Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Harry jest młodym około 2- letnim psem ,który trafił do schroniska razem ze swoim przyjacielem wyżłem Hektorem.Psiaki zostały wyłapane w pod łowickiej wsi ale wcześniej widziano je w różnych miejscach zawsze razem.Harry opiekuje się młodym szczeniakiem wyżła i pozwała mu nawet na wchodzenie sobie na głowę(dosłownie).Psiaki są ze sobą bardzo związane.Ich przyjaźń i przywiązanie są widoczne i wzruszające.Takie zachowanie Harrego w stosunku do młodszego psiaka bardzo dużo mówi o jego charakterze.Harry jest łagodny,spokojny i lubi inne psy i ludzi.Harry jest dużym psiakiem więc najlepiej ,żeby znalazł domek z ogródkiem.Jeszcze lepiej ,żeby znalazł domek razem ze swoim kolegą Hektorem,ten warunek nie jest jednak konieczny.Psiak jest odrobaczony i zaszczepiony,przed adopcją zostanie wykastrowany.Szukamy domu dla Harrego.[/FONT]

Posted

Tez potwierdzam bardzo przyjazny.I bardzo przyjażnia sie z Hektorem!Nawet p.Marek zwrocił uwage na te psia przyjażń.Wczoraj kiedy odbierałam Kamę ze schroniska psiaki poznały mnie (sobota w schronisku)i machały ogonami az miło.

Posted

Romka napisał(a):
Jak patrzę na nich to marzy mi się dom dla nich dwóch!Byłoby wspaniale.

Ja też bym chciała, żeby mieszkali razem! Albo jako sąsiedzi!

Posted

mamanabank napisał(a):
Naprawdę widziałam dzisiaj jak Hektor przechodzi przez głowę Harrego, a Harry na to jak na lato :-)

DziS juz nie było tak pięknie!Harry dał po głowie Hektorowi:najpierw za kośc,potem,zeby pokazać kto tu rządzi.Biedny Hektor zupełnie był zaskoczony i bardzo sie bał nawet nie podszedł do kraty.Potem siedział w budzie.Zabrałyśmy kośc,zeby nie było powodu do kłótni.A potem wygłaskałyśmy Harrego ,zeby pokazac ,ze on tu jest szefem.Hektor musi miec spokój bo Harry jest dużo większy i musiałyśmy zapewnic mu bezpieczeństwo na niedzielę.O przesadzeniu nie mogło byc mowy,nie było komu podjąc decyzji.Pewnie Harry miał dość wybryków Hektora i pokazał Hektorowi gdzie jego miejsce.Nie pozwolił mu nawet szczekać ,kiedy Pongo podbiegł do krat i zaczęli "dyskusję".Tylko Harremu wolno było szczekać na obcego psa.