Niebieska713 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja myslalam,ze one juz dawno w domkach...?! :shake: Podnosze do gory...szczeniaczka i mamusie... Quote
kuna66 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Chcę powiedzieć, że Pyza znalazła dom!!!!! Pola nadal szuka domu, ale jeszcze trochę czasu potrwa zanim będzie psychicznie gotowa do adopcji. :D Quote
Niebieska713 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 kuna66 napisał(a):Chcę powiedzieć, że Pyza znalazła dom!!!!! Pola nadal szuka domu, ale jeszcze trochę czasu potrwa zanim będzie psychicznie gotowa do adopcji. :D A napisz chociaz,w jakim miescie ten domek..??? Czy z Dogo...??? Quote
kuna66 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Niebieska713 napisał(a):A napisz chociaz,w jakim miescie ten domek..??? Czy z Dogo...??? Pyza zamieszkała w Jarocinie. Moja matka zaprosiła swoją znajomą z córką i obie zakochały się w Pyzie. Decyzja o adopcji małej trochę trwała, ponieważ panie nie miały jeszcze psa, ale obiecałyśmy im pomoc w razie kłopotów. Jak na razie Pyzie brakuje chyba tylko ptasiego mleka:lol:. Ma dosłownie wszystko o czym pies moze sobie marzyć. Quote
Niebieska713 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 kuna66 napisał(a):Pyza zamieszkała w Jarocinie. Moja matka zaprosiła swoją znajomą z córką i obie zakochały się w Pyzie. Decyzja o adopcji małej trochę trwała, ponieważ panie nie miały jeszcze psa, ale obiecałyśmy im pomoc w razie kłopotów. Jak na razie Pyzie brakuje chyba tylko ptasiego mleka:lol:. Ma dosłownie wszystko o czym pies moze sobie marzyć. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
kuna66 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Szukamy jeszcze domku dla Poli.... ktoś chętny adoptować to cudeńko? Quote
marra Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Witam,jestem na zaproszenie,śliczna mamusia i maluszek :D mamusia podobna do takiej suczki która biega za sołtysem w jednej wsi,straszna bida wystrachana :( Quote
kuna66 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Jest szansa na nowy dom dla Poli. Trzymajcie kciuki, bo babka podobno wspaniała. Quote
Asia_Rawicz Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No to trzymamy kciuki za domek dla Poli:) Oby się udało, bo teraz w okresie wakacyjnym ciężko o jakieś rozsądne domki. Quote
kuna66 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Pani zachwycona Polą, często przychodzi ją odwiedzic mimo ze mała nadal jest do niej nieufna. Czekamy na sterylkę i mam nadzieję że adopcja dojdzie do skutku. A tu Pyza :D Quote
kuna66 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Niestety Pola nie przełamała się w stosunku do nowej pani. Adoptowała ona inną psinke z Radlina, a Pola zostanie z nami raczej już na stałe. Tylko w naszej sforze może sie odnaleźć i jest szczęśliwa. Quote
Recommended Posts