Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Tak, Marta ma od rana trochę telefonów.

Jesteśmy na wątku Misia, zdaje mi się to mogę tutaj dopisać tą 10 z bazarku, ok? Bo jest mi wszystko jedno ;) Dzięki

Jesli chodzi o allegro Amigo to ja nie wiem co wymyślić, jaki tekst napisać, chyba, że w stylu, że grozi mu powrót do schroniska, bo nie ma na utrzymanie....[/QUOTE]

to najwyzej ja cos naskrobię o Amigo
myslę ze warto
koszt allegro zwraca sie przy zakupie 3 cegielek
wysłałabym do tych co kupili u Emi i do tych co wspomogli Misia
myślę, ze kilka os by sie skusiło

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

za podpowiedzią Myszy, złapałam siuśki Wiśni z wybiegu. zawiozłam, jutro będą wyniki
koszt 20zł
[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/f727cdcd.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Tora&Faro']Pewnie dzisiaj wysłali, to dojdzie dopiero jutro.[/QUOTE]
Nic nie napisali, żeby wysłali. A kupiłam i kasa doszła do nich w niedzielę, myslałam, że w poniedziałek wyślą. Wysłałam maila, zobaczymy.

Posted

karma jest - odebrał nasz sąsiad, jak pojechaliśmy odwieźć Diankę do nowego domu. odbierzemy jutro rano.
nowy dom Diany dał mi 300zł, z Evelin postanowiłyśmy 50zł przeznaczyć dla Wiśni

Posted

[quote name='ronja']karma jest - odebrał nasz sąsiad, jak pojechaliśmy odwieźć Diankę do nowego domu. odbierzemy jutro rano.
nowy dom Diany dał mi 300zł, z Evelin postanowiłyśmy 50zł przeznaczyć dla Wiśni[/QUOTE]
Super, że karma jest.
Bardzo Wam dziękujemy za pieniądze na Wisienkę:loveu:

Posted

Dostałam kasę na nasze psiaki:loveu:
560 zł zostało nam ze staruszka Nestora, który mieszkał w hotelu u mariamc ale odnalazł się właściciel, na wątku napisałam, że chcemy przeznaczyć pozostałe pieniądze na nasze psy i nikt nie zgłosił sprzeciwu zatem wchodzi to do puli naszych podopiecznych.
(50 zł przelałyśmy na Hesię)

100 zł- od Tory&Faro z bazarków
470 zł- od Tory&Faro z bazarku informatycznego (dziękujemy Skitterowi i Ronji za fanty :loveu:)

Razem: 1130 zł na psiaki:loveu:

[B]Gosia, jesteś nieocenioną pomocą, bez Ciebie już bym poszła na dno. Ogromnie Ci dziękuję:loveu:

[/B]Zatem zeruję dług Misia a resztę wrzucam do puli pozostałych psów, tam też pozeruję ;)

Posted

[I]Dobra, układamy tekst do ogłoszeń Misia.[/I]

Misio to bardzo przyjacielski i wesoły przytulak. To duży pies ale zupełnie nieagresywny.

Kocha towarzystwo ludzi, jest wręcz w nich wpatrzony, lubi także dzieci.

Misio lubi inne psy. Jest fanem piłeczek, bardzo chętnie się nimi bawi. Ma dużo energii.

Grzecznie chodzi na smyczy, nie niszczy, zachowuje czystość w domu, w samochodzie zachowuje się bardzo dobrze.

Jest posłuszny i karny.

Będzie wspaniałym przyjacielem, za dom odwdzięczy się wielką, bezwarunkową miłością.

Jego wiek weterynarze określają na ok. 3 lata. Misio jest wykastrowany i zaszczepiony.

[I]Poprawcie to jakoś proszę, bo mi nie wyszło:shake:[/I]

Posted

[quote name='mysza 1'][I]Dobra, układamy tekst do ogłoszeń Misia.[/I]

Misio, jak na misia przystało jest bardzo przyjacielskim i wesołym przytulakiem. Choć duży, nie ma w nim cienia agresji - jest świadomy swojej siły i rozmiarów.

Kocha towarzystwo ludzi, jest wręcz w nich wpatrzony, lubi także dzieci.

Miś bez problemów dogaduje się z innymi psami. Ma dużo energii - jest fanem piłeczek, bardzo chętnie się nimi bawi.

Grzecznie chodzi na smyczy, pozostawiony sam nie niszczy, zachowuje czystość w domu. Potrafi też grzecznie i spokojnie jeździć w samochodzie.

Jest posłuszny i karny.

Będzie wspaniałym przyjacielem - za prawdziwy dom odwdzięczy się wielką, bezwarunkową miłością, ufnością i przywiązaniem.

Jego wiek weterynarze określają na ok. 3 lata. Misio jest wykastrowany i zaszczepiony.

[I]Poprawcie to jakoś proszę, bo mi nie wyszło:shake:[/I][/QUOTE]

Może tak?... :)

Posted

[quote name='Nutusia']:) Kobitki, a skąd ta jego mniamuśna ksywka "Wisienka" się wzięła?... Może jeszcze to jakoś wpleść dla "ocieplenia wizerunku"?...[/QUOTE]

Ronja nadaje takie właśnie ksywki swoim podopiecznym:loveu: trzeba ją zapytac:)

Posted

Chyba mi idzie gorzej, bez przerwy coś mi przerywa;)

cafeanimal
morusek.pl
ojej.pl
pineska.pl
petworld.pl
przygarnijzwierzaka.pl
e-zwierzak.pl
adopcjapsa.pl
rozglos.net
nasipupile.pl
anonse.pl
sprzedasz.pl
najpewniej.pl
top-ogloszenia.net
neeon.pl
wszystkotujest.pl
sellit.pl
adoos.pl
ogloszenia.e-gratka.info
owi.pl
psiamania.pl
gablota.com
centrumofert.pl
adsy.pl
aukcjezwierzat.pl
portalogloszen.pl
mamoferte.pl
warszawacity.pl
freecf.pl
darmobranie.pl
kupiepsa.pl
za0.pl
ojoj.pl
hodowcy.com.pl
warsza.pl
bazarek.biz

ale powoli, powoli i powrzucamy Wisienkę...niech się pokazuje chłopak:loveu:

PS dopisuję na bieżąco żebyśmy wiedziały co i jak;)