Medorowa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Aga K']Hejka ;) za dużo alkocholu :diabloti:[/QUOTE] :siara::siara: Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='madzia i medor']:siara::siara:[/quote] hhahahahahahahahahahahaha Quote
bonita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [B]CZeść dziewczyny :) Co dzisiaj pijemy[/B]:cool3::evil_lol: Quote
Kacha3D Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 To taki żarcik był:razz: Oczywiście że będę tu co jakiś czas wpadać na pogadankę i mam nadzieje że wkrótce jakieś nowe foteczki sie pojawią:mad: Quote
Evelin Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dobrze,a gdzie sa zdjęcia prosiaków???Szukałam,niestety wszystkiego nie przejrzałam...i nie znalazłam...A z gryzoniami zapraszam na [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37689[/URL] Zobaczcie ile nowych nam przybyło....Przedstawcie swoje gryzonie... Głaskanka dla wszystkich futrzaków przewijajacych się przez wątak... Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='bonita'][B]CZeść dziewczyny :) Co dzisiaj pijemy[/B]:cool3::evil_lol:[/quote] ja dzis dzien bez TZta czyli dzien bez alko.:evil_lol: Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='bonita'][B]CZeść dziewczyny :) Co dzisiaj pijemy[/B]:cool3::evil_lol:[/quote] Hej Kasieńko !! nie mam pojęcia co Ewcia nam zaproponuje :P [quote name='Kacha3D']To taki żarcik był:razz: Oczywiście że będę tu co jakiś czas wpadać na pogadankę i mam nadzieje że wkrótce jakieś nowe foteczki sie pojawią:mad:[/quote] no mam nadzieje, że to tylko żart był ;) będą będą ;) [quote name='Evelin']Dobrze,a gdzie sa zdjęcia prosiaków???Szukałam,niestety wszystkiego nie przejrzałam...i nie znalazłam...A z gryzoniami zapraszam na [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37689[/URL] Jakby podlinkowanie nie działało: [B]Psy w potrzebie[/B] potem [B]Już w nowym domu[/B] potem [B]świnka makabra-uratowana i ma kochajacy dom....[/B] Zobaczcie ile nowych nam przybyło....Przedstawcie swoje gryzonie... Głaskanka dla wszystkich futrzaków przewijajacych się przez wątak...[/quote] wygłaszcze, wygłaszcze, dziękuje ;) zaraz ci dam stronki, na których są moje prosie ;) [quote name='evaxon']ja dzis dzien bez TZta czyli dzien bez alko.:evil_lol:[/quote] tiaaaaa, jasne, to sie nazywa ciche picie :PP nikomu nie powiesz, żeby na jaw nie wyszło :P Quote
Kacha3D Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cytat: no mam nadzieje, że to tylko żart był ;-) będą będą ;-) :multi::multi::multi: Quote
Yakubbo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witam :) Dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy czesciej ;) Ja rowniez czesciej bede zagladac, ale malo cos ostatnio tu fotek:cool3: CZekamy na nowe ;) Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Kasia :buzi: aa, będę będę bywać u was i będą, będą focie ;) Pozdrawiam Quote
Bewarka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Aga K']Hejka ;) Wpadnę kochanie, wpadnę ;) jak obiecywałam ;)[/quote]No ja myślę...:diabloti: i to jak najszybciej...;) Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='evaxon']helol :) jak tam spotkanie:razz: ??[/QUOTE] No właśnie :razz: Quote
bonita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [B]Heloł, heloł, heloł :)[/B] [B]Jest tu kto? ;)[/B] Quote
Sylwia506 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [IMG]http://img394.imageshack.us/img394/8625/pusia3mf3.jpg[/IMG] Jakież Pusia ma piękne spojrzenie:) Quote
Recommended Posts