Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba pomyśleć, gdzie leży problem. Gdzie mała ma ogłoszenia, ma tylko te co ja robiłam? Trzeba je zaktualizować, postaram się jutro to zrobić, ale co dalej. Ja osobiście apeluje o lepsze fotki bo te nie chwytają za serce i nie widać małej w całej okazałości, może do tych fotek załóżcie jej jakąś czerwoną apaszkę ( może się to wydawać trochę infantylne ale ludzie zwracają na takie rzeczy uwagę, tym bardziej, że z czarnym umaszczeniem czerwona bandamka będzie się świetnie komponowała). Czy ktoś jej robił plakaty? NIe wszyscy mają dostęp do netu, może warto zrobić ogłoszenia i porozwieszać w okolicy, w lecznicach, sklepach na przystankach? A tak w ogóle co u niej słychać, bo nikt nic nie pisze, jak się czuje, jak zachowuje. Fajnie by było jakiby były jakieś foty i relacja z dt. Jak ona może długo zostać w dt? Az do znalezienia DS?

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się w weekend zrobic foty. Choc to zalezy od wolnego czasu Renaty. Pies Renaty odszedł
[*] i w tym momencie sytuacja jest o wiele pilniejsza, aby osoba ta nie chciała zostawić u siebie Fizi.
Fizia zachowuje sie jak szczenie, wspaniale bawi sie z psem i z kotami. Uczy się czystości w domu. Jest pełną energii sunią. Co tu wiecej mówić. Szczenie, normalne szczenie.
Ode mnie sunia ma allegro i codziennie gumtree. Reszta to to co było na watku.

Posted

tak Fizia jest/byla u niej na DT.
Jakby każdy z nas zostawiałby psa którego ma na tymczasie, to duzo bysmy nie zrobili. A Renata niedawno zalożyła fundację i na pewno będzie miała komu pomagać. A zostawia sobie psa, który ma bardzo duże szanse na adopcję. Nie będę tu tego komentować. Dam znać czy to ostateczna decyzja...

Posted

mariolka napisał(a):
Fizia zostaje na stałe w dt. To juz ostateczna decyzja.

szkoda...
qrczę,ja przy każdym tymczasowiczu miałam problemy z wydaniem go do adopcji,bo moje serducho kocha każdego piesa od pierwszego wejrzenia.ale rozum podpowiada że tyle biedaków czeka na swoją szansę i ja muszę im ją dać.
przynajmniej wiadomo że Fiziula będzie miała super domek