Bolonczyk11 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 sledze ten watek od poczatku i rowniez sie ciesze ze Cwaniaczek bedzie mial domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mitheithel Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Nowy domek Cwaniaczka też pełen przygotowań dla nowego członka rodziny:) Są bardzo zaaprobowani nowym przybyszem. Nie mogą się już doczekać!:multi: Quote
mgie Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Na takiego pięknisia też bym czekała :):):) Agnieszka gdzie ta obiecana niespodzianka ? :eviltong: Quote
mitheithel Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 mgie napisał(a): Agnieszka gdzie ta obiecana niespodzianka ? :eviltong: ??:laugh2_2: Quote
ostatniaszansa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No wiec ....Panie i Panowie - w jeden z weekendow czerwcowych schronisko Fundacji Ostatnia Szansa bedzie sie promowalo w galerii na Starowce :):):) wystawimy zdjecia naszych psiaczkow, beda jakies gadzeciki (jeszcze nie uzgodnilismy jakie) beda opisy naszych psiakow do adopcji, bedziemy my :) dochod z calej imprezy oczywiscie zostanie komisyjnie przeliczony i zasili konto Fundacji - szczegoly, jakos pod koniec tygodnia, jak troche to ogarniemy. Oczywiscie w kwestii rozreklamowania bedziemy prosic pieknie o pomoc - i serdecznie zapraszamy do posiedzenia z nami :):):) /Agnieszka Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ostatniaszansa napisał(a):No wiec ....Panie i Panowie - w jeden z weekendow czerwcowych schronisko Fundacji Ostatnia Szansa bedzie sie promowalo w galerii na Starowce :):):) wystawimy zdjecia naszych psiaczkow, beda jakies gadzeciki (jeszcze nie uzgodnilismy jakie) beda opisy naszych psiakow do adopcji, bedziemy my :) dochod z calej imprezy oczywiscie zostanie komisyjnie przeliczony i zasili konto Fundacji - szczegoly, jakos pod koniec tygodnia, jak troche to ogarniemy. Oczywiscie w kwestii rozreklamowania bedziemy prosic pieknie o pomoc - i serdecznie zapraszamy do posiedzenia z nami :):):) /Agnieszka Daj cynka kiedy to sie wybiore .. Quote
ostatniaszansa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 5-6 czerwiec :) NO KONIECZNIE, KURCZE TRZEBA BYC !!!!! Quote
mitheithel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Dzis wielki dzień! Cwaniak przyjeżdża do nowego domku!:) Ja zjechałam już z Poznania, więc co jakiś czas wypatruje czy juz są ;) Quote
mgie Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 mitheithel napisał(a):Dzis wielki dzień! Cwaniak przyjeżdża do nowego domku!:) Ja zjechałam już z Poznania, więc co jakiś czas wypatruje czy juz są ;) Daj znać jak dojadą. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
mitheithel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ciągle w drodze!! Cwaniaczek jest bardzo dzielny i podobno przesympatyczny:) Dobrze znosi drogę, będą na miejscu za 2h, więc zobacze go dopiero jutro, nawet dostałam pozwolenie na wyprowadzenie go na spacer jak Pani będzie w pracy:) 10:00 zabieram swoje potwory na spacer, więc pojdzie z nami i on, może nawet jakies fotki uda mi sie zrobic:cool3::cool3: Quote
Andzike Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 mitheithel napisał(a):Ciągle w drodze!! Cwaniaczek jest bardzo dzielny i podobno przesympatyczny:) Dobrze znosi drogę, będą na miejscu za 2h, więc zobacze go dopiero jutro, nawet dostałam pozwolenie na wyprowadzenie go na spacer jak Pani będzie w pracy:) 10:00 zabieram swoje potwory na spacer, więc pojdzie z nami i on, może nawet jakies fotki uda mi sie zrobic:cool3::cool3: Zrób koniecznie fotki !!! :D Quote
marlenka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 mgie napisał(a):Czekamy na relacje Ja tez , ja tez :multi::errrr::sweetCyb::angel::bigcool::Cool!: Quote
ostatniaszansa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 My też my też :) kurcze gdzie te emotikonki ? Moja Mama też czeka na wieści i zdjęcia, dała ( wrobiłam Ją) Cwaniaczkowi dt. Bardzo się rolą przejęła, a psiak zapadł Jej w serce. Z wrażenia powiedziała, ze on nie jest wykastrowany. JEST na 100 % !!! Z dobrych wieści, przekazana nam 1,5 roczna labladorka, już jest wysterylizowana i będzie miała domek. Jedna z naszych najlepszych pracownic adoptuje ją. W dniu wczoraszym zostały wysterylizowane 2 sunie w tym jedna od Pani MK była we wczesnej ciąży, dwa psy zostały operowane -guzy, 7 psów wykastrowanych. E Quote
mgie Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Kawał dobrej roboty! W porę zdążyliście ze sterylką. Dobrze,że MK nie ukryła tej suki przed wami. :shake: Quote
marlenka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 mgie napisał(a):Kawał dobrej roboty! W porę zdążyliście ze sterylką. Dobrze,że MK nie ukryła tej suki przed wami. :shake: Fiu fiu , a nic nie leciało w Waszą stronę jak sunię zabierałyście :evil_lol: Quote
mitheithel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Spacer rano został odwołany, bo babcia przyszła go doglądnąć, ale przed chwilą widziałam EDIEGO;) przed domem i jest przecudny. Kochany, oczka jeszcze smutne, ale cieszył się jak mnie zobaczył. Pcha sie do łóżka i na kolana - przylepa taka. Nawet przejeżdżający samochód obszczekał :evil_lol: więcej relacji w weekend, bo właśnie wyjeżdżam na weekend majowy nad jeziorko! Quote
mitheithel Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [B]Edi[/B] to cudowny psiak, a jego imię na tymczasie Cwaniak też nie wzieło się znikąd. Jest bardzo opanowany i grzeczny. Delikatny i domagający się pieszczot oraz kontaktu z człowiekiem. Baaaardzo wybredny w jedzeniu:cool3: W stodunku do ludzi uległy w 100% jesli chodzi o psiaki podskakuje nawet do mojego Bernardyna:crazyeye: Nie daje się z pouchwalać nawet suczkom "cwaniak" jeden:evil_lol: wczoraj był u fryzjera i został ostrzyżony na sznaucerka (bo sierśc była w kiepskim stanie ) jest piękny, taki szlachcić z niego trochę... Wizyta u weta tez zliczona, został zaszczepiony, oglądnięty i przebadany. A Marta z Rafałem zakochani po uszy:loveu: Jak tylko dostane fotki od Marty zaraz wkleje. Quote
mitheithel Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=38626d67f10e8cd6"][IMG]http://images36.fotosik.pl/177/38626d67f10e8cd6m.jpg[/IMG] [/URL] Uwaga uwaga!!! Nowe wcielenie Ediego:lol::lol::lol: Quote
ostatniaszansa Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 oszzzzzzzzzzzzzz w mordke, psa nam zamienili!!!! trzeba tam jechac, ktos go ukradl!!!! to podstawione!!!!! sliczny jest :) i sie usmiecha :) /Agnieszka Quote
Andzike Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Zupełnie inny pies... Mówcie co chcecie, ale ja wolę kudłaczki ;) Quote
ostatniaszansa Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ale jaki zachwycony soba! Az milo popatrzec / Agnieszka Quote
Recommended Posts