ronja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Nutusia']:) Kobitki, a skąd ta jego mniamuśna ksywka "Wisienka" się wzięła?... Może jeszcze to jakoś wpleść dla "ocieplenia wizerunku"?...[/QUOTE] skąd Wiśnia? proszę bardzo mój tok myślowy przedstawiam;) Miś - Misieniek - Pan Misieńko - Pan Wisienko - Wiśnia Wisienkowa Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Ja bym to nawet skróciła: Miś- Misienek- Wisienek zwany Wiśnią:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Ja też dodaję i wpisuję na poprzedniej stronie gdzie już zamieściłam. Idzie mi to bardzo powoli, na szerloka z 15 minut chyba, komp się wiesza. Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Ja też dodaję i wpisuję na poprzedniej stronie gdzie już zamieściłam. Idzie mi to bardzo powoli, na szerloka z 15 minut chyba, komp się wiesza.[/QUOTE] Kochana idzie nam baaaardzo dobrze:) zobacz ile ogłoszeń już trzasnęłysmy Wisience:loveu: Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Tora&Faro']Kochana idzie nam baaaardzo dobrze:) zobacz ile ogłoszeń już trzasnęłysmy Wisience:loveu:[/QUOTE] Policzyłam, mamy 20 :p Muszę zajrzeć na bazarki ogłoszeniowe jakie jeszcze zwierzęce portale są, bo słabo pamiętam. Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A no właśnie...jakaś baza tych portali by się przydała...ja jakieś mam zapisane i z tych korzystam ale na bazarkach pewnie jest dużo więcej;) Quote
Estrella Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Właśnie chciałam robić ogłoszenia suczce Azanie i zobaczyłam Misiowe ogłoszenie - jest super :loveu: Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Estrella']Właśnie chciałam robić ogłoszenia suczce Azanie i zobaczyłam Misiowe ogłoszenie - jest super :loveu:[/QUOTE] Działamy...trzeba Wiśnię trochę polansować;):loveu: Quote
3 x Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Tora&Faro']A no właśnie...jakaś baza tych portali by się przydała...ja jakieś mam zapisane i z tych korzystam ale na bazarkach pewnie jest dużo więcej;)[/QUOTE] gosia są gdzieś spisane jakiś watek "spis stron ogłoszeniowych" czy jakos tak ale nie wiem gdzie szukac :evil_lol: Quote
3 x Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Dostałam kasę na nasze psiaki:loveu: 560 zł zostało nam ze staruszka Nestora, [/QUOTE] mozna wyrazić swoje oburzenie? pojechał człowiek na wakacje jeden tzn 3x pojechał drugi tzn mysza i potem ten pierwszy się dziwi ze ten drugi nic z wakacji nie przywiózł ale oto wchodzi na wątek Misia i widzi, że podczas urlopu os pierwszej osoba druga wykombinowala sobie kilka psiaków którym pozakładała wątki i tak oto do chwili obecnej os pierwsza zyła w nieświadomości Nestor? Rex? Nero czy Tadzik? :bardzo oburzona emota: musze powiedzieć komu trzeba o nowych psiakach ;) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='3 x']mozna wyrazić swoje oburzenie? pojechał człowiek na wakacje jeden tzn 3x pojechał drugi tzn mysza i potem ten pierwszy się dziwi ze ten drugi nic z wakacji nie przywiózł ale oto wchodzi na wątek Misia i widzi, że podczas urlopu os pierwszej osoba druga wykombinowala sobie kilka psiaków którym pozakładała wątki i tak oto do chwili obecnej os pierwsza zyła w nieświadomości Nestor? Rex? Nero czy Tadzik? :bardzo oburzona emota: musze powiedzieć komu trzeba o nowych psiakach ;)[/QUOTE] Poratowałyśmy w wolnej chwili kilka istnień, jeszcze Perełkę ale ona wątku nie ma. A na wątek każdego zapraszałam, nie moja wina, że tylko Gosia Tora przyszła ;) Quote
3 x Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Poratowałyśmy w wolnej chwili kilka istnień, jeszcze Perełkę ale ona wątku nie ma. A na wątek każdego zapraszałam, nie moja wina, że tylko Gosia Tora przyszła ;)[/QUOTE] ja tez byłam dzisiaj ale jeszcze tego nie ogarniam ;) na razie mam zajęcie z Misiem ;) Quote
