Equus Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jakie super wiadomości! Trzymam kciuki za Wasze spotkanie! :) Quote
JOMA Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ależ się cieszę ! A ja porozsyłałam informację o psiaku po tyskich, mikołowskich i katowickich znajomych a tu z Chorzowa - to że jeździł środkami lokomocji to ważna informacja - taki pies może naprawdę sporo kilometrów natrzaskać. To ja jeszcze z ciekawości zapytam: Na jakiej stronce znalazł pan informację o psie ? - zawsze mnie interesuje czym kieruje się człowiek szukający psa i gdzie szuka. Gratuluję, że nie odpuściliście poszukiwań - bo i tak bywa, że ludzie czekają aż pies sam wróci - niestety. Quote
Energy Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Bastino czekamy na wiadomości, czy to Wasz psiaczek? Quote
Bastino Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Witam serdecznie Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale jestem w pracy i dopiero teraz mam wolny czas ;) To nasz psiurek i już jest szczęśliwy w domku :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Powiem szczerze, że tak rozpczliwego szczekania, płaczu, radości ( bo nie wiem jak to opisać ) naszego pieska na mój widok jeszcze nie słyszałem. Ogólnie jako facet jestem dość twardy, ale w tym momencie to i mnie ścisło :) Piesek ogólnie nie miał się tam źle - jeżeli sam pobyt w schronisku można opisać jako coś przyjemnego :( Dżeki został już wykąpany bo zapachy od niego były zabójcze. Widać, że trochę go ta podróż i pobyt w schronisku kosztował ale i tak uważam, że było w tym dużo szczęścia. Największym szczęściem było, że spotkała go pani Kasia. Bo to dzięki niej piesek trafił w odpowiednie miejsce, a dzięki informacji na forum Nam udało się go tak szybko znaleść. Pani KASIU ogromne słowa wdzięczności i uściski od całej naszej rodzinki :) Teraz napewno Dżeki powoli dojdzie do siebie, a My też mamy nauczkę na przyszłość. Co do zapytania odnośnie szukania pieska. W pierwszej kolejności oczywiście było szukanie przez 2 dni po osiedlu na którym zaginął. Potem telefon do Tyskiego schroniska i podanie namiarów do nas z opisem pieska. Jednak od początku było przeszukiwanie na wszystkie sposoby internetu. Uważam, że internet jednak jest największą potęgą medialną ( z zawodu jestem informatykiem ;) ) I właśnie wczoraj małżonka znalazła poprzez Google i odpowiednie wpisane słowa link do tego forum z wątkiem pani Kasi :) Uf to były smutne i ciężkie dni, ale teraz jeszcze bardziej przywiązaliśmy się do naszego łobuziaka i jest wielka radość :) Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i dziękuje za miłe słowa. PS. Pani Kasiu będziemy się napewno jeszcze kontaktować :) Quote
al'akir Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 dobrze , że mały już bezpieczny w domku :) Oby więcej takich happy endów było . Quote
DogoKika Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Bestino, ta wiadomość to dla mnie największa nagroda :). Trzymajcie się cieplutko. Uściski dla Dżekiego. Wyobrażam sobie jego radość :)))) Quote
Energy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Bardzo się cieszę, że to Wasz Dżeki:lol:i że tak się to wszystko dobrze skończyło:lol: Quote
al'akir Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='DogoKika']Bestino, ta wiadomość to dla mnie największa nagroda :). Trzymajcie się cieplutko. Uściski dla Dżekiego. Wyobrażam sobie jego radość :)))) A może miałaś kogoś zainteresowanego Dżekim ? Jeżeli tak , to mam prośbę o podrzucenie tego białego pudelka : http://www.dogomania.pl/threads/184241-%C5%9Aliczny-bia%C5%82y-pudelek-szuka-pilnie-nowego-domu!-Warszawa Quote
Recommended Posts