eurydyka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [FONT=Verdana][COLOR=black][B][IMG]http://i34.photobucket.com/albums/d136/Azorek/11-3-06/c77f78ae.jpg[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][B]O Luce pisalismy na watku sochaczewskim, ale ona juz za dlugo siedzi w schronisku. Mam nadzieje, ze dom dla Luki znajdzie sie jeszcze przed wakacjami. A teraz troszke o tej cudownej suni...[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#0000ff][B]LUKA to sunia, ktorej nie da sie nie zauwazyc w podwarszawskim schronisku.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana]Ona kipi radoscia, mimo ze od roku jest uwiazana do budy okolo dwumetrowym lancuchem. Przezyla w budzie tegoroczne mrozy, zeszloroczne upaly kiedy w misce brakowalo wody, bo wyschla lub Luka zachaczyla o miske lancuchem.[/FONT] [FONT=Verdana]Sunia ktora tyle miesiecy juz spedzila w schronisku wciaz jest psem wesolym i pelnym energii. Luka jest po prostu najweselszym psiakiem w schronisku. [/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#0000b1]Na widok każdego człowieka tańczy szalony taniec radości, składający się z podskoków i lizania po twarzy.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana]Suczka jest psiakiem niezwykle przyjaznym i przemiłym. Byłaby wspaniałym towarzyszem zabaw dzieci i kochaną przytulanką dla swojego pana lub pani (jest nieduża - ok. 40 cm wysokości). [/FONT] [FONT=Verdana]Czeka na dobrych ludzi, którzy zechcą odpowiedzieć na jej miłość do całego świata swoją sympatią i ofiarują dobry dom![/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#0000b1][B]Jeśli życie Ci doskwiera i nie masz zbyt wielu powodów do radości - przygarnij Lukę![/B] [/COLOR]Zobaczysz, jak jej roześmiany na Twój widok pysk przywróci Ci dobry humor i wiarę w sens życia![/FONT] [FONT=Verdana]Ta sunia radości w sobie ma za dwoje - i chętnie się z Tobą podzieli![/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Kontakt z Marka (ze wzgledu na moj pobyt zagraniczny): [/SIZE][/FONT][EMAIL="[email protected]"][SIZE=2][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/SIZE][/EMAIL][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000b1][SIZE=2]tel: 0507 92 00 43 [/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000b1][SIZE=2][IMG]http://i34.photobucket.com/albums/d136/Azorek/11-3-06/c552c4c5.jpg[/IMG][/SIZE][/COLOR][/FONT] Quote
eurydyka Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 mam nadzieje, ze Bodziulka i Marka wrzuca jeszcze jakies fotasy tej superowej suni Quote
Bodziulka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja chyba nie mam więcej fotek :hmmmm: ale Marka pewnie coś znajdzie ;) Quote
ania14p Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 To zanim Marka coć znajdzie, podskocz sobie na początek, radosna kuleczko! Quote
eurydyka Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 bardziej za serce lapia psy chore ale Luka tez musi dostac swoja szanse Quote
eurydyka Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 naprawde nikt sie Luka nawet troszke nie zainteresuje? Quote
ania14p Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Wracaj Luko do góry, ktoś się napewno zakocha w tym roześmianym pycholku! Quote
Bodziulka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pełna radości Luka chce się podzielić swoim entuzjazmem! Quote
eurydyka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Luka jest cudnym psem, kto sie zdecyduje jej dac dom? Quote
Ania-Sonia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Wspaniale, że Luka ma już swój wątek :klacz::multi: Ona jest naprawdę [B]WYJĄTKOWA[/B]! Śmieje się do człowieka już z daleka i cały czas tańczy swój niesamowity taniec radości. Skąd w tej psinie taka radość życia?... Czy ta radość i chęć życia kiedyś się wyczerpie i Luka będzie smutnym, uwiązanym na łańcuchu stworzeniem z matową sierścią i z oczami, w których nie ma już ani radości, ani nadziei? Quote
eurydyka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 [QUOTE]Ona jest naprawdę [B]WYJĄTKOWA[/B]! Śmieje się do człowieka już z daleka i cały czas tańczy swój niesamowity taniec radości. [/QUOTE] jest wyjatkowa i chce do domu Quote
Marka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 a może wyszukać adresy jakiś rodzinnych domów dziecka i przesłać im info o Luce? - ona dałaby radę pokochać nawet największą, kilkunastoosobową rodzinę! Quote
eurydyka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 w domach dziecka rzadko sa zwierzaki Quote
Bodziulka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='eurydyka']w domach dziecka rzadko sa zwierzaki[/quote] ale w takich rodzinnych, a nie takich duużych państwowych, w takich duużych rodzinach zastępczych, np w wioskach dziecięcych? - albo domowych pogotowiach dla dzieci? Quote
eurydyka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 sama nie wiem, ale dzis jestem chora i mam czarny swiat przed soba Luka musi dobrze trafic:) Quote
Ania-Sonia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Mam nadzieję, że Luka uda się jutro na spacerek! :loveu: Quote
eurydyka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 pliz pliz Aniu-Soniu, nie ma szanse pobiegac chwilke chociaz Quote
Bodziulka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Luka chyba była z Wierą na spacerku - jak było? Quote
Ania-Sonia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='Bodziulka']Luka chyba była z Wierą na spacerku - jak było?[/quote] Dziewczyny poszły w pierwszej parze :lol: Luka była zdezorientowana (nie ma się co dziwić. Kiedy ona ostatni raz była na spacerku?...:shake: ) i trochę na Wierę "nakrzyczała". I tu zaskoczenie - Wiera to nie taka ciapa. Potrafi się odgryźć :evil_lol: Quote
ania14p Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Oj, z Luką to nie jest łatwo, na smycz musiałam ją odławiać z łańcucha, później pogoniła jakiegoś malucha, który wydostał się przez furtkę, Wierę chciała zjeść, ale sądzę, że jęst szansa na ucywilizowanie tej pannicy, bo ona po prostu jest niepewna i ta chwila wolności jest ważniejsza niż cały świat! Zdjęcia za jakąś godzinkę, bo już obrobione, tylko na serwer wrzucę, ale Bezulka czegoś jęczy, wiec chwilka przerwy dla ciotki Ani, przegonię potfory i wracam do roboty! Quote
eurydyka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Luka nigdy nie byla na spacerze odkad jest w schronisku. dalyscie jej dziewczyny pierwszy spacer opiszcie jak sie zachowywala do innych psiakow bo to wazne, byla z Wami Marka? Quote
Recommended Posts