Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

jak wszystko uda mi się ogarnąć to będe musiała się za Borgunia zabrać, jemu na prawde nie wiele pozostało :-( Ostatnio odchodzi strasznie dużo "moich" małych wieloletnich przyjaciół :-(

• 3 weeks later...
Posted

Borgusiowi zapewno nie zostało wiele życia, obawiam się, że wręcz bardzo mało :-(
Najlepiej by było jakby jak najszybciej opuscił schronisko i trafił to jakiegoś cichego, spokojnego miejsca....
Ostatnio na wybiegu samych staruszków, gdzie nigdy nic złego się nie dzieje i wszyscy żyją w zgodzie - Borguś został zaatakowany przez inne psy :-( Nic mu sie nie stało, bo na szczęście akurat byłam na dworze (wywieszałam na płocie wyprane koce) i zauważyłam, że na wybiegu jest jakieś zamieszanie. Nie mam pojecia jak do tego doszło i dlaczego, ten wybieg to jedno z najbezpieczniejszych miejsc w schronisku, większość psów tam nawet nie było by w stanie uszkodzić drugiego, bo nie mają zębów.
BARDZO BOJĘ SIĘ BORGUSIA, ON NIE JEST W STANIE SIĘ OBRONIĆ :-(

Posted

Bjuta napisał(a):
Ale kto go przyjmie? Może Kikou ma jeszcze miejsce?

u Kikou teraz tez jest sporo psiaków, do tego Mongo się zrobił waleczny :mad:
A Borguś bardzo biedny jest, skoro nawet takie psy jak u niego na wybiegu go gryzą to jest na prawdę źle :-(