Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec ....Panie i Panowie - w jeden z weekendow czerwcowych schronisko Fundacji Ostatnia Szansa bedzie sie promowalo w galerii na Starowce :):):) wystawimy zdjecia naszych psiaczkow, beda jakies gadzeciki (jeszcze nie uzgodnilismy jakie) beda opisy naszych psiakow do adopcji, bedziemy my :) dochod z calej imprezy oczywiscie zostanie komisyjnie przeliczony i zasili konto Fundacji - szczegoly, jakos pod koniec tygodnia, jak troche to ogarniemy. Oczywiscie w kwestii rozreklamowania bedziemy prosic pieknie o pomoc - i serdecznie zapraszamy do posiedzenia z nami :):):) /Agnieszka

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
No wiec ....Panie i Panowie - w jeden z weekendow czerwcowych schronisko Fundacji Ostatnia Szansa bedzie sie promowalo w galerii na Starowce :):):) wystawimy zdjecia naszych psiaczkow, beda jakies gadzeciki (jeszcze nie uzgodnilismy jakie) beda opisy naszych psiakow do adopcji, bedziemy my :) dochod z calej imprezy oczywiscie zostanie komisyjnie przeliczony i zasili konto Fundacji - szczegoly, jakos pod koniec tygodnia, jak troche to ogarniemy. Oczywiscie w kwestii rozreklamowania bedziemy prosic pieknie o pomoc - i serdecznie zapraszamy do posiedzenia z nami :):):) /Agnieszka

Daj cynka kiedy to sie wybiore ..

Posted

mitheithel napisał(a):
Dzis wielki dzień!
Cwaniak przyjeżdża do nowego domku!:)
Ja zjechałam już z Poznania, więc co jakiś czas wypatruje czy juz są ;)

Daj znać jak dojadą. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Ciągle w drodze!!

Cwaniaczek jest bardzo dzielny i podobno przesympatyczny:)
Dobrze znosi drogę, będą na miejscu za 2h, więc zobacze go dopiero jutro, nawet dostałam pozwolenie na wyprowadzenie go na spacer jak Pani będzie w pracy:)

10:00 zabieram swoje potwory na spacer, więc pojdzie z nami i on, może nawet jakies fotki uda mi sie zrobic:cool3::cool3:

Posted

mitheithel napisał(a):
Ciągle w drodze!!

Cwaniaczek jest bardzo dzielny i podobno przesympatyczny:)
Dobrze znosi drogę, będą na miejscu za 2h, więc zobacze go dopiero jutro, nawet dostałam pozwolenie na wyprowadzenie go na spacer jak Pani będzie w pracy:)

10:00 zabieram swoje potwory na spacer, więc pojdzie z nami i on, może nawet jakies fotki uda mi sie zrobic:cool3::cool3:

Zrób koniecznie fotki !!! :D

Posted

My też my też :) kurcze gdzie te emotikonki ? Moja Mama też czeka na wieści i zdjęcia, dała ( wrobiłam Ją) Cwaniaczkowi dt. Bardzo się rolą przejęła, a psiak zapadł Jej w serce. Z wrażenia powiedziała, ze on nie jest wykastrowany. JEST na 100 % !!! Z dobrych wieści, przekazana nam 1,5 roczna labladorka, już jest wysterylizowana i będzie miała domek. Jedna z naszych najlepszych pracownic adoptuje ją. W dniu wczoraszym zostały wysterylizowane 2 sunie w tym jedna od Pani MK była we wczesnej ciąży, dwa psy zostały operowane -guzy, 7 psów wykastrowanych. E

Posted

mgie napisał(a):
Kawał dobrej roboty! W porę zdążyliście ze sterylką. Dobrze,że MK nie ukryła tej suki przed wami. :shake:

Fiu fiu , a nic nie leciało w Waszą stronę jak sunię zabierałyście :evil_lol:

Posted

Spacer rano został odwołany, bo babcia przyszła go doglądnąć, ale przed chwilą widziałam EDIEGO;) przed domem i jest przecudny.
Kochany, oczka jeszcze smutne, ale cieszył się jak mnie zobaczył.
Pcha sie do łóżka i na kolana - przylepa taka.
Nawet przejeżdżający samochód obszczekał :evil_lol:
więcej relacji w weekend, bo właśnie wyjeżdżam na weekend majowy nad jeziorko!

Posted

[B]Edi[/B] to cudowny psiak, a jego imię na tymczasie Cwaniak też nie wzieło się znikąd. Jest bardzo opanowany i grzeczny.
Delikatny i domagający się pieszczot oraz kontaktu z człowiekiem. Baaaardzo wybredny w jedzeniu:cool3:
W stodunku do ludzi uległy w 100% jesli chodzi o psiaki podskakuje nawet do mojego Bernardyna:crazyeye:
Nie daje się z pouchwalać nawet suczkom "cwaniak" jeden:evil_lol:
wczoraj był u fryzjera i został ostrzyżony na sznaucerka (bo sierśc była w kiepskim stanie ) jest piękny, taki szlachcić z niego trochę...
Wizyta u weta tez zliczona, został zaszczepiony, oglądnięty i przebadany.
A Marta z Rafałem zakochani po uszy:loveu:

Jak tylko dostane fotki od Marty zaraz wkleje.

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=38626d67f10e8cd6"][IMG]http://images36.fotosik.pl/177/38626d67f10e8cd6m.jpg[/IMG] [/URL]

Uwaga uwaga!!! Nowe wcielenie Ediego:lol::lol::lol: