Bewarka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Heeej!!!Moja lista subrykrypcji zmniejszyła się nieznacznie, ale powoliłam sobie tu wpaść :) widze, że psina ma problemy :( guz... Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [B][COLOR=blue]Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet:Rose: :Rose: :Rose:[/COLOR][/B] Quote
Aga K Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='justys95']Heeej!!!Moja lista subrykrypcji zmniejszyła się nieznacznie, ale powoliłam sobie tu wpaść :)/:-( widze, że psina ma problemy :( guz...[/quote] ja nikogo nie zmuszam żeby tu koniecznie do nas prezychidzić. Nie chcesz - nie musisz ;) Tak, Pusia ma guz i epilepsje w okresie remisji ( nie ma ataków, nie denerwuje sie - jest spokój :multi::multi::multi: ) Paulinko/Mickey'ku dziękuuuuuuuuuuuujjjeeeeeeemmyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi::buzi::buzi: .. dla was pozdrawiam Quote
leemonca Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 biedna Pusia,operować guza też chyba nie można ze względu na jej wiek ??? Quote
Agnieszka PPP Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witam;) Sliczna geleria:loveu: :loveu: Biedna Pusia,guz...moja Lora za TM miała guza sutka,ech cieżko mi o tym mysleć:placz: Trzymajcie się Quote
Aga K Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='leemonca']biedna Pusia,operować guza też chyba nie można ze względu na jej wiek ???[/quote] Tak. Kiedyś leczyliśmy sie u innego weta - bądź co bądź brat koleżanki :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: który piowiedział, "że takich guzów sie nie rusza" g ........... prawda za przeproszeniem :angryy::angryy::angryy: Ale dowiedziałam sie o tym dopiero u nowego weta, który mnie porządnie opierniczył za to, że nie kazałam tamtemu operować, że na nim tego nie wymusiłam. Ale skąd ja mogłam to wiedzieeeeć ??????????????????:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Teraz ten wet mi powiedział, że można by to było zoperować, ale czy jest tego sens bo ona już jest staryszką i szanse są naprawde nikłe, no a przecież nikt mi gwarancji nie da,że ona przeżyje :placz::placz::placz: Dzisiaj niunia cały dzień spała. Na spacerkach szybko ciągneła do domu bo pada. Nie wiem co sie z nią dzieje, ciągle podchodzi nam pod nogi, ciągle za nami łazi - to jest ok, ale nogdy tak nie było, ona poprostu nam podchodzi pod nogi :razz: Boimy sie z mamą aby jej nie nadepnąć itp ale czasem jest nam bardzo trudno tego uniknąć :razz: boje sie o nią .................. Quote
Samturia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ojej... biedna... :( ale Lapa tez miała taki okres jak właziła pod nogi... ile razy sie ją nadepneło... :P Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Aga moze mnie zlinczujecie, :roll: ale Niunia cierpi, leczyć sie tego wlaściwie juz nie da, padaczki na pewno (zrozumialam, ze ma padaczke) jest juz wiekowa, nie myśleliście, zeby pomoc jej godnie odejść i jej oszczędzić tego cierpienia? :-( Quote
Aga K Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 PIKA mowy nie ma. Padaczka jak czytałaś ustała, Pusia chce żyć !!! :placz::placz::placz: nie będę nikogo linczować, bo wiem, że chcecie dobrze Aga, a pójdziesz z nią w roli "kata" ??? bo ja napewno nie i moja mama też Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Aga K']PIKA mowy nie ma. Padaczka jak czytałaś ustała, Pusia chce żyć !!! :placz::placz::placz: nie będę nikogo linczować, bo wiem, że chcecie dobrze Aga, a pójdziesz z nią w roli "kata" ??? bo ja napewno nie i moja mama też[/quote] Aga rozumiem :buzi: Ty najlepiesz wiesz jaki jest jej stan, jesteś z nią na codzień ;) A to nie jest rola "kata" , to pomoc psu, niestety jednyna czasami. A tak na marginesie, pies w takich chwilach powinien być z wlascicielem. Ja sobie nie wyobrazam, ze jezeli będę musial pdjąc taką decyzje, z psem wtedy nie będę :-( Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 ja też sobie nie wypbrażam, ale z drugiej strony jak o tym pomyśle to :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ......................... Pusia jest pod kontrolą weta - prywaciarza, a tańszego i nie porównywalnego do tamtego h**** (sorki, inaczej nazwać go nie moge :razz:) Sunia ma przepiisane tabletki - luminal 15mg - rok temu jak miała pierwszy atak - ataki dostawała dzień w dzień, ale to sie szybko zmieniło -wet kazał zmienić dawkowanie na co dwa dni, potem jak już ataków nie było ( były niestety ukryte tzn Pusia sie poprostu denerwowała bardzo-petardy czy jakieś krzyki) to dawałyśmy jej z mamą co 3 potem co 4 dni. Od pół roku nie ma żadnego ataku - wyjątek - Syllwek - oooojj było strasznie :(. Ale teraz to nawet jak z wiatrówki strzelają a my jesteśmy w domu to sie nie trzęsie, boi sie, ale nie ma ataku ;) Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hej :) no to świetnie, że nie ma ataku ;) wiem co przeżywasz...ja sobie nie wyobrażam, że musiałabym uśpić Nike :roll: mam nadzieje, że to się nigdy nie zdarzy :( niech psiny żyją jak najdłużej i niech świat będzie znów kolorowy :>> Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 nom, racja. Ale jeżeli będzie taka konieczność :roll::roll::roll: u nas w klatce obok jest taki Oskarek, on ma 16 lat, ledwo co hodzi, na spacery - załatwienie co trza i do domu - bardzo rzadko chyba już teraz. Niedowidzi bardzo, niedosłyszy i nikt nie chce z nim iść do uśpienia :-(:-(:-( Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 witam:D mam nadzieje że wszystko będzie dobrze:D:Dmusi być:cool3: Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dziękuje Paulinko ;) Dzisiaj Pusia jak na moje zezowate oko czuje sie dobrze, na spacerku troche pobiegała,a to już dobry znak, zazwyczaj tylko sobie szybciej drepta. No, i jak zwykle ogromna uciecha ze spacerku, pisk i skakanie wokół własnej osi - to cała moja niunia. Jednak największy wysiłek powoduje pokonywanie schodów. Mieszkamy na 1 piętrze, ma do pokonania tylko i aż 18 stopni, eeeeeeeehhhhh No i choć tamte fotki są jeszcze nie zgrane na płytke - o znów był błąd kompa :mad::mad::mad::mad::mad: to już mamy 3 dzisiejsze foty mojego śpioszka :lol::lol::lol::lol: Pozdrawiamy ;) Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No to się ciesze :D jak na swój wiek to na prawde...jest super :D Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Justyś dziękujemy :buzi: eeehhh, ale to są tylko niektóre dni, kiedy jest ok no i niektóre dni, kiedy jest źle. Raz na wozie, a raz pod nim niestety :(:(:( Zaraz postaram sie wstawić pozostałe foty jakie znalazłam i troche fot moich pozostałych dwóch milusińskich. Pusi foty jak narazie w aparacie i na kompie brata koleżanki :angryy::angryy::angryy::angryy: a płytki jak były, tak są puste :angryy::angryy::angryy: Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 co robisz ??? przecie ja chce spać !!! [IMG]http://img53.imageshack.us/img53/4104/1004347agp5.jpg[/IMG] wrrrrrrrrr ....... [IMG]http://img102.imageshack.us/img102/6366/1004331aaj1.jpg[/IMG] hmmmm ....... [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/9783/1004335apy4.jpg[/IMG] Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Śliczne psinki :loveu: Piękności :) aż chce sie je wyściskać :p Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [B]O nareszcie jest Pusia:loveu: główna bohaterka Twojej galreii:loveu: [IMG]http://img53.imageshack.us/img53/4104/1004347agp5.jpg[/IMG][/B] [B]Życzymy dużo zdrówka Pusiu[/B] [B]I pozdrowionka ślemy dla ciebie i Twojej pańci oczywiście:multi: [/B] Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [B][COLOR=darkorange]O jakie fajne ujęcie:D[/COLOR][/B] [URL]http://img102.imageshack.us/img102/6366/1004331aaj1.jpg[/URL] Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dziękujemy za odwiedzinki ;) za życzonka dla psinki - zdziwiła sie - bo myślała, że dostanie chiipsa :D:D:D a tu zmyła ;) miała taki wzrok - "więęęceeeej więęęceeeeeej" :D:D:D pozdrawiamy i buziolki tys ślemy Quote
haska_12 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No Pusia suuuuper :loveu: Zdjecia swietne :loveu: Quote
Recommended Posts