sara_rokitnica Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 "...jeszcze jeden i jeszcze raz!!!" :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 jakiś się taki ostatnio bardziej przyjazny zrobił :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 heh... no to nie możemy pozwolić żeby się w schronie zestarzał! Quote
Mysia_ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 przyjazny? A kto ostatnio nie chcial przez kotłownię iść? :evil_lol: Ja tam Kibicka bardzo lubię :loveu: Tylko gdzie ten domek? :-( Quote
sara_rokitnica Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 no ale to już później było :P zresztą to Asia mnie nastraszyła bo powiedziała że ostatnio Olkę wytarmosił za nogawkę jak tak warczał- tak to przechodzę i staram się na niego uwagi nie zwracać :P a wtedy co napisałam to było tak że siedziałyśmy przed biurem i sam przyszedł żeby go głaskać :loveu: Quote
Recommended Posts