Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']Nie bój się, ja na pierwszą wystawę od razy rzuciłam się na międzynarodówkę w Sopocie i wcale nie było straszno ;)

A ja się nie potrafię w dzień uczyć, za to w nocy mam jakieś wyże intelektualne :eviltong:

Aga, Twoja galeria tak pędzi, że chwilę mnie nie było, a już z 5 stron miałam do tyłu. Aż się boję co to będzie jak mi się zdarzy przerwa od dogo :evil_lol:[/QUOTE]

Ja mieszkalam kiedys z osoba ktora szla spac o 19 a o 3 wstawala sie uczyc. Ja na studiach moze zarwalam pare nocy ale to juz w wypadkach naglych hehe:evil_lol:

Posted

Ja to też muszę uczyć się w nocy, bo popołudniu to nie mogę się skupić :shake:
Bo albo tv jest włączony, albo koledzy przyjdą do brata, albo słychać jakieś maszyny zza okna (bo akurat drogę nam robią), albo jeszcze co innego... :roll: a w nocy każdy śpi, jest cisza, spokój :loveu:

Cześć Aga! To jutro jedziesz do maluszków? :) Porób jakieś zdjęcia :cool3:

Posted

Cześć dziewczyny:)kurczę dziś to w ogóle cierpię na chroniczny brak czasu!!!sprzątanie,prasowanie ,gotowanie a to mały wrzeszczący w niebo głosy :placz:,chyba zęby mu będą nie długo "wychodzić"w końcu to już bobas 7 miesięczny:)nic a nic mi dziś nie wychodzi:(jakiś ten dzień dla mnie jest do bani!!!!
Tak jutro jedziemy obejrzeć ale tak dosłownie jestem zmęczona tą dzisiejszą nagonką że nawet brak mi sił cieszyć się z tego:(postaram się zrobić kilka fotek,ale nie wiem czy dadzą??????(bo jutro go jeszcze nie zabieram)nawet bym nie chciała bo nic jeszcze dla nie go nie mam przygotowanego:(
Dobra dziewczyny uciekam:)pozdrawiam wszystkich i życzymy Wam z Weścikiem miłego dnia:)
pa:)

Posted

[quote name='mallinus']Ja mieszkalam kiedys z osoba ktora szla spac o 19 a o 3 wstawala sie uczyc. Ja na studiach moze zarwalam pare nocy ale to juz w wypadkach naglych hehe:evil_lol:[/QUOTE]
No to ja z moimi współlokatorkami podobnie, po zajęciach drzemka do 22, a potem do 2-3 w książkach :eviltong: A w zeszłym roku przed egzaminami w letniej sesji paliłyśmy ostatniego papierosa jak słońce wstawało i wtedy szłyśmy spać :p Coś czuję, że za kilka dni będzie powtórka z rozrywki...

Aga powodzenia jutro, żeby się okazało, że Twój wymarzony psiak jest wśród tej dwójki :p

Posted

Dziewczyny postaram się porobić kilka zdjęć,ale nie wiem czy to tak pasuję????ale dam zaraz kilka Westernowych,byliśmy na spacerku ale zapomniałam wziąć aparatu,zrobiłam kilka w domku:)mogą takie być???

Posted

Dziękujemy za komplement Be:)
No to foteczki:)
[IMG]http://images43.fotosik.pl/298/43198c9c9ed40994med.jpg[/IMG]
[IMG]http://images44.fotosik.pl/299/247fac8b480110c6med.jpg[/IMG]
[IMG]http://images50.fotosik.pl/299/3691ee3b242629dfmed.jpg[/IMG]

Trochę podobne do siebie ale chyba mogą być:)?
[IMG]http://images47.fotosik.pl/299/b203cd39f8f8e273med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='tigrunia'][url]http://images50.fotosik.pl/299/3691ee3b242629dfmed.jpg[/url] jak go ładnie uczesałaś :loveu:
Pewnie, że mogą być!! :multi:[/QUOTE]

Ładnie????a mi się wydaje że maszkarnie!!!próbowałam tego topka knotka i tylko wyszło coś takiego....

Posted

[quote name='agamewa']Ładnie????a mi się wydaje że maszkarnie!!!próbowałam tego topka knotka i tylko wyszło coś takiego....[/QUOTE]
Jak na próbę to bardzo ładnie :loveu:

Aga same jesteśmy na dogo? :roll:

Posted

No ciekawe .. piątek wieczór - może na działki powyjeżdżały :hmmmm:
Ja walczę z ogłoszeniami.. dałam na allegro przed chwilą, 30 zł zapłaciłam i tak sobie teraz myślę i się wściekam, że adresu www nie napisałam :splat:

Posted

[quote name='tigrunia']No ciekawe .. piątek wieczór - może na działki powyjeżdżały :hmmmm:
Ja walczę z ogłoszeniami.. dałam na allegro przed chwilą, 30 zł zapłaciłam i tak sobie teraz myślę i się wściekam, że adresu www nie napisałam :splat:[/QUOTE]

A co wystawiłaś?

Posted

[quote name='tigrunia']No psy przecie :eviltong: Pyśki moje :loveu: Muszę się ich pozbyć bo coraz gorsze są :diabloti: Niegrzeczne takie :evil_lol:[/QUOTE]

Ooo:)a no tak:)e to szybciutko pójdą:)ale to na allegro?

Posted

[quote name='tigrunia']Na razie anonse zrobiłam.. z allegro walczę ale już nie mam sił - powoli się poddaję :eviltong:[/QUOTE]

Odpuść może sobie dzisiaj,a na spokojnie jutro czy pojatrze powalcz z tym allegro,ale powiedz mi z czym masz problem????ja ostatnio wystawiałam i było ok!!!

Posted

[quote name='agamewa']Odpuść może sobie dzisiaj,a na spokojnie jutro czy pojatrze powalcz z tym allegro,ale powiedz mi z czym masz problem????ja ostatnio wystawiałam i było ok!!![/QUOTE]
Z wczytaniem szablonu :angryy: Mam taki ładny - mieciu mi zrobił co mi robił strone no i wykasował z serwera instrukcje :mad: A na gg go złapać nie moge :placz:

Posted

[quote name='tigrunia']Z wczytaniem szablonu :angryy: Mam taki ładny - mieciu mi zrobił co mi robił strone no i wykasował z serwera instrukcje :mad: A na gg go złapać nie moge :placz:[/QUOTE]

No rzeczywiście z szablonami kiedyś też miałam problem:shake:

Dziewczyny mam już imię dla małego:)

[I]Whiskers Harington Park Ridge[/I]-takie to trochę długie ale i orginalne:)