Marta_Ares Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 swietne fotki, sliczna jest ta Pusia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dziękuje wam bardzo w imieniu Pusi - jest zachwycona :loveu::loveu::loveu: Przyszłam sie z wami pożegnać .............. :roll: Wiecie, wczoraj sie dowiedziałam, że od dzisiaj sie szkoła znów zaczeła - semestr ll. Tak wieęc dzisiaj nie byłam na zajęciach - 2 h, ale sie dowiedziałam jaki mamy plan. Na jednym wątku już wspominałam, że mamy 24 godziny zajęć w weekend - bez piątku jak sie poytem okazało :placz::placz::placz: Spotkamy się dopiero w poniedziałek wieczorkiem lub popołudniem jak odeśpie. Wstaje przed 6 - wychodze jakieś 20po 6 a wracam o 22 - najgorzej będzie sie obudzić w niedziele :placz::placz::placz::placz: zanim to zanim tamto to już będzie 1 w nocu ja nie wieeeem :placz::placz::placz: Pozdrawiam i ................... życzę udanego weekendu - myślci o mnie jak będziecie robić cosik milusiego - bp wesoły spacerek z psieskiem ;) Pozdrawiam. Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Uulala :placz:........ale...nie martw sie ;) raz, dwa i nawet nie zauważysz jak się skończy ta szkoła...:) Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ee tam... jakoś przeżyjesz... dla DGM wszystko ;) Quote
Sylwia506 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ah.... jakie piękne te nowe foteczki :) Pusia jest piękna:) Quote
bonita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [B]Cześć Aga :)[/B] [B]Uczysz się i uczysz jeszcze uczoną zostaniesz ;)[/B] [B]Pozdrowionka[/B] Quote
tamiczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Aga K']co robisz ??? przecie ja chce spać !!! wrrrrrrrrr ....... hmmmm ....... [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/9783/1004335apy4.jpg[/IMG][/quote] a co to za cudeńko? :loveu: Agusia trzymaj się bedzie dobrze :multi: Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='haska_12']Aga :placz: Ajj ta szkoła :angryy:[/quote] noooom, dokładnie :placz::angryy: [quote name='justys95']Uulala :placz:........ale...nie martw sie ;) raz, dwa i nawet nie zauważysz jak się skończy ta szkoła...:)[/quote] no nie, tak niestety nie ma :placz: nie da sie przeżyć 12h dziennie nie czując tego - haha w tym 2h wychowania fizycznego ehh [quote name='Samturia']ee tam... jakoś przeżyjesz... dla DGM wszystko ;)[/quote] jakoś :cool3::eviltong::evil_lol: tak, dla DGM coś, ale chyba nie wszystko :evil_lol: [quote name='Sylwia506']Ah.... jakie piękne te nowe foteczki :) Pusia jest piękna:)[/quote] WITAMY W NESZEJ JAK NARAZIE SKROMNEJ GALERYJCE I ZAPRASZAMY DUUUŻO CZĘŚCIEJ ;) dziękujemy bardzo ;) nowych foteczek JESZCZE nie ma :angryy: - tzn są, na kompie u koleżanki brata :angryy: [quote name='Marta_Ares']Hej Agus :8 ah ta szkola:cool1: :cool1:[/quote] nom, właśnie eeeehhhh .... [quote name='bonita'][B]Cześć Aga :)[/B] [B]Uczysz się i uczysz jeszcze uczoną zostaniesz ;)[/B] [B]Pozdrowionka[/B][/quote] bardzo bym chciała już tą uczoną być i mieć studia daleko w tyle :evil_lol::cool3: [quote name='tamiczek']a co to za cudeńko? :loveu: Agusia trzymaj się bedzie dobrze :multi:[/quote] to "cudeńko" to Mika, o której pisałam nie dawno i dawniej ;) Dziękuje wszystkim za wspieranie mnie duchowe ;) pozdrawiam :buzi: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/656/1004324aqg5.jpg[/IMG] Ach... ta słabość do piszczęcych piłeczek, z kąd my to znamy ;) Pozdrawiamy [SIZE=3][FONT=Fixedsys][SIZE=3][FONT=Fixedsys][B][FONT=Verdana][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/B] [IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE] Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Witam w naszej galeryjce :multi::multi::multi: hhehehehehe, aahhhh, niooooo :cool3::cool3::cool3: zapraszamy częściej ;) Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 No ładnie !!! i od godziny 14 nikogo u nas nie było :placz::placz::placz::placz: a ja do was zaglądam jak tylko mam wolną chwilkę PRZESTANĘ ZAGLĄDAAAAAAAĆĆĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz: Quote
bonita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [B]Jestem :)[/B] [B]Dzięki za kciukasy:buzi:, bardzo się przydały.[/B] [B]Pozdrowionka[/B] Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hej Agus przepraszam ze tak rzadko tu wpadam:-( ale n aprawde mam bardzo malo czasu:placz: Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='bonita'][B]Jestem :)[/B] [B]Dzięki za kciukasy:buzi:, bardzo się przydały.[/B] [B]Pozdrowionka[/B][/quote] cieszę się jeżeli tylko sie przudały to git ;) [quote name='Marta_Ares']Hej Agus przepraszam ze tak rzadko tu wpadam:-( ale n aprawde mam bardzo malo czasu:placz:[/quote] wierze :buzi: [quote name='evaxon']zamiast płakac foty daj :mad: :evil_lol:[/quote] a ściągniesz mi je do swojego kompa i zgrasz mi na płytke tak, żebym miała na swoim kompie ? :eviltong::eviltong::eviltong::cool3::cool3: :cool3: [quote name='haska_12']Aga! Ja zaglądam jak mam tylko czas![/quote] eeehh :eviltong: dzięki i pozdrawiam ;) Quote
tamiczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Aga K'] to "cudeńko" to Mika, o której pisałam nie dawno i dawniej ;) Dziękuje wszystkim za wspieranie mnie duchowe ;) pozdrawiam :buzi:[/quote] A moge prosic o powtóreczkę :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dzien doberek, wpadlam sie przywitac:evil_lol: Quote
Aga K Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [quote name='justys95']czołem kluski z...pomidorową :evil_lol:[/quote] mmm ..... pyyyychaaaa !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='tamiczek']A moge prosic o powtóreczkę :loveu:[/quote] ale jaką powtóreczkę ? :) [quote name='Marta_Ares']Dzien doberek, wpadlam sie przywitac:evil_lol:[/quote] doberek !!! miło nam ;) Quote
Recommended Posts