Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a92a1842435a4477.html"][IMG]http://images45.fotosik.pl/306/a92a1842435a4477med.jpg[/IMG][/URL]

Saszenko podniose i przypomne wszystkim:)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z Kikou, Saszka nadal jest wyciszona. Widac zmiane w jej zachowaniu, może starość sie odezwała? Saszka nadgryzla guzka i bedzie brala antybiotyk, mimo to ma apetyt i ładnie je. Jednakże, zrobiła sie z niej babinka - juz ma mniej energii, checi na zabawe. Woli poleżec lub byc glaskanym. Ma do tego prawo, w jej wieku. Aczkolwiek mam nadzieje, że to tylko starosc...

Posted

Ja tez mam taka nadzieje:)Czy moge prosic o adres hoteliku gdzie przebywa Saszka?W sierpniu bede we Wroclawiu i chetnie wysle paczke ze smaczkami dla Saszki i jej kumpli:)

Posted

[quote name='Bjuta']Przyszła do mnie 100 od P.B. :loveu: na leki. Przypomnijcie mi nr konta, chyba, że mam od razu wysłać do Kikou?[/QUOTE]
[B]Bjutka, super wiadomosc!!!
Podziekowania dla P.B.[/B]
Jesli darowizna jest na psiaki Kikou, bo to dla nich glownie zbieramy oslonowe leki to slij bezposrednio do niej.
Ja tylko zbieram na Saszke :)

Posted

[quote name='Kocurek']Ja tez mam taka nadzieje:)Czy moge prosic o adres hoteliku gdzie przebywa Saszka?W sierpniu bede we Wroclawiu i chetnie wysle paczke ze smaczkami dla Saszki i jej kumpli:)[/QUOTE]
Jasne Kocurku, teraz ci przeslac - czy jak bedziesz w Polsce?

Posted

Kochana Cioteczka Julka1 przelała cale 90zł na Saszke!
Wielkie dzieki :)

Kocurku, juz ide szukac do swego notatnika i sle na PW.

Cioteczki, ponownie prosbe Gisellki, zbieramy leki oslonowe dla staruszków mieszkających u Kikou i kazda ilosc na wage zlota, chocby listek.
Sprawdzcie domowe zapasy, prosze :)
Zrobimy wspolna paczuszke.

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][B]Bjutka, super wiadomosc!!![/B]
[B]Podziekowania dla P.B.[/B]
Jesli darowizna jest na psiaki Kikou, bo to dla nich glownie zbieramy oslonowe leki to slij bezposrednio do niej.
Ja tylko zbieram na Saszke :)[/QUOTE]
To jest na leki dla Saszki. A co to są leki oslonowe? Można prosić jakieś nazwy?