Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To taki żarcik był:razz: Oczywiście że będę tu co jakiś czas wpadać na pogadankę i mam nadzieje że wkrótce jakieś nowe foteczki sie pojawią:mad:

Posted

Dobrze,a gdzie sa zdjęcia prosiaków???Szukałam,niestety wszystkiego nie przejrzałam...i nie znalazłam...A z gryzoniami zapraszam na [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37689[/URL]
Zobaczcie ile nowych nam przybyło....Przedstawcie swoje gryzonie...
Głaskanka dla wszystkich futrzaków przewijajacych się przez wątak...

Posted

[quote name='bonita'][B]CZeść dziewczyny :) Co dzisiaj pijemy[/B]:cool3::evil_lol:[/quote]

Hej Kasieńko !! nie mam pojęcia co Ewcia nam zaproponuje :P

[quote name='Kacha3D']To taki żarcik był:razz: Oczywiście że będę tu co jakiś czas wpadać na pogadankę i mam nadzieje że wkrótce jakieś nowe foteczki sie pojawią:mad:[/quote]

no mam nadzieje, że to tylko żart był ;)
będą będą ;)

[quote name='Evelin']Dobrze,a gdzie sa zdjęcia prosiaków???Szukałam,niestety wszystkiego nie przejrzałam...i nie znalazłam...A z gryzoniami zapraszam na [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37689[/URL]
Jakby podlinkowanie nie działało: [B]Psy w potrzebie[/B] potem [B]Już w nowym domu[/B] potem [B]świnka makabra-uratowana i ma kochajacy dom....[/B]
Zobaczcie ile nowych nam przybyło....Przedstawcie swoje gryzonie...
Głaskanka dla wszystkich futrzaków przewijajacych się przez wątak...[/quote]

wygłaszcze, wygłaszcze, dziękuje ;)
zaraz ci dam stronki, na których są moje prosie ;)

[quote name='evaxon']ja dzis dzien bez TZta czyli dzien bez alko.:evil_lol:[/quote]

tiaaaaa, jasne, to sie nazywa ciche picie :PP nikomu nie powiesz, żeby na jaw nie wyszło :P