Nugatowa Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Julita104włąśnie dzisiaj robiąc psie zapasy natchnełam sie na te saszetki:eviltong: ;) ale ja kupując mojemu piegusowi musiałabym kupić z 10 by sie najadł :cool3: ale zwróciło moja uwage napis na opakowaniu pelne kwałki tunczyka :hmmmm: :hmmmm: Quote
julita104 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Nugatowa']Julita104włąśnie dzisiaj robiąc psie zapasy natchnełam sie na te saszetki:eviltong: ;) ale ja kupując mojemu piegusowi musiałabym kupić z 10 by sie najadł :cool3: ale zwróciło moja uwage napis na opakowaniu pelne kwałki tunczyka :hmmmm: :hmmmm:[/quote] no! Normalnie całe kawałki rybki są. Miska była wylizana aż błyszczała :cool3: Quote
Nugatowa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Hihih maluchom apetyt dopisuje :lol: :eviltong: Quote
julita104 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Nugatowa']Hihih maluchom apetyt dopisuje :lol: :eviltong:[/quote] oj żebyś wiedziała. Oprocz spacerow teraz jeszcze siedza na balkonie. Łaża potem z wywalonymi ozorami bo juz sily nie maja, ale taka euforia ich opanowala z okazji przyjscia wiosny ze nie chca sie klasc spac zeby odpoczywac :lol: To trzeba zuzyta energie szybko odbudowywac i kolejna miseczke jedzonka zjadac. Suche na spacery to juz garsciami zabieram bo zamiast po jednym ziarenku to wyrywaja od razu po kilka :cool3: Quote
Nugatowa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='julita104']oj żebyś wiedziała. Oprocz spacerow teraz jeszcze siedza na balkonie. Łaża potem z wywalonymi ozorami bo juz sily nie maja, ale taka euforia ich opanowala z okazji przyjscia wiosny ze nie chca sie klasc spac zeby odpoczywac :lol: To trzeba zuzyta energie szybko odbudowywac i kolejna miseczke jedzonka zjadac. Suche na spacery to juz garsciami zabieram bo zamiast po jednym ziarenku to wyrywaja od razu po kilka :cool3:[/quote] No i prawidłowo wsyzscy odczuwaja wiosne ja juz chodze na spacery z butelka wody:cool3: :cool3: :lol: Quote
Recommended Posts