adkaaaaa5 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Dzien dobry sunieczko :) Zapraszaj glosno cioteczki :D Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ludziom sie w glowach przewraca! Etna w schronie, Labki w schronie...mnie juz brak słów! :( Quote
fiorsteinbock Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Etna, na pierwsza hoop! Psina zaczyna chudnac, domku odezwij sie bo nie zdazymy z pomoca! Quote
giselle4 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Ludziom sie w glowach przewraca! Etna w schronie, Labki w schronie...mnie juz brak słów! :([/QUOTE] ani jednego telefonu oszalec mozna.dziewczyna powoli ale to bardzo powoli nabiera ciałka... moze po swiecie ktos zadzwoni:( Quote
bebcik Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ludzie lubia tylko szczeniaczki a gdy wyrosna to do schronu, na ulice lub do lasu.. :( taka świadomosc :( Quote
giselle4 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Adka,zmien tytuł Etna poszla do domku,za pere tygodni sprawdze jak sie miewa..... była bardzo chuda ale juz jest ok....i tylko sprawdze czy nie spadla z wagi:) Młode małzenstwo ,widac ze ok i jak zawsze mam nadzieje na miłosc ...............ale nie moze byc ze wszystko jest tak suuuuper mamy nastepnego astka ale to juz inna historia:( Quote
fochu Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='giselle4']Adka,zmien tytuł Etna poszla do domku,za pere tygodni sprawdze jak sie miewa..... była bardzo chuda ale juz jest ok....i tylko sprawdze czy nie spadla z wagi:) Młode małzenstwo ,widac ze ok i jak zawsze mam nadzieje na miłosc ...............ale nie moze byc ze wszystko jest tak suuuuper mamy nastepnego astka ale to juz inna historia:([/QUOTE] cudownie! szczęścia malutka życzymy na nowej drodze w nowym domku i miłości! Quote
adkaaaaa5 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Juz zmieniam tytul. Czy ten nowy astek ma watek? Quote
Recommended Posts