kameralna Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Na razie tylko mogę zajrzeć do Paryska ale jeszcze się pojawię ze swoją skarbonką ;) Quote
danka4u1 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Dzięki Kameralna za pojawienie się u Paryska. Quote
zeberka4 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 a czy Parys ma avatarek? może ktos mu zrobi? bo chetnie go bede dalej na dogo pokazywała :D na razię moge tylko podnosić i allegro zaoferować dla Paryska,jezeli sie zgadzacie dajcie znac na pw,odwiedzam tyle psiaków ze czasem zapomni sie wejśc do drugiego :) Parysek zasłuzył na domek,długo w schronie siedzi,taki zwykły burek to szans duzych nie ma po prawdzie, nie dajmy mu zgasnąć ,on zasłuzył sobie na długie i piekne zycie Quote
danka4u1 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Widzicie, jak dobrze nie spać..Dzięki zeberka za pojawienie się. Spotykamy się i to nie na wątku Rudej- naszej ulubienicy. Quote
Lolalola Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 no to jestem i ja!!!Witaj Parysku:)postaram sie wygrzebac w lipcu choc pare groszy!!! Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Plicha']Ja jestem za :) a na dowód tego że Dogomania ma dobry wpływ na zdrowie i pomaga wyjść z nałogów rezygnuję z 2 tabliczek czekolady (moj najwiekszy nałóg) :eviltong: i dorzucam Paryskowi 5zł do mojej deklaracji, czyli w sumie 15zł. I zaraz zrobie przelew żeby już nikomu nie przyszło do głowy zostawiać Paryska w schronie :mad:[/QUOTE] Dzięki!!!:multi: Plicha, jak zawsze, z nami w fanklubie tyszaków...:lol: ... czyli Paryskowi [FONT=Arial Black]brakuje już tylko 160 złotych...:lol:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial]Kaja, gdy się pojawi, będzie zaskoczona...:crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]I pewnie zaraz zmieni sumę w tytule na mniej odstraszającą...;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Zazdroszczę jej tej roli...:lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]PS. A szczęśliwsza mina Paryska powinna być dla nas słodsza niż czekolada...:evil_lol:[/FONT] Quote
zeberka4 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 chetnie bede wpadała, a jak allegro ładne trzeba to pisać! Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='ewatonieja']ja skromnie...podniosę :)[/QUOTE] [quote name='Lolalola']no to jestem i ja!!!Witaj Parysku:)postaram sie wygrzebac w lipcu choc pare groszy!!![/QUOTE] Witamy i dziękujemy za przybywanie, wspomaganie i podnoszenie...:lol: Quote
Enge Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Więc zróbmy jeszcze większą niespodzianke, oferuje 10 zł miesięcznie na dobry początek mojej obecności na forum :lol: I tym sposobem potrzeba jeszcze "tylko" 150 zł Quote
polubek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='AlfaLS']Nie da się ukryć że Parysek pomaga nam walczyć z nałogami:evil_lol:. Agata rezygnuje z papierosów, ja z lodów, Plicha z czekolady :multi::multi::multi: Cz ktoś jeszcze może dla Paryska z czegoś zrezygnować??????????[/QUOTE] ja mogłabym już zrezygnować co najwyżej z jedzenia :) Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Enge']Więc zróbmy jeszcze większą niespodzianke, oferuje 10 zł miesięcznie na dobry początek mojej obecności na forum :lol: I tym sposobem potrzeba jeszcze "tylko" 150 zł[/QUOTE] Dziękujemy Serdecznie, Enge!!!:multi: Cieszymy się, że dobry początek był u Paryska i niech będzie to dla niego dobry znak...;) Dziękuję Wszystkim też za zainteresowanie wątkiem!!!:lol: [FONT=Arial Black]150 złotych do uzbierania to już naprawdę bliżej niż dalej!!!:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Lolalola']no to jestem i ja!!!Witaj Parysku:)postaram sie wygrzebac w lipcu choc pare groszy!!![/QUOTE] Danka mi link podesłała.. więc jestem...:):) Ja podobnie.. wyskrobię cosik na dziadziunia w lipcu, teraz nie dam rady. Jakbym zapomniała to nie krygować się proszę, tylko dawać kuksańca:diabloti::diabloti: Quote