3 x Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 mysza nie spij very importatn mail do Ciebie poszedł :) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='3 x']mysza nie spij very importatn mail do Ciebie poszedł :)[/QUOTE] Nie spałam, już odpisałam roszczeniowo :evil_lol::eviltong: Quote
3 x Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Nie spałam, już odpisałam roszczeniowo :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] a popatrz raz jeszcze bo ja bym juz pospała ;) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='3 x']a popatrz raz jeszcze bo ja bym juz pospała ;)[/QUOTE] Już popatrzyłam, dzięki. Teraz sobie pomyślałam, że w tekście zabrakło chwytliwych informacji, zresztą prawdziwych. Powinnyśmy napisać we wstępie, że robotnicy z budowy powiedzieli, ze ktoś go przejechał, zostawił, Misio doczłapał się na budowę, leżał ranny przez kilka dni, nic nie jadł, przeżywał katusze i NIKT mu nie pomógł. Tak urządził go człowiek, przejechał i zostawił jak rzecz. :( Po kilku dniach, wycieńczony, zacząl wstawać a potem go znalazłysmy ;) Taka prawda :( Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wróciliśmy od Marty i Bartka, niestety przez tą "cudowną" pogodę Wiśnia poszkodowany:(...nawet nie było jak się pobawić i poprzytulać....lało przez cały czas jak z cebra:shake: Następnym razem nadrobimy.... Quote
3 x Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Już popatrzyłam, dzięki. [B]Teraz sobie pomyślałam, że w tekście zabrakło chwytliwych informacji, zresztą prawdziwych.[/B] [/QUOTE] jakie zabrakło jakie zabrakło? [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1214618382"]kliknij a się przekonasz czy zabrakło ;)[/URL] Quote
Tora&Faro Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Gosia piękne to allegro....aż się wzruszyłam..... Kochany Misio, tyle przeszedł.... Quote
mysza 1 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='3 x']jakie zabrakło jakie zabrakło? [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1214618382"]kliknij a się przekonasz czy zabrakło ;)[/URL][/QUOTE] Super, dzięki :loveu: Na jednym zdjęciu Misio jakiś białawy, jakby się rozsypywał :eviltong: Quote
3 x Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='mysza 1']Super, dzięki :loveu: Na jednym zdjęciu Misio jakiś białawy, jakby się rozsypywał :eviltong:[/QUOTE] kurcze myslalam, ze to wina programu czyli ze to mi tak w paincie widac potem nie zwróciłam uwagi podmienilam na szybko na inne , na Misia z piłeczką i już bym tak zostawila bo pewnie do wieczora ktos juz kupi :) oby (btw robię eksperyment jak sprzedadzą się cegiełki po 6 zł ;)) Quote
mysza 1 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Kurde, Gosia, możesz zrobic taki napis- allegro Misia, który będzie tam przekierowywał? Tępa jestem jak nie wiem a chcę do podpisu dodać. A 6 zł to dobry pomysł ;) Quote
mysza 1 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Wysłałam maila do wielu znajomych, jest pierwszy zakup :) Mam nadzieję, ze to efekt mojej kampanii. Wysłałam tez do Gusi i Gosi Tory, żebyście dalej przesłały ;) Quote
Ewa Marta Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Przepiękne allegro i doskonały pomysł z dołączeniem filmiku. Tam Wiśnia reklamuje się prawie tak, jak na żywo:-) Jest tylko mała literówka, wrzucam fragment poniżej i Misiek z Misia został Mi:-) Jeśli da się topoprawić, będzie perfekcyjnie i do niczego nie będzie się można przyczepić;-) [COLOR=#000066]"Daj mu szansę, nie pozwól , by z powodu ograniczonych środków finansowych Mi "[/COLOR] Quote
Tora&Faro Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='mysza 1']Wysłałam maila do wielu znajomych, jest pierwszy zakup :) Mam nadzieję, ze to efekt mojej kampanii. Wysłałam tez do Gusi i Gosi Tory, żebyście dalej przesłały ;)[/QUOTE] Porozsyłałam jak tylko zobaczyłam allegro:) Quote
Recommended Posts