Kinya Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 My mamy naszego Baltica, a Grecy zadymiarza :evil_lol: [URL]http://deser.pl/deser/1,97052,7862189,Pies__ktory_zostal_bohaterem_greckich_protestow__ZDJECIA_.html[/URL] Quote
karola&gacek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Widziałam tego psa już dawno w Faktach na filmie. Fakt, po psie nie było widać choć troche strachu, stał razem z ludźmi. Quote
engelina_88 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Takich psów pewnie jest tam więcej. W zeszłe wakacje pracowałam w Grecji. Na ulicach jest multum błąkających się psów i kotów. Jeszcze sporo więcej niż u nas. Sama jednego szczeniorka przygarnęłam, żeby się nie błąkał. Na plażach i ulicach bujają się całe watachy. Nie ma schronisk- jedyne co nam poradzono, gdy znaleźliśmy psa to włożyć go do kartonu z puszką żarełka i postawić na ulicy, może ktoś weźmie :( Pocieszające jest jedynie to, że nikt nie robi tam zwierzętom krzywdy, tak jak u nas. Koty i psy są dokarmiane i głaskane przez przypadkowych ludzi, dlatego nie muszą się ich bać. No i w Grecji nie ma zimy ;) Quote
Recommended Posts