evita. Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Płomyk- Fred we własnej osobie :) : P.S. Ależ się poszczęściło naszemu Płomykowi :loveu: Quote
Pipi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ale to chyba zdjęcia jeszcze u Ani, tak? Pani jak tuli Fredzika, a on i owszem, zadowolony. U mnie na pocztę weszło tylko jedno zdjęcie Lali. Freda nie ma. Quote
Randa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 To z odwiedzin Freda u Ani czy jeszcze przed wyjazdem? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 To fotki 2 miesiące po adopcji- gdy byli u mnie w odwiedzinach. Na zdjęciu 2 i 3 to nowi właściciele Fredzia. W październiku zadzwoniła do mnie jego Pani ...był w kołobrzegu w sanatorium i po tygodniu juz tak tęskniła za psiakiem,ze chciała wracać;) Quote
Randa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 A Płomyk w odwiedzinach chociaż sie z Ciebie ucieszył? Quote
Pipi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Mnie Alutka poznała i zaczęła się cieszyć po pół godzinie. Wąchała mnie, wąchała aż wreszcie doznała olśnienia i pamięć wróciła. Nie muszę mówić co było . . . .aż mokra byłam od tego lizania. Młode psy jednak zapominają po jakimś czasie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Oczywiście ,że się cieszył:) I nawet psy pamieta- tzn Miszaka , bo z nim biegał. Z resztą Ci Państwo o Miszaka dopytują....:) Kto wie co się nam z tego urodzi. Quote
evita. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Pipi ma szansę byc kandydatem dogomanii w Krakvecie: [FONT="] GŁOS NA PIPI - KRAKVET[/FONT] Prosimy o głosy :) Quote
Recommended Posts