Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Dziewczyny, czyli postanowiłyśmy, że Lisio jedzie bezproblemowo z aną. Pisałyśmy o tym na wątku- poddając pod rozważenie propozycję mixy, ale pewnie umknęło to Waszej uwadze w natłoku nowych wiadomości.
Rozumiem, że cioteczka ana dowiedzie Lisia ?[/QUOTE]

Tak ona go Zawiezie prosto do Mestudio.
Jest z Oborniki to nawet nie będzie musiała gdzieś daleko po niego jechać.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super:multi::multi: Tylko ta kasa.:shake::shake:..Może bazarek da jakieś pieniądze.:multi::multi:
Ana dowiezie Lisiaczka do samego domku, czy Pan odbierze psiaka w Wwie, jak Mestudio pisała ?

Posted

zapisuje watek - wplace jakis grosik w czerwcu bo mam jeszcze w maju zobawiazania wobec innych psiakow
kiedy ten bidul wyjezdza ze schronu?

Posted

Panca, dzięki za przybycie na wątek. Lisio ma już wspaniały domek i Panią, która na niego czeka. Zbieramy pieniążki na transport- mogą być jednorazowe-i stałe deklaracje.
Wyjazd jak najszybciej. Na następny tydzień prawdopodobnie

Posted

[quote name='danka4u1']Super:multi::multi: Tylko ta kasa.:shake::shake:..Może bazarek da jakieś pieniądze.:multi::multi:
Ana dowiezie Lisiaczka do samego domku, czy Pan odbierze psiaka w Wwie, jak Mestudio pisała ?[/QUOTE]

Ale Lisio jedzie do Mestudio do jej domu i ana go dowiezie aż pod dom!

Posted

Angel - wysłałam ci na maila rzeczy na bazarek. Wszystkie linki poza książkami są od razu do wrzucenia na forum. Mam nadzieje, że dotrą tak jak trzeba.
Nie wiem tylko czy nie zrobić drugiego bazarku z tych rzeczy...

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/185616-ciuszki-firmowe!-Dla-Lisia-aby-mógł-poczuć-czym-jest-miłość!-do-30-maja!?p=14679621#post14679621"]http://www.dogomania.pl/threads/185616-ciuszki-firmowe!-Dla-Lisia-aby-mógł-poczuć-czym-jest-miłość!-do-30-maja!?p=14679621#post14679621[/URL]

to 2 bazarek :0 reszte ciuszków dodam później :)

pani napisała o wymiary spodni-Aquifere napisz na bazarku to :)

Posted

Dzięki za zaproszenie stała 5zł proszę na pw numer konta i przypominanie ew co miesiac o wpłacie iz prowadze hotelik i mam co robic :)

Posted

[quote name='Paja']Dzięki za zaproszenie stała 5zł proszę na pw numer konta i przypominanie ew co miesiac o wpłacie iz prowadze hotelik i mam co robic :)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za przybycie i za deklaracje:loveu:
Będziemy przypominać:)

To teraz brakuje 60zł deklaracji stałych:)

Posted

[quote name='Tia']To znaczy że twój transport już nieaktualny?[/QUOTE]
Sądzę, że ustalone zostało, że Lisia odwozi ana aż pod sam dom Mestudio ???
Czegoś nie doczytałam, czy zmieniły się plany ?