Patikujek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']WYROK: skazany na dożywocie....? :-( Nawet tak nie myśl Mysiu:mad: Quote
Patikujek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 powiem szczerze że nigdy nie miałam większego kontaktu z Kibickiem ale po dzisiejszych pieszczotach mogę szczerze powiedzieć że Kikiś to naprawdę fajny psiak podchodził najpierw do mnie z niepewnością ale jak sie rozkręcił to przytulał się niesamowicie aż mnie przewrócił :) Quote
Mysia_ Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Kibic jest kochaniutki... :loveu: vtylko, że ludzi i psy ściga , więc znów wyląduje na pawiolonie :-( Quote
Patikujek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dzisiaj to troszke podpadłeś Mysi ale nie woelno rzucać sie na inne pieski tylko dlatego że którys cię szturchnie :( Quote
Mysia_ Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Trochę mi faktycznie podpadł.... :roll: Ale jak tu go nie kochać? :-( Quote
Recommended Posts