giselle4 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a92a1842435a4477.html"][IMG]http://images45.fotosik.pl/306/a92a1842435a4477med.jpg[/IMG][/URL] Saszenko podniose i przypomne wszystkim:) Quote
fiorsteinbock Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Mam nadzieje, ze upaly dają jej odpoczac. U nas troszke zelżało... Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Witajcie cioteczki u Saszki. Zbieram sie do zorganizowania bazarku min. na rzecz Saszki bo cienko u nas z kaską. Quote
brzośka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 o, to nie dobrze :( czas szafy przetrzepać w takim razie ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Ja juz po...oj jakie pustki pozostaly, hehehe Quote
fiorsteinbock Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Rozmawialam z Kikou, Saszka nadal jest wyciszona. Widac zmiane w jej zachowaniu, może starość sie odezwała? Saszka nadgryzla guzka i bedzie brala antybiotyk, mimo to ma apetyt i ładnie je. Jednakże, zrobiła sie z niej babinka - juz ma mniej energii, checi na zabawe. Woli poleżec lub byc glaskanym. Ma do tego prawo, w jej wieku. Aczkolwiek mam nadzieje, że to tylko starosc... Quote
Kocurek Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ja tez mam taka nadzieje:)Czy moge prosic o adres hoteliku gdzie przebywa Saszka?W sierpniu bede we Wroclawiu i chetnie wysle paczke ze smaczkami dla Saszki i jej kumpli:) Quote
giselle4 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 cioteczki potrzebne sa leki oslonowe na wątrobe i zoładek dla psiakow ktore sa u kikou... pomozcie Quote
Bjuta Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Przyszła do mnie 100 od P.B. :loveu: na leki. Przypomnijcie mi nr konta, chyba, że mam od razu wysłać do Kikou? Quote
fiorsteinbock Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='Bjuta']Przyszła do mnie 100 od P.B. :loveu: na leki. Przypomnijcie mi nr konta, chyba, że mam od razu wysłać do Kikou?[/QUOTE] [B]Bjutka, super wiadomosc!!! Podziekowania dla P.B.[/B] Jesli darowizna jest na psiaki Kikou, bo to dla nich glownie zbieramy oslonowe leki to slij bezposrednio do niej. Ja tylko zbieram na Saszke :) Quote
fiorsteinbock Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='Kocurek']Ja tez mam taka nadzieje:)Czy moge prosic o adres hoteliku gdzie przebywa Saszka?W sierpniu bede we Wroclawiu i chetnie wysle paczke ze smaczkami dla Saszki i jej kumpli:)[/QUOTE] Jasne Kocurku, teraz ci przeslac - czy jak bedziesz w Polsce? Quote
Kocurek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Poprosze moze teraz.Juz zapisuje sobie wszystkie adresiki,ktore potrzebuje i schowam od razu sobie do notesu:) Saszenko oczywiscie moooocno tule na dobranoc. Quote
fiorsteinbock Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Kochana Cioteczka Julka1 przelała cale 90zł na Saszke! Wielkie dzieki :) Kocurku, juz ide szukac do swego notatnika i sle na PW. Cioteczki, ponownie prosbe Gisellki, zbieramy leki oslonowe dla staruszków mieszkających u Kikou i kazda ilosc na wage zlota, chocby listek. Sprawdzcie domowe zapasy, prosze :) Zrobimy wspolna paczuszke. Quote
Bjuta Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='fiorsteinbock'][B]Bjutka, super wiadomosc!!![/B] [B]Podziekowania dla P.B.[/B] Jesli darowizna jest na psiaki Kikou, bo to dla nich glownie zbieramy oslonowe leki to slij bezposrednio do niej. Ja tylko zbieram na Saszke :)[/QUOTE] To jest na leki dla Saszki. A co to są leki oslonowe? Można prosić jakieś nazwy? Quote
fiorsteinbock Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Rozumiem :) Juz wysylam konto na PW, serdeczne podziekowania. Co do leków oslonowych to np. Hepatil, Essentiale Forte lub Hepatiale Forte (lek weterynaryjny). Quote
Kocurek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ja tez zagladam do najpiekniejszej suni na calej Dogomanii..,.. Miziam:) Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 I ja sie witam z fankami naszej SLicznoty :) Quote
Recommended Posts