Zdrapka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Zapisuję wątek. Niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc, a i zrezygnować nie mam już z czego .... Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='polubek']ja mogłabym już zrezygnować co najwyżej z jedzenia :)[/QUOTE] To bardziej dopuszczalne niż gdybyś miała zrezygnować np. z robienia banerków...:evil_lol: Quote
polubek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='RenW']Danka mi link podesłała.. więc jestem...:):) Ja podobnie.. wyskrobię cosik na dziadziunia w lipcu, teraz nie dam rady. Jakbym zapomniała to nie krygować się proszę, tylko dawać kuksańca:diabloti::diabloti:[/QUOTE] to już ja ci przypomnę Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='UBOCZE']To bardziej dopuszczalne niż gdybyś miała zrezygnować np. z robienia banerków...:evil_lol:[/QUOTE] hahhaha DOBRE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Zdrapka']Zapisuję wątek. Niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc, a i zrezygnować nie mam już z czego ....[/QUOTE] Witamy i Cieszymy się!!!:lol: Nie zrezygnuj w każdym razie ( bardzo prosimy) z bywania u Paryska i trzymania za niego kciuków.:lol: Sama obecność na wątku też ważna...;) Im więcej nas, tym lepiej...:multi: Quote
danka4u1 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Zdrapka']Zapisuję wątek. Niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc, a i zrezygnować nie mam już z czego ....[/QUOTE] Dziękujemy za przybycie do Paryska i bądź częstym gościem tutaj. Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='polubek']ja mogłabym już zrezygnować co najwyżej z jedzenia :)[/QUOTE] Ja podobnie.. już i tak dwa posiłki jadam.. oszczędzam na czym się da.. już prawie w ascezie i całkowitej abstynencji żyję..:evil_lol::diabloti::diabloti: Ale muszę przyznać oszczędzić się da i to dużo, używki można okroić, nałogi wyrugować, prasę ograniczyć znacznie w końcu jest net, rozmowy telefoniczne ukrócić, na fryzjerze oszczędzić..do mnie przychodzi na przykład zaprzyjaźniona koleżanka - fryzjerka (no stylistka niech jej będzie:cool3:) i bierze połowę tego co w salonie...można wiele upatrywać możliwości cięć finans. Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 150 złotych deklaracji!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial]150 osób - każdy po złotówce[/FONT] [FONT=Arial]I Parysek jedzie do Zuzi w taksówce!!!*[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]* i to darmowej - dzięki Nikusiowi!!!:lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='polubek']to już ja ci przypomnę[/QUOTE] Ok. tylko nie o czwartej rano, błagam nie budź!:D:D:D:D Quote
Szarotka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='UBOCZE'][FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 150 złotych deklaracji!!![/FONT] [FONT=Arial]150 osób - każdy po złotówce[/FONT] [FONT=Arial]I Parysek jedzie do Zuzi w taksówce!!!*[/FONT] [FONT=Arial]* i to darmowej - dzięki Nikusiowi!!!:lol:[/FONT] [/QUOTE] No Parysku coraz blizej celu:multi::multi::multi: Quote
RenW Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Szarotka']No Parysku coraz blizej celu:multi::multi::multi:[/QUOTE] Oo, jak Szarotka jest to już wytrzepie ludziom z gaci te 150,- :D:D:D:D:D Quote
Szarotka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ale dopiero moge to robic po wtorku, bo mam gosci z Polski od 3 czerwca i stale gdzies jezdzimy. Quote
UBOCZE Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/1757/parys3cd2.jpg[/IMG] [FONT=Arial Black]Parysie bojowy,[/FONT] [FONT=Arial Black]Po co Ci Helena...[/FONT] [FONT=Arial Black]Pomóż Paryskowi[/FONT] [FONT=Arial Black]Na hotel uzbierać!!!:evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts