Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dea wpłaciła 130zł - czyli pierwszy miesiąc pobytu zapłacony. Rozliczę Carmen do weekendu bo mam już wyciąg, ale troichę problemów prywatnych i się nie wyrabiam.

Posted

[quote name='bela51']Wpłacilam na konto Czarodziejki 170 zł , jako pierwsza rate za hotelowanie. Ten fakt bedzie odnotowany w poscie [B]nr 252[/B].
Przy okazji ponawiam swoja prosbe do Czarodziejki jako moda. Czy da juz sie cos zrobic, abym dostała jakiś post na pierwszej stronie wątku?[/QUOTE]

Czarodziejka prosiła o stały termin wpłąt na Carmen może umówmy się na dzień , w którym przyjechała do czarodziejki - ja nie pamiętam kiedy;(

Posted

Mysle, ze znajde ten dzien na watku Carmen.:lol:

[B]Znalazłam ! Carmen pojechała do Czarodziejki 22 czerwca[/B] :lol:
Zosiu, jak uzgodniłas, nastepna wpłata 22 lipca? Z góry? czy 22 sierpnia z dołu ?

Posted

[quote name='Czarodziejka']bela51 - możesz rządzić wątkiem ;)
Rozliczenie w pierwszym poscie - zrób sobie tam porządek.[/QUOTE]

Kochana, bardzo prosze, zajrzyj tam jeszcze raz. Pierwszy post jest Zofiji i wysztskie rozliczenia gdzies znikneły.

Posted

Wypadałoby ją wysterylizować...Lion pruje pysk, a ona tak chętnie zerka w jego stronę ;) Pilnuję jednak. Dziś rano na spacerze przyjrzałam się Carminowemu brzuszkowi i jakiś taki okrągły mi się wydał. Mam nadzieję, że to od jedzenia.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Wypadałoby ją wysterylizować...Lion pruje pysk, a ona tak chętnie zerka w jego stronę ;) Pilnuję jednak. Dziś rano na spacerze przyjrzałam się Carminowemu brzuszkowi i jakiś taki okrągły mi się wydał. Mam nadzieję, że to od jedzenia.[/QUOTE]

No tak co racja to racja ........
ale ona starsza już jest zdaje się, serduszko to wytrzyma ?
Bo nie zawsze takie starsze piesiulki wytrzymują .......

Posted

Tytuł super !
Co do sterylki ja też drapię się w głowę .......
Moja Foczunia tego nie przeżyła ......
Była w podobnym wieku ......
Ale niech się lekarze wypowiedzą