Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']:) Kobitki, a skąd ta jego mniamuśna ksywka "Wisienka" się wzięła?... Może jeszcze to jakoś wpleść dla "ocieplenia wizerunku"?...[/QUOTE]
skąd Wiśnia? proszę bardzo mój tok myślowy przedstawiam;)
Miś - Misieniek - Pan Misieńko - Pan Wisienko - Wiśnia Wisienkowa

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Ja też dodaję i wpisuję na poprzedniej stronie gdzie już zamieściłam. Idzie mi to bardzo powoli, na szerloka z 15 minut chyba, komp się wiesza.[/QUOTE]

Kochana idzie nam baaaardzo dobrze:) zobacz ile ogłoszeń już trzasnęłysmy Wisience:loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kochana idzie nam baaaardzo dobrze:) zobacz ile ogłoszeń już trzasnęłysmy Wisience:loveu:[/QUOTE]
Policzyłam, mamy 20 :p
Muszę zajrzeć na bazarki ogłoszeniowe jakie jeszcze zwierzęce portale są, bo słabo pamiętam.

Posted

[quote name='Estrella']Właśnie chciałam robić ogłoszenia suczce Azanie i zobaczyłam Misiowe ogłoszenie - jest super :loveu:[/QUOTE]

Działamy...trzeba Wiśnię trochę polansować;):loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']A no właśnie...jakaś baza tych portali by się przydała...ja jakieś mam zapisane i z tych korzystam ale na bazarkach pewnie jest dużo więcej;)[/QUOTE]

gosia są gdzieś spisane
jakiś watek "spis stron ogłoszeniowych" czy jakos tak
ale nie wiem gdzie szukac :evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Dostałam kasę na nasze psiaki:loveu:
560 zł zostało nam ze staruszka Nestora, [/QUOTE]

mozna wyrazić swoje oburzenie?

pojechał człowiek na wakacje jeden tzn 3x
pojechał drugi tzn mysza
i potem ten pierwszy się dziwi ze ten drugi nic z wakacji nie przywiózł
ale oto wchodzi na wątek Misia
i widzi, że podczas urlopu os pierwszej osoba druga wykombinowala sobie kilka psiaków którym pozakładała wątki
i tak oto do chwili obecnej os pierwsza zyła w nieświadomości
Nestor? Rex? Nero czy Tadzik?
:bardzo oburzona emota:

musze powiedzieć komu trzeba o nowych psiakach ;)

Posted

[quote name='3 x']mozna wyrazić swoje oburzenie?

pojechał człowiek na wakacje jeden tzn 3x
pojechał drugi tzn mysza
i potem ten pierwszy się dziwi ze ten drugi nic z wakacji nie przywiózł
ale oto wchodzi na wątek Misia
i widzi, że podczas urlopu os pierwszej osoba druga wykombinowala sobie kilka psiaków którym pozakładała wątki
i tak oto do chwili obecnej os pierwsza zyła w nieświadomości
Nestor? Rex? Nero czy Tadzik?
:bardzo oburzona emota:

musze powiedzieć komu trzeba o nowych psiakach ;)[/QUOTE]
Poratowałyśmy w wolnej chwili kilka istnień, jeszcze Perełkę ale ona wątku nie ma. A na wątek każdego zapraszałam, nie moja wina, że tylko Gosia Tora przyszła ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Poratowałyśmy w wolnej chwili kilka istnień, jeszcze Perełkę ale ona wątku nie ma. A na wątek każdego zapraszałam, nie moja wina, że tylko Gosia Tora przyszła ;)[/QUOTE]

ja tez byłam
dzisiaj
ale jeszcze tego nie ogarniam ;)
na razie mam zajęcie z Misiem ;)

Posted

[quote name='3 x']a popatrz raz jeszcze
bo ja bym juz pospała ;)[/QUOTE]
Już popatrzyłam, dzięki. Teraz sobie pomyślałam, że w tekście zabrakło chwytliwych informacji, zresztą prawdziwych.

Powinnyśmy napisać we wstępie, że robotnicy z budowy powiedzieli, ze ktoś go przejechał, zostawił, Misio doczłapał się na budowę, leżał ranny przez kilka dni, nic nie jadł, przeżywał katusze i NIKT mu nie pomógł. Tak urządził go człowiek, przejechał i zostawił jak rzecz. :(
Po kilku dniach, wycieńczony, zacząl wstawać a potem go znalazłysmy ;)

Taka prawda :(

Posted

Wróciliśmy od Marty i Bartka, niestety przez tą "cudowną" pogodę Wiśnia poszkodowany:(...nawet nie było jak się pobawić i poprzytulać....lało przez cały czas jak z cebra:shake:

Następnym razem nadrobimy....

Posted

[quote name='mysza 1']Już popatrzyłam, dzięki. [B]Teraz sobie pomyślałam, że w tekście zabrakło chwytliwych informacji, zresztą prawdziwych.[/B]

[/QUOTE]

jakie zabrakło jakie zabrakło?

[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1214618382"]kliknij a się przekonasz czy zabrakło ;)[/URL]

Posted

[quote name='3 x']jakie zabrakło jakie zabrakło?

[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1214618382"]kliknij a się przekonasz czy zabrakło ;)[/URL][/QUOTE]
Super, dzięki :loveu:

Na jednym zdjęciu Misio jakiś białawy, jakby się rozsypywał :eviltong:

Posted

[quote name='mysza 1']Super, dzięki :loveu:

Na jednym zdjęciu Misio jakiś białawy, jakby się rozsypywał :eviltong:[/QUOTE]
kurcze myslalam, ze to wina programu czyli ze to mi tak w paincie widac
potem nie zwróciłam uwagi
podmienilam na szybko na inne , na Misia z piłeczką
i już bym tak zostawila
bo pewnie do wieczora ktos juz kupi :)
oby

(btw
robię eksperyment jak sprzedadzą się cegiełki po 6 zł ;))

Posted

Kurde, Gosia, możesz zrobic taki napis- allegro Misia, który będzie tam przekierowywał? Tępa jestem jak nie wiem a chcę do podpisu dodać.
A 6 zł to dobry pomysł ;)

Posted

Wysłałam maila do wielu znajomych, jest pierwszy zakup :) Mam nadzieję, ze to efekt mojej kampanii. Wysłałam tez do Gusi i Gosi Tory, żebyście dalej przesłały ;)

Posted

Przepiękne allegro i doskonały pomysł z dołączeniem filmiku. Tam Wiśnia reklamuje się prawie tak, jak na żywo:-)
Jest tylko mała literówka, wrzucam fragment poniżej i Misiek z Misia został Mi:-) Jeśli da się topoprawić, będzie perfekcyjnie i do niczego nie będzie się można przyczepić;-)

[COLOR=#000066]"Daj mu szansę, nie pozwól , by z powodu ograniczonych środków finansowych Mi "[/COLOR]

Posted

[quote name='mysza 1']Wysłałam maila do wielu znajomych, jest pierwszy zakup :) Mam nadzieję, ze to efekt mojej kampanii. Wysłałam tez do Gusi i Gosi Tory, żebyście dalej przesłały ;)[/QUOTE]

Porozsyłałam jak tylko zobaczyłam allegro:)