Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='milena182'][B]Aga jesteś w klasie maturalnej?[/B][/quote] ja jestem:diabloti: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Nie Milenko, a czemu pytasz ? Ja już jestem na 1 roku studiów, ale po ówczesnym skończeniu dwuletniego studium. Jak potrzebujesz pomocy to wrazie zagadaj. W miare moich możliwości pomogę :) Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 jo tyyyyys :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [FONT=Trebuchet MS][SIZE=6][COLOR=Red]Pisać prosze do mnie na ten "nowy" gg, który wykopałam z przed potopu ;/ co bym miała wasze numerki. Prosze o pomoc bo i tak musze przepisać 150 innych nr osób. [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
leemonca Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Aga K'][FONT=Trebuchet MS][SIZE=6][COLOR=Red]Pisać prosze do mnie na ten "nowy" gg, który wykopałam z przed potopu ;/ co bym miała wasze numerki. Prosze o pomoc bo i tak musze przepisać 150 innych nr osób. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] aż 150 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:!!!! cześć Aga, tutaj też mnie dawno nie było :shake: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 hejka lemonca :buzi: tak, 150, ale to jeszcze nie jest mój rekord bo kiedyś miałam o 100 więcej ;) Quote
Samturia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aga, czemu sie boisz aparat wynosić?n i czemu boisz się spuszczać Pusi? :) a pytała bo tam było coś w stylu "cześć jestem Aga i mam psa Pusie" i dlatego myslalam ze to ty :) Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 hejka bo Pusia jest bardzo nieusłuchana ;/ kidyś mieskzała nawsi - to taka kundlica wsiowa :razz: która nikogo sie nie słuchała :angryy::angryy::angryy: chodziła gdzie chciała i miała każdego w nosie :angryy::angryy::angryy: Pusia lubi sie chować np za rogiem bloku czy za drzewem, a pańcia w tym czasie, jak ją woła i Pusia nie przychodzi przez jakieś 10 minut ( na tyle mi kiedyś znikneła a stała za rogiem bloku ) dostaje normalnie fioła :angryy::angryy::angryy::angryy: Mamy taką smyczjke rozwijaną do 5m i nawet na tej smyczy sie nie słucha czasem :angryy::angryy::angryy: a aparat - bo u nas są takie dzieciaki :angryy::angryy::angryy: wredne i podstępne, młodzi przestępcuy, więc sie troche obawiam :razz::razz: Ale dzisiaj wyszłyśmy na spacerka i wziełam ze sobą aparata, mamy aż 3 fotki bo spacerek był dość krótki no i Pusia nie chciała pozować :P Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ale ja nie mam portu usb w kompie i nie ściąhgam fot na bieżąco :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 niom jak kupowałam kamerke do skypa bo pierw ją kupowałam to nawet mi do głowy nie przyszło, żeby w kompie nie było portu usb Quote
Samturia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ale z tyłu może być... z tyłu sprawdzałaś? do czego masz net podłączony? możliwe że od USB :) Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :hmmmm: qrcze dziwne ze nie masz usb :hmmmm: jak to mozliwe??:niewiem: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 net jest podłączony do takiego czegoś, że jak chce net odpiąć to musze pstryczek nacisnąć nie mam, sprawdzałam na około kompa :angryy::angryy::angryy: miał do mnie przyjść kolega informatyk, ale jest na szkoleniu :( Quote
tamiczek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aga :multi: Ty nie kombinuj bo ja ostatnio komputer spaliłam przez kombinacje właśnie z aparatem :p Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='PIKA']Cześc Aga, :multi: poprawiłam się i wpadlam ;)[/quote] niooooom :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oby tak dalej, niedługo focie ;) Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='tamiczek']Aga :multi: Ty nie kombinuj bo ja ostatnio komputer spaliłam przez kombinacje właśnie z aparatem :p[/quote] ooł, to wole nie kombinować, pokombinuje mi kolega informatyk :cool3: Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 może mi ktoś powiedzieć jak siie cytuje dwie osoby na raz w jednej mojej wypowiedzi ? acha, i jeszcze poprosze o dokładne opisanie mi - przypomnienie tego, jak sie wkleja fotki ;) ale nie w miniaturce bo ich nie lubie ;) i mniej więcej ile muszą mieć KB jak bym już to wiedziała, nio to powklejała bym fotki moich dwóch nowych nabytków - świnek morskich, które mieszkają u mnie już od 1.5 miesiąca ;) eeeeeeeeeeehhhh, i znów zaczyna sie okres zdawania egzaminów, więc znów może mnie dłuuuugo nie być, ale mam nadzieje, że nie aż tak długo. Jeżeli chodzi o bokserka ;) to sprawa idzie w dobrą strone - oboje ze znajomym mamy pracujemy nad nią :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Nio, ale jak to w życiu, nic nie ma idealnie - jak to już sie prostuje to znowu z kasą teraz bolejemy, eeeehhhhh :placz: Pozdrawiam. Quote
bonita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [B]Wielokrotne cytowanie, to multi cytat posta i jest po [U]quote w[/U] [U]prawym dolnym rogu każdego post[/U]-a, jako trzecia jest szybka odpowiedż- kumasz?[/B] [B]Max 500x500 pikseli, kb niewiem. wpisujesz [img] kopiujesz adres obrazka, ten na samym dole ( chodzi o imageshacka) i znowu [COLOR=black][[/COLOR][COLOR=red]/[/COLOR]img] tylko z tą krechą na czerwono.Krecha oczywiście nie musi być w kolorze red, tak zaznaczyłam żebyś widziała różnice między początkiem a końcem img[/B] [B]Trzymam kciukasy za egzaminki[/B] [B]Pozdrowionka :)[/B] Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 dziękuje bardzo ja jestem noga, jeżeli chodzi o net, wstawiuanie fot i takie tam bonitka pisałam do ciebie na gadu ale nie odpowiedziałaś mi :( dzięki za to, że ktoś kciuki trzyma za mnie i za te cholerne egzaminy, ten semestr był/jest wyjątkowo pechowy ;/ Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 ok, postaram sie wstawić focie tych moich dwóch pysiów i znalazłam jeszcze stare śmieszne fotki Miki - nie wiem czemu ich tu jeszcze nie ma :mad::mad::mad: no i g .... nie umiem :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: [URL="http://img243.imageshack.us/my.php?image=prosie2cp8.jpg"] [/URL] Quote
Recommended Posts