Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamówiłam Troveta, na allegro właśnie. Pewnie we wtorek dotrze.

Oglądalność allegro Misia- 2 wyświetlenia przez kilka godzin. Musimy pomyśleć co zrobić, gdzie go ogłaszać, bo na allegro to ładne młode psy idą, innego człowieka mu szukamy.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak rozmawiałyśmy....Wiśnia bardzo zyskuje w kontakcie osobistym:loveu: chyba ustalimy jakieś dyżury i będziemy się prowadzać z Misiem po wa-wie;)

A poważnie, to Misio naprawdę zasługuje na swój własny domek...trzeba opracować jakąś strategię ogłaszania, może na Metro zaczniemy znowu polować?

Posted

[quote name='Tora&Faro']Tak jak rozmawiałyśmy....Wiśnia bardzo zyskuje w kontakcie osobistym:loveu: chyba ustalimy jakieś dyżury i będziemy się prowadzać z Misiem po wa-wie;)

A poważnie, to Misio naprawdę zasługuje na swój własny domek...trzeba opracować jakąś strategię ogłaszania, może na Metro zaczniemy znowu polować?[/QUOTE]
Nie wiem sama, metro jest ok ale muszę tez pomyśleć o czymś innym. Może inne, bardziej psie portale przyciągną miłosników takich pluszaków?

Widziałaś Brunka z wakacji? wstawiłam na wątku ;)

Posted

A ja pilnie poszukuje transportu dla kontenerka z kocią zawartością do Mikołajek..........Kociamber ma szanse na dt...... sprawa dość pilna....
Gdybyście o kimś slyszały.....

Posted

[quote name='Tora&Faro']Niestety bazarki nie załatwiają sprawy:([/QUOTE]
Załatwiają ale na krótko, bo dużo psów i wydatków a nasze możliwości ograniczone. Ale jakoś damy radę.

Posted

Pomóżcie proszę z tekstem do allegro Misia, ja napisałam taki lekko tkliwy ale przecież to sama prawda:

[I]Misio to pies, który dostał wyrok śmierci. Znaleziony na budowie w stanie wycieńczenia, wychudzony, ledwo chodzący.

Zabrałyśmy go do weterynarza- diagnoza: wieloodłamowe złamanie miednicy, załamana łapa, wiek, zaniedbanie, pies bezdomny. Problemy z prostatą, bolesne oddawanie moczu, tendencja do kamieni w przewodzie moczowym. Łupież, silne wychudzenie, kulawizna.
[B]
Lekarz sugerował eutanazję. Ale my postanowiłyśmy zawalczyć o życie Misia.[/B]

Misio miał operację u dr Janickiego, znanego psiego ortopedy, zamieszkał we wspaniałym hotelu dla zwierząt , został wykastrowany, je specjalistyczną karmę zapobiegającą odkładaniu kamieni i odzyskuje siły.

Czy było warto? Nie mamy wątpliwości, że tak.

Zostały nam długi, co miesiąc opłacamy utrzymanie Misia w hotelu, karmę leczniczą ale jego uśmiech, ogromna wola życia wynagradzają nam wszystko [FONT=Wingdings]J[/FONT]

Misio cały czas potrzebuje wsparcia, dlatego bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla Misia, dzięki któremu możemy pomagać jemu i ratować kolejne psy.
Z wdzięcznością przyjmiemy każdą pomoc, chętnie także karmę Trovet ASD lub Royal Canin Urinary.

Misio szuka także domu stałego, jest wspaniałym , pogodnym, radosnym psem, który przepada za ludźmi. Naprawdę umie okazać wdzięczność za darowane życie.[/I]

Będę wdzięczna za sugestie ;) i poprawki.

Posted

[quote name='ronja']Wiśnia Wisienkowa - Pan Wisienko :)
[video=youtube;Ki1smP2X6-U]http://www.youtube.com/watch?v=Ki1smP2X6-U[/video][/QUOTE]
Muszę to jakoś dodać do allegro, super jest ten filmik :)

Posted

[quote name='ronja']a jakie mają być? potrerty?calościowe? z zabawy z innymi psami?mogę podeslać Ci na maila[/QUOTE]
Chodzi o jego najładniejsze, chciałabym wpleść w ten tekst powyżej. Jestem na 88 stronie wątku ale sama nie wiem które wybrać, ma być razem 10 a pierwsze te po operacji i z budowy jeszcze. Cała reszta to radość, piłeczki, żeby było wiadomo, jaki jest fajny :)

Kurde, wiecie, że miał tylko 3 wejścia na allegro :( od niedzieli albo soboty wieczorem :(

Zmieniłam miniaturkę na oczy, może pomoże [URL="http://allegro.pl/daj-sie-zauroczyc-misiem-wyjatkowy-psiak-i1209539012.html"]Daj się zauroczyć Misiem. Wyjątkowy psiak !!![/URL]

Posted

[quote name='Tora&Faro']Dla mnie też...ale pokazałabym metamorfozę Misia, najpierw ta bieda - Miś z budowy i operacja, a później wesoły, piękny psiak bawiący się piłeczką jak szczeniak:)[/QUOTE]
Taki mam plan tylko ciężko wybrać. Ale zaraz pomyślę :)

Posted

[quote name='ronja']ja też tak mam - czasem znika, potem się pojawia...[/QUOTE]
A już wysłałam to 3x kilkanaście, w sumie Wisienka zwykle podobnie wygląda, nie ma różnicy które damy do allegro.

Posted

kurcze, od rana miałam telefony o Diankę z metra. tak się zaaferowałam, że przegapiłam moment, kiedy Bartek wziął Wiśnię na spacer i nie złapałam siku:(

Posted

[quote name='mysza 1']A już wysłałam to 3x kilkanaście, w sumie Wisienka zwykle podobnie wygląda, nie ma różnicy które damy do allegro.[/QUOTE]

dzisiaj postaram sie sklecic allegro :)

mysza przelalam Ci 10 zł za bazarek z torbami co robiła ponad miesiac temu Tora
nie wiem dla kogo pojda pieniazki ale skoro tutaj napisalam o allegro to i dorzuciłam in o pieniązkach

robimy tez dla Amigo ??
preawie berneńczyka ? ;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Oooo.....Dianka się do Metra załapała?:)

Gosia dzięki:)[/QUOTE]
Tak, Marta ma od rana trochę telefonów.

Jesteśmy na wątku Misia, zdaje mi się to mogę tutaj dopisać tą 10 z bazarku, ok? Bo jest mi wszystko jedno ;) Dzięki

Jesli chodzi o allegro Amigo to ja nie wiem co wymyślić, jaki tekst napisać, chyba, że w stylu, że grozi mu powrót do schroniska, bo nie ma na utrzymanie....