Atomowka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Trzeba pomyśleć, gdzie leży problem. Gdzie mała ma ogłoszenia, ma tylko te co ja robiłam? Trzeba je zaktualizować, postaram się jutro to zrobić, ale co dalej. Ja osobiście apeluje o lepsze fotki bo te nie chwytają za serce i nie widać małej w całej okazałości, może do tych fotek załóżcie jej jakąś czerwoną apaszkę ( może się to wydawać trochę infantylne ale ludzie zwracają na takie rzeczy uwagę, tym bardziej, że z czarnym umaszczeniem czerwona bandamka będzie się świetnie komponowała). Czy ktoś jej robił plakaty? NIe wszyscy mają dostęp do netu, może warto zrobić ogłoszenia i porozwieszać w okolicy, w lecznicach, sklepach na przystankach? A tak w ogóle co u niej słychać, bo nikt nic nie pisze, jak się czuje, jak zachowuje. Fajnie by było jakiby były jakieś foty i relacja z dt. Jak ona może długo zostać w dt? Az do znalezienia DS? Quote
pumcia02 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Postaram się w weekend zrobic foty. Choc to zalezy od wolnego czasu Renaty. Pies Renaty odszedł [*] i w tym momencie sytuacja jest o wiele pilniejsza, aby osoba ta nie chciała zostawić u siebie Fizi. Fizia zachowuje sie jak szczenie, wspaniale bawi sie z psem i z kotami. Uczy się czystości w domu. Jest pełną energii sunią. Co tu wiecej mówić. Szczenie, normalne szczenie. Ode mnie sunia ma allegro i codziennie gumtree. Reszta to to co było na watku. Quote
Atomowka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Podnoszę malutka i pytam co u niej? Są fotki nowe może, czy nie było czasu zrobić? Quote
pumcia02 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Renata chyba zdecydowała sie zostawić małą... spróbuję wybić jej to z glowy :/ Quote
Atomowka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 A przepraszam bo się pogubiłam. Kto to jest ta Renata? Rozumiem,że Fizia jest u niej na DT więc czemu DT nie może zamienić się z DS? Quote
pumcia02 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 tak Fizia jest/byla u niej na DT. Jakby każdy z nas zostawiałby psa którego ma na tymczasie, to duzo bysmy nie zrobili. A Renata niedawno zalożyła fundację i na pewno będzie miała komu pomagać. A zostawia sobie psa, który ma bardzo duże szanse na adopcję. Nie będę tu tego komentować. Dam znać czy to ostateczna decyzja... Quote
pumcia02 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Fizia zostaje na stałe w dt. To juz ostateczna decyzja. Quote
dota&koka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 mariolka napisał(a):Fizia zostaje na stałe w dt. To juz ostateczna decyzja. szkoda... qrczę,ja przy każdym tymczasowiczu miałam problemy z wydaniem go do adopcji,bo moje serducho kocha każdego piesa od pierwszego wejrzenia.ale rozum podpowiada że tyle biedaków czeka na swoją szansę i ja muszę im ją dać. przynajmniej wiadomo że Fiziula będzie miała super domek Quote
pumcia02 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 na pewno krzywda jej sie nie stanie. ale nie mamy juz tymczasu Quote
Atomowka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A ja się cieszę, sunia dość długo u niej siedziała i jakoś telefonów w jej sprawie nie było, a tak przynajmniej ma kochający domek. :lol: Quote
Recommended Posts