Doti1986 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja z tą nauką to mam dokładnie tak samo tylko w nocy mam "otwarty" umysł:) Quote
mallinus Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='*kleo*']Nie bój się, ja na pierwszą wystawę od razy rzuciłam się na międzynarodówkę w Sopocie i wcale nie było straszno ;) A ja się nie potrafię w dzień uczyć, za to w nocy mam jakieś wyże intelektualne :eviltong: Aga, Twoja galeria tak pędzi, że chwilę mnie nie było, a już z 5 stron miałam do tyłu. Aż się boję co to będzie jak mi się zdarzy przerwa od dogo :evil_lol:[/QUOTE] Ja mieszkalam kiedys z osoba ktora szla spac o 19 a o 3 wstawala sie uczyc. Ja na studiach moze zarwalam pare nocy ale to juz w wypadkach naglych hehe:evil_lol: Quote
Karolina. Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja to też muszę uczyć się w nocy, bo popołudniu to nie mogę się skupić :shake: Bo albo tv jest włączony, albo koledzy przyjdą do brata, albo słychać jakieś maszyny zza okna (bo akurat drogę nam robią), albo jeszcze co innego... :roll: a w nocy każdy śpi, jest cisza, spokój :loveu: Cześć Aga! To jutro jedziesz do maluszków? :) Porób jakieś zdjęcia :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Cześć dziewