3 x Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='mysza 1']Tak, Marta ma od rana trochę telefonów. Jesteśmy na wątku Misia, zdaje mi się to mogę tutaj dopisać tą 10 z bazarku, ok? Bo jest mi wszystko jedno ;) Dzięki Jesli chodzi o allegro Amigo to ja nie wiem co wymyślić, jaki tekst napisać, chyba, że w stylu, że grozi mu powrót do schroniska, bo nie ma na utrzymanie....[/QUOTE] to najwyzej ja cos naskrobię o Amigo myslę ze warto koszt allegro zwraca sie przy zakupie 3 cegielek wysłałabym do tych co kupili u Emi i do tych co wspomogli Misia myślę, ze kilka os by sie skusiło Quote
ronja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 za podpowiedzią Myszy, złapałam siuśki Wiśni z wybiegu. zawiozłam, jutro będą wyniki koszt 20zł [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/f727cdcd.jpg[/IMG] Quote
mysza 1 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Ciekawe co tam Wisience wyjdzie w badaniu, oby nic poważnego. Jeszcze ciekawe kiedy karma dojdzie, myslałam, że dzisiaj ale jakaś cisza. Quote
Tora&Faro Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Pewnie dzisiaj wysłali, to dojdzie dopiero jutro. Quote
mysza 1 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='Tora&Faro']Pewnie dzisiaj wysłali, to dojdzie dopiero jutro.[/QUOTE] Nic nie napisali, żeby wysłali. A kupiłam i kasa doszła do nich w niedzielę, myslałam, że w poniedziałek wyślą. Wysłałam maila, zobaczymy. Quote
ronja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 karma jest - odebrał nasz sąsiad, jak pojechaliśmy odwieźć Diankę do nowego domu. odbierzemy jutro rano. nowy dom Diany dał mi 300zł, z Evelin postanowiłyśmy 50zł przeznaczyć dla Wiśni Quote
mysza 1 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='ronja']karma jest - odebrał nasz sąsiad, jak pojechaliśmy odwieźć Diankę do nowego domu. odbierzemy jutro rano. nowy dom Diany dał mi 300zł, z Evelin postanowiłyśmy 50zł przeznaczyć dla Wiśni[/QUOTE] Super, że karma jest. Bardzo Wam dziękujemy za pieniądze na Wisienkę:loveu: Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Dostałam kasę na nasze psiaki:loveu: 560 zł zostało nam ze staruszka Nestora, który mieszkał w hotelu u mariamc ale odnalazł się właściciel, na wątku napisałam, że chcemy przeznaczyć pozostałe pieniądze na nasze psy i nikt nie zgłosił sprzeciwu zatem wchodzi to do puli naszych podopiecznych. (50 zł przelałyśmy na Hesię) 100 zł- od Tory&Faro z bazarków 470 zł- od Tory&Faro z bazarku informatycznego (dziękujemy Skitterowi i Ronji za fanty :loveu:) Razem: 1130 zł na psiaki:loveu: [B]Gosia, jesteś nieocenioną pomocą, bez Ciebie już bym poszła na dno. Ogromnie Ci dziękuję:loveu: [/B]Zatem zeruję dług Misia a resztę wrzucam do puli pozostałych psów, tam też pozeruję ;) Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Naprawdę się cieszę że ten ostatni bazarek tak fajnie wypadł;):) Muszę się zabrać za kolejne, fanty na szczęście mam:loveu: Quote
Nutusia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cudnie! Jak widać nie ma sytuacji beznadziejnych - szczególnie przy TAKICH Ciotkach :) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [I]Dobra, układamy tekst do ogłoszeń Misia.[/I] Misio to bardzo przyjacielski i wesoły przytulak. To duży pies ale zupełnie nieagresywny. Kocha towarzystwo ludzi, jest wręcz w nich wpatrzony, lubi także dzieci. Misio lubi inne psy. Jest fanem piłeczek, bardzo chętnie się nimi bawi. Ma dużo energii. Grzecznie chodzi na smyczy, nie niszczy, zachowuje czystość w domu, w samochodzie zachowuje się bardzo dobrze. Jest posłuszny i karny. Będzie wspaniałym przyjacielem, za dom odwdzięczy się wielką, bezwarunkową miłością. Jego wiek weterynarze określają na ok. 3 lata. Misio jest wykastrowany i zaszczepiony. [I]Poprawcie to jakoś proszę, bo mi nie wyszło:shake:[/I] Quote
Nutusia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1'][I]Dobra, układamy tekst do ogłoszeń Misia.[/I] Misio, jak na misia przystało jest bardzo przyjacielskim i wesołym przytulakiem. Choć duży, nie ma w nim cienia agresji - jest świadomy swojej siły i rozmiarów. Kocha towarzystwo ludzi, jest wręcz w nich wpatrzony, lubi także dzieci. Miś bez problemów dogaduje się z innymi psami. Ma dużo energii - jest fanem piłeczek, bardzo chętnie się nimi bawi. Grzecznie chodzi na smyczy, pozostawiony sam nie niszczy, zachowuje czystość w domu. Potrafi też grzecznie i spokojnie jeździć w samochodzie. Jest posłuszny i karny. Będzie wspaniałym przyjacielem - za prawdziwy dom odwdzięczy się wielką, bezwarunkową miłością, ufnością i przywiązaniem. Jego wiek weterynarze określają na ok. 3 lata. Misio jest wykastrowany i zaszczepiony. [I]Poprawcie to jakoś proszę, bo mi nie wyszło:shake:[/I][/QUOTE] Może tak?... :) Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Nutusiu, Ty jesteś dobra w tekstach....pomożesz?:):loveu: Edit...mój refleks jest powalający:roll:;) Quote
Nutusia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 :) Kobitki, a skąd ta jego mniamuśna ksywka "Wisienka" się wzięła?... Może jeszcze to jakoś wpleść dla "ocieplenia wizerunku"?... Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Nutusia']Może tak?... :)[/QUOTE] Dziękujemy Kochana:Rose: Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Nutusia']:) Kobitki, a skąd ta jego mniamuśna ksywka "Wisienka" się wzięła?... Może jeszcze to jakoś wpleść dla "ocieplenia wizerunku"?...[/QUOTE] Ronja nadaje takie właśnie ksywki swoim podopiecznym:loveu: trzeba ją zapytac:) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Dzięki Nutusiu. To na początek może wrzućmy go na cafe? Potem zrobię gumtree, alegratkę eoferty i napiszę co tam jeszcze. Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki Nutusiu. To na początek może wrzućmy go na cafe? Potem zrobię gumtree, alegratkę eoferty i napiszę co tam jeszcze.[/QUOTE] Wrzucam w takim razie.... Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Tora&Faro']Wrzucam w takim razie....[/QUOTE] To ja cafe zrobię przed 14 ;) na gumtree lecę. Quote
Nutusia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ależ absolutnie nie ma za co - przynajmniej na to się przydam i choć w części odwdzięczę za Waszą pomoc "zdolnej inaczej" :) Polecam się! Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Ależ mi dzisiaj nie idzie ;) Zrobiłam: cafeanimal alegratka gumtree olx pajeczyna eoferty mammisia (nie mogłam dodac zdjęcia) szerlok kokosy Quote
Tora&Faro Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Chyba mi idzie gorzej, bez przerwy coś mi przerywa;) cafeanimal morusek.pl ojej.pl pineska.pl petworld.pl przygarnijzwierzaka.pl e-zwierzak.pl adopcjapsa.pl rozglos.net nasipupile.pl anonse.pl sprzedasz.pl najpewniej.pl top-ogloszenia.net neeon.pl wszystkotujest.pl sellit.pl adoos.pl ogloszenia.e-gratka.info owi.pl psiamania.pl gablota.com centrumofert.pl adsy.pl aukcjezwierzat.pl portalogloszen.pl mamoferte.pl warszawacity.pl freecf.pl darmobranie.pl kupiepsa.pl za0.pl ojoj.pl hodowcy.com.pl warsza.pl bazarek.biz ale powoli, powoli i powrzucamy Wisienkę...niech się pokazuje chłopak:loveu: PS dopisuję na bieżąco żebyśmy wiedziały co i jak;) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Tempo mamy to samo :evil_lol: jeszcze ze 40 portali i spoko ;) Quote
Recommended Posts