Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści z hoteliku Rokusia:

"nasz Rokulinda (jak to moja mama ma w zwyczaju wymyślać różne pseudo naszym boksiom ) lada moment będzie miał zdjęte szwy. po kastracji czuje się tak samo, choć mam wrażanie że jakby mu trochę lżej , taki skoczny się zrobił ;-) Niunia wygląda już pięknie, uwidocznione mięśnie przykrywa aksamitna skórka pokryta mięciutką sierścią, hmm... co za widok! co za dotyk!
z Lalunią dogaduje się jako tako, nie pałają do siebie wielką miłością, ale nie ma żadnych zgrzytów!!! chodzą obok siebie, skubią trawkę, każde zajęte sobą.
Rokiś całuje wszystkich!"

Posted

Rokuś juz po zdjęciu szwów. kołnierz bedzie nosił jeszcze kilka dni.
a tu dzisiejsze zdjęcia, kołnierz na chwilę zdjęty co by Rokulinda mógł po trawie fikołki porobić

dorwałem dziś piłeczkę

ooo, tu mnie drap

turlanko najfajniejsze jest

albo rzucasz piłkę albo robisz zdjęcia

Posted

Roki rozrabiaka....

"Roki chyba oglądał wczoraj na tvn film ,,rocky balboa'' bo postanowił po raz 3 zaatakować Energuta, tym razem dość poważnie, na szczęście nic się suni nie stało. psy podbiegły do bramy gdy Łukasz podjechał, i wtedy Roki chcąc zapewne mieć ,,cieszenie się'' do Lukasza tylko dla siebie, wtedy zaatakował kark Energuta..
Roki, ślicznota moja, musi trafić do domku bez psów i koniec. Próbowaliśmy ale zazdrość i zaborczość jest zbyt silna. Za to jako pies dla człowieka- wspaniały. uwielbia towarzyszyć w pracach ogrodowych, spacerach, ogólnie kocha człowieka ponad wszystko

dzisiejszy Rocky

"