Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
Wiedząc, ze niedawno straciłam swojego owczarka, głosili sie do mnie znajomi koleżanki z pracy z prośbą o przygarniecie ich suki ON-ka. Niestety ja nie moge miec suki bo moja bokserka jej nie zaakceptuje ale suka potrzebuje pilnie domu wiec ją ogłaszam.

Otóż właściciele wyjezdzają do Włoch i chcą tą sukę oddać w naprawde dobre ręce.
Uprzedzam jednak, ze państwo bardzo prześwietla przyszły dom, ponieważ oddali juz suczke "w dobre rece" a potem zadzwoniło do nich schronisko, ze ich suka została tam przywieziona bo zabiedzona błaąkała sie po mieście, A ci "dobrzy ludzie" nawet nie zawiadomili nikogo, ze suczka zaginęła. Całe szczęście, ze suczka ma chipa i schronisko mogła ją zidentyfikować.

Suczka piękna , rodowodowa, nazywa sie Dewi Geslander ur 17.01.2009r ma metryke urodzenia.
Z dziećmi miała doczynienia i jest bardzo łagodna a w domu jest z yorkiem więc myślę, że do zwierząt też jest łagodna.
Ewentualnych pseudochodowców informuję, ze suczka została niedawno wysterylizowana.

Zainteresowanym moge podać numer telefonu właścicieli.
Posiadam zdjecia ale mam poblokowane programy i nie mogę ich wstawić. Czy moze mi ktos pomóc?