MyszkaMiki Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 W piątek maluchy jadą do domu :) Co jednak nie zmienia faktu, że dług za szczepienia został :( Quote
zeberka4 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 o super! jak wy to robicie ze tak szybko domy maja! ciesze się,moge podrzucac Quote
martaipieski Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 super ze maluchy jada do domkow!!!i to jak szybko!!!! teraz ja mam podobny przypadek:( http://www.dogomania.pl/threads/186196-3-szczeniaki-odebrane-z-%C5%82a%C5%84cuch%C3%B3w-wychudzone-potrzebne-DS-i-pieni%C4%85dze-na-karme?p=14733546#post14733546 Quote
MyszkaMiki Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Raz się udaje szybko a innym razem szukamy miesiąca ... Marta śliczne psiaki Quote
ata Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Przypomnę pieski... a właściwie to dług u weta ...... Quote
MyszkaMiki Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Pilnie potrzebny transport pod Szamotuły, żeby przewieźć małe Quote
MyszkaMiki Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [FONT=MaszynaAEG, sans-serif]Bardzo pilnie trzeba przewieźć szczeniaki z Wrześni pod Szamotuły.[/FONT] [FONT=MaszynaAEG, sans-serif]Kto pomoże takim ślicznościom?? [/FONT] Quote
MyszkaMiki Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Jak si,ę nie znajdzie jakiś transport to jutro sama je zawiozę. Obym dojechała tym moim gracikiem ... Quote
rika Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 MyszkaMiki napisał(a):[FONT=MaszynaAEG, sans-serif]Bardzo pilnie trzeba przewieźć szczeniaki z Wrześni pod Szamotuły.[/FONT] [FONT=MaszynaAEG, sans-serif]Kto pomoże takim ślicznościom?? [/FONT] Ile tych szczeniaczków? Osobówką da radę? Mogę załatwić transport na niedzielę- moja babcia mieszka koło Szamotuł, w niedzielę spotkamy się na komunii, mogę zapytać czy weźmie psinki ;) Ps. Ja mam do Wrześni 12 km, ale to nie problem podjechać... Quote
MyszkaMiki Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Dzisiaj się okaże bo jest szansa, że dzisiaj maluchy pojadą :) Quote
MyszkaMiki Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Uff maluchy pojechały :) Co mnie wykończy to mnie wykończyły ale jakie one słodkie ehh :) Zrobiłam im kilka foteczek. Jak je wypuściłam z auta na podwórko to po prostu oszalały ze szczęścia, nie wiedziały co ze sobą zrobić tak się cieszyły hi hi Jak już zasrały co tylko się dało :) tak na szybko zrobiłam ogrodzenie z siatki i je tam włożyłam. Zobaczcie jak słodko odpoczywały po szaleństwach. Quote
MyszkaMiki Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Przy okazji też pojechały jeszcze inne maluchy ... Wczoraj złapane w lesie ehh Na szczęście się udało i tym samym transportem i one pojechały :) Oto one (fotki ze schroniska), u mnie już nie było czasu Fotka jakościowo fatalna ale strasznie mi się podoba mina he he wyszedł maluch jak jakiś potwór :) Quote
ata Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Już się martwiłam, że nic z tego nie wyjdzie, teraz już będzie tylko lepiej :) ...... dług u weta pozostał, a tu nowych pięć sztuk przybyło ..... Quote
MyszkaMiki Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Udało się ... Ale jestem po prostu padnięta. To żywe srebra i prawie cały czas wariowały. Słodkie maluszki ehhh Już mi ich brakuje. Ale cieszę się bo wiem, że trafiły w dobre ręce Quote
ata Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tripti napisał(a):a to wszystkie do jednego domu trafiły? Teraz są na tymczasie, będą odpowiednio przygotowane i pojadą po nowe domki do Niemiec. Quote
Recommended Posts