Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Julita104włąśnie dzisiaj robiąc psie zapasy natchnełam sie na te saszetki:eviltong: ;) ale ja kupując mojemu piegusowi musiałabym kupić z 10 by sie najadł :cool3: ale zwróciło moja uwage napis na opakowaniu pelne kwałki tunczyka :hmmmm: :hmmmm:

Posted

[quote name='Nugatowa']Julita104włąśnie dzisiaj robiąc psie zapasy natchnełam sie na te saszetki:eviltong: ;) ale ja kupując mojemu piegusowi musiałabym kupić z 10 by sie najadł :cool3: ale zwróciło moja uwage napis na opakowaniu pelne kwałki tunczyka :hmmmm: :hmmmm:[/quote]

no! Normalnie całe kawałki rybki są. Miska była wylizana aż błyszczała :cool3:

Posted

[quote name='Nugatowa']Hihih maluchom apetyt dopisuje :lol: :eviltong:[/quote]

oj żebyś wiedziała.
Oprocz spacerow teraz jeszcze siedza na balkonie. Łaża potem z wywalonymi ozorami bo juz sily nie maja, ale taka euforia ich opanowala z okazji przyjscia wiosny ze nie chca sie klasc spac zeby odpoczywac :lol: To trzeba zuzyta energie szybko odbudowywac i kolejna miseczke jedzonka zjadac.
Suche na spacery to juz garsciami zabieram bo zamiast po jednym ziarenku to wyrywaja od razu po kilka :cool3:

Posted

[quote name='julita104']oj żebyś wiedziała.
Oprocz spacerow teraz jeszcze siedza na balkonie. Łaża potem z wywalonymi ozorami bo juz sily nie maja, ale taka euforia ich opanowala z okazji przyjscia wiosny ze nie chca sie klasc spac zeby odpoczywac :lol: To trzeba zuzyta energie szybko odbudowywac i kolejna miseczke jedzonka zjadac.
Suche na spacery to juz garsciami zabieram bo zamiast po jednym ziarenku to wyrywaja od razu po kilka :cool3:[/quote]

No i prawidłowo wsyzscy odczuwaja wiosne ja juz chodze na spacery z butelka wody:cool3: :cool3: :lol: