Madallena Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Oczywiscie, ze mozesz wrzucic :) 0 501 226 939 to moj numer ;) a chusteczke? dam na Polach, tylko ja nie wiem o ktorej bede... z reszta napisalam Ci PW Quote
Awit Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja mam być po 11. Dzięki. A sznurówkę już mam. Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Madallena']Tak wczesnie na bank nie dotre...[/QUOTE] Hihihihi ;) No znając Ciebie - nie ma opcji ;) Ja też się nastawiam bardziej na 13 - 14... ;) Quote
Madallena Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Andzike']Hihihihi ;) No znając Ciebie - nie ma opcji ;) Ja też się nastawiam bardziej na 13 - 14... ;)[/QUOTE] hehe, dzisiaj sie nie wyspalam. Nie wylaczylam budzika i dzwonil od 6,30! wsciekla zwloklam sie z lozka o 9.15. czyli jutro musze odespac! Quote
Awit Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 To niech ktoś inny będzie, cobym w samotności nie łaziła. Quote
Madallena Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 beda dziewczyny z Aniola chyba. siekowa i nie wiem ktore jeszcze z adopcji staruszkow. Malagos cos sie na watkach rozpisuje, ze Dzien Ziemi to spotkanie dogomaniakow. Andzike Ty o ktorej przybywasz? Ja sie wstepnie ze znajoma umowilam ok 14 wiec 14 30 powinnam byc. Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Madallena'] Andzike Ty o ktorej przybywasz? Ja sie wstepnie ze znajoma umowilam ok 14 wiec 14 30 powinnam byc.[/QUOTE] Zobaczę o której się zwlokę z łóżka, ale wcześniej niż przed 13 to raczej nie będę... Quote
E-S Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Madallena']hehe, dzisiaj sie nie wyspalam. Nie wylaczylam budzika i dzwonil od 6,30! wsciekla zwloklam sie z lozka o 9.15. czyli jutro musze odespac![/QUOTE] Eeee, Madallena, czyli jak w piątek będę wstawać o 4 rano, żeby o 5 już gnać do Elbląga, to Ty się bedziesz kładła dopiero ? :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [FONT=Book Antiqua][COLOR=red]Dziewczyny ![/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=#ff0000]Bardzo byśmy chciały zrobić bazarek na psiaki od nas z przytuliska w Głownie.[/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=#ff0000]Niestety ,nie mamy z czego go zrobić :roll:[/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=#ff0000]Jeśli któraś z Was zechce coś podarować na bazarek ,będziemy wdzięczne ![/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=#ff0000]W sprawie bazarku proszę o kontakt na PW[/COLOR][/FONT] Quote
Madallena Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='E-S']Eeee, Madallena, czyli jak w piątek będę wstawać o 4 rano, żeby o 5 już gnać do Elbląga, to Ty się bedziesz kładła dopiero ? :evil_lol:[/QUOTE] hehe, razem z Toba chyba :p Borowka, no ja tez usze zrobic ale na Sisi bo ... no bo chetnych do wrzucenia do skarbonki nie ma, mam nadzieje, ze chociaz cos kupicie, np. schodzone buty po babci :D:D ale przynajmniej prawdziwe oldschoolowe i za 2 dyszki! Quote
E-S Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Madallena a skąd macie te psie chusteczki z napisem "szukam domu" ? My byśmy dla zamojszczaków i nowodworzaków kilka kupiły, ale nie wiemy gdzie. Quote
Borówka16 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='E-S']Madallena a skąd macie te psie chusteczki z napisem "szukam domu" ? My byśmy dla zamojszczaków i nowodworzaków kilka kupiły, ale nie wiemy gdzie.[/QUOTE] Na bazarkach są zazwyczaj :) Ale poczekaj...chyba będą też na naszym bazarku ;) Quote
Marta67 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ech jestem zła na siebie, bo się rozchorowałam :(( i nię będę na polach :( a chciałam być, poznać psiaki :( echh :( ale trzymam kciuki, żeby wszystkie znalazły domki ;) Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Marta67']ech jestem zła na siebie, bo się rozchorowałam :(( i nię będę na polach :( a chciałam być, poznać psiaki :( echh :( ale trzymam kciuki, żeby wszystkie znalazły domki ;)[/QUOTE] Marta, twarda bądź !!! ;) ja się od wczoraj kuruję, żeby się jutro zjawić :D Quote
E-S Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Borówka16']Na bazarkach są zazwyczaj :) Ale poczekaj...chyba będą też na naszym bazarku ;)[/QUOTE] To o linka poproszę, nawet na PW jeśli nie zapomnisz :) Quote
Madallena Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 ja kupowalam od pinczerka&gizmo (dochod szedl na schronisko w Zywcu) Powiem Wam, ze to jest super pomysl. Trojkat z materialu obszyty z wytloczonym SZUKAM DOMU. 10 zl sztuka. i to 10 zl psu zycie ratuje! Borowka, jak dacie rade to zrobcie takie. To jest bardzo potrzebne i swietnie sie sprzedaje. Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Madallena']ja kupowalam od pinczerka&gizmo (dochod szedl na schronisko w Zywcu) Powiem Wam, ze to jest super pomysl. Trojkat z materialu obszyty z wytloczonym SZUKAM DOMU. 10 zl sztuka. i to 10 zl psu zycie ratuje! Borowka, jak dacie rade to zrobcie takie. To jest bardzo potrzebne i swietnie sie sprzedaje.[/QUOTE] W wiecie co ja bym chciala?? Taką chustę z wytłoczonym "JESTEM ZE SCHRONISKA" :D Biorę od razu dwie :) Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Madallena']Dla siebie i Neli ? :)[/QUOTE] Buhahhahaha ;) no wiesz ... ;) Dla Neli i Czaputka, którego będziesz miała okazję jutro poznać ;) Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Szarotka']Jak tam ksiezniczka bladoliczka :):)[/QUOTE] Księzniczka sie pewnie pacykuje przed magicznym lustrem bo dziś będzie się prezentować na zywo potencjalnym domkom :D Quote
Madallena Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Ksiezniczka dzisiaj zrobila caly pakiet na spacerku !!! :) 3 siku i 2 kupki :D:D Jestem z niej dumna!!!!!!!!!!! Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Madallena']Ksiezniczka dzisiaj zrobila caly pakiet na spacerku !!! :) 3 siku i 2 kupki :D:D Jestem z niej dumna!!!!!!!!!!![/QUOTE] Wow !!! Bystrzeje w oczach :D :D :D Quote
Marta67 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 to super, że się Księżniczka wyrabia ;) trzymam za Was dziś kciuki, bo niesttey nic więcej nie mogę... :( ale na następnej imprezie na 100% się pojawię :) Quote
Recommended Posts