Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Chcę powiedzieć, że Pyza znalazła dom!!!!! Pola nadal szuka domu, ale jeszcze trochę czasu potrwa zanim będzie psychicznie gotowa do adopcji. :D

Posted

kuna66 napisał(a):
Chcę powiedzieć, że Pyza znalazła dom!!!!! Pola nadal szuka domu, ale jeszcze trochę czasu potrwa zanim będzie psychicznie gotowa do adopcji. :D

A napisz chociaz,w jakim miescie ten domek..??? Czy z Dogo...???

Posted

Niebieska713 napisał(a):
A napisz chociaz,w jakim miescie ten domek..??? Czy z Dogo...???

Pyza zamieszkała w Jarocinie. Moja matka zaprosiła swoją znajomą z córką i obie zakochały się w Pyzie. Decyzja o adopcji małej trochę trwała, ponieważ panie nie miały jeszcze psa, ale obiecałyśmy im pomoc w razie kłopotów. Jak na razie Pyzie brakuje chyba tylko ptasiego mleka:lol:. Ma dosłownie wszystko o czym pies moze sobie marzyć.

Posted

kuna66 napisał(a):
Pyza zamieszkała w Jarocinie. Moja matka zaprosiła swoją znajomą z córką i obie zakochały się w Pyzie. Decyzja o adopcji małej trochę trwała, ponieważ panie nie miały jeszcze psa, ale obiecałyśmy im pomoc w razie kłopotów. Jak na razie Pyzie brakuje chyba tylko ptasiego mleka:lol:. Ma dosłownie wszystko o czym pies moze sobie marzyć.
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam,jestem na zaproszenie,śliczna mamusia i maluszek :D mamusia podobna do takiej suczki która biega za sołtysem w jednej wsi,straszna bida wystrachana :(

• 4 weeks later...
Posted

Pani zachwycona Polą, często przychodzi ją odwiedzic mimo ze mała nadal jest do niej nieufna. Czekamy na sterylkę i mam nadzieję że adopcja dojdzie do skutku.

A tu Pyza :D

• 3 months later...
Posted

Niestety Pola nie przełamała się w stosunku do nowej pani.
Adoptowała ona inną psinke z Radlina, a Pola zostanie z nami raczej już na stałe. Tylko w naszej sforze może sie odnaleźć i jest szczęśliwa.