sunia-do-bardzo-pilnej-adopcji-ogl3786162.html[/url]

Będę z Wami myślami na festynie, i oby sprzyniósł wiele udanych adopcji (zwłaszcza dobry dom dla Tito)

Posted

Dodałam prośbę o smycze na Trójmieście w Dziale Zwierzęta (najwyżej każą przenieść do innego Działu)
[url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/w-schronisku-brakuje-smyczy-oddaj-nam-niepotrzebna-kazda-smycz-na-wage-zlota-ogl3786224.html[/url]

Posted

mam wieści z domu Leny - parwo
Szczęściara zaczęła jeść
walczymy o Tore
dwa szczyle Czesio i brat jeszcze się trzymają
Julian nie wychodzi z budy, dostaje leki i codziennie pryszczemy go na robale
może mu zimno po tym ogoleniu ale jakie miałam wyjście :(

Posted

[quote name='Ilonajot']Kochani, w schronisku w Starogardzie Gdańskim BRAKUJE NAM SMYCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprawa jest naprawde bardzo PILNA!!!

[/QUOTE]

Mam dla Was dwie porządne (jedna nówka) smycze, na sredniego/ większego i wiekszego psa, tylko nie mam jak dostarczyć!

Posted

[quote name='olenka_f']mam wieści z domu Leny - parwo
Szczęściara zaczęła jeść
walczymy o Tore
dwa szczyle Czesio i brat jeszcze się trzymają
[/QUOTE]

boziu :( :( :(

chociaz dobrze, ze Szczesciara zaczela jesc, ale z powodu Tory to jestem po prostu zalamana :( taki cudowny pies!!!!!
dopiero co ja dalam na strone :(

Posted

[quote name='Itske']Mam dla Was dwie porządne (jedna nówka) smycze, na sredniego/ większego i wiekszego psa, tylko nie mam jak dostarczyć![/QUOTE]

SUPI!

Itske, ja jestem z Gdyni i codziennie dojezdzam do Sopotu do roboty ;)
wiec jak ci nie pasuje gdansk - to moge odebrac w sopocie albo w gdyni ...

w sobote jade na festyn do Starogardu i wtedy bym zawiozla do schronu

Posted

[quote name='ŚWIAT']Dodałam prośbę o smycze na Trójmieście w Dziale Zwierzęta (najwyżej każą przenieść do innego Działu)
[url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/w-schronisku-brakuje-smyczy-oddaj-nam-niepotrzebna-kazda-smycz-na-wage-zlota-ogl3786224.html[/url][/QUOTE]
bardzo dziekujemy ŚWIAT - takie apele na trojmiesicie daja ZAWSZE efekty!!!

Posted

[quote name='olenka_f']Julian nie wychodzi z budy, dostaje leki i codziennie pryszczemy go na robale
może mu zimno po tym ogoleniu ale jakie miałam wyjście :([/QUOTE]

Julian to ten kaukaz co sie topil?? i ktorego ogolilas z powodu blotnej skorupy i robali, co po nim lazily?

jeszcze nie mam jego fotek ... moze siedzi w budzie, bo po prostu mu glupio tak sie pokazywac bez futra ;)

Posted

[quote name='Itske']Mam dla Was dwie porządne (jedna nówka) smycze, na sredniego/ większego i wiekszego psa, tylko nie mam jak dostarczyć![/QUOTE]

A do której jesteś w pracy? Może ja dam radę a potem podrzucę Olence do domu lub spotkam się w parku za rogiem ;-) z Buell i przekażę przesyłkę

Posted

Secia - pracuję do 15.30 - 16, smycze mam w domu, to wezmę je jutro i od jutra będą czekać na Ciebie, jak nie dotrzesz do 15.30 - to zostawię na portierni - pracuje całą dobę, super!

Posted

[quote name='Secia']mogę być o 16.20 Ja pracuję do 16 w Gdańsku na Łąkowej, więc mam kawał drogi ale rower czyni cuda. Czyli opcja na portierni :-)[/QUOTE]

Pk, to jutro biorę smyczki i zostawiam na portierni :-)

Posted

[quote name='Secia']z której strony na portierni? Od Hallera?[/QUOTE]
Wejscie jest - albo od Leczkowa, przez "park" albo od Hallera, portiernia jest jedna - wejście do CEN

Kolczatke też chcecie?

Posted

[quote name='Itske']Wejscie jest - albo od Leczkowa, przez "park" albo od Hallera, portiernia jest jedna - wejście do CEN

Kolczatke też chcecie?[/QUOTE]

dawaj WSZYSTKO ;) kolczatki zawsze mozna uzyc odwracajac kolce ...

Posted

Klakier -szczęściarz. Miałam na niego chrapkę, ale ... uwiódł mnie Euzenio.

Z Euzeniem trochę lepiej - psychicznie - choć ma chłopak jakąś traumę przed wychodzeniem na dwór. Dojdzie do progu, do drzwi, "powącha powietrze" i w noooooogi!! z powrotem do domu.

Posted

[quote name='wieszczyniewiesz']Klakier -szczęściarz. Miałam na niego chrapkę, ale ... uwiódł mnie Euzenio.

Z Euzeniem trochę lepiej - psychicznie - choć ma chłopak jakąś traumę przed wychodzeniem na dwór. Dojdzie do progu, do drzwi, "powącha powietrze" i w noooooogi!! z powrotem do domu.[/QUOTE]

Się mu nie dziwię, jeszcze z powrotem nie wpuszczą :-)

Posted

[quote name='Itske']Się mu nie dziwię, jeszcze z powrotem nie wpuszczą :-)[/QUOTE]

dokładnie to samo pomyślałam
wysyłam tabletki dla Euzenia jutro o ile znów się coś niewydarzy
Julian został Lucjanem i Ani nie przekonasz że jest inaczej
Luciu jutro jedzie na badania te robale wrzarły mu się w skórę i myślę że narobiły spustoszenia, Luciu nie wychodzi z budy, ciągle leży i dziś na siłę na zabiegi go wyciągałam, szyja tam gdzie był łańcuch jedna wielka rana :(

Posted

[quote name='olenka_f']Luciu jutro jedzie na badania te robale wrzarły mu się w skórę i myślę że narobiły spustoszenia, Luciu nie wychodzi z budy, ciągle leży i dziś na siłę na zabiegi go wyciągałam, szyja tam gdzie był łańcuch jedna wielka rana :([/QUOTE]

booooziu :( a jaki w ogole Lucjan jest do ludzi?? burczy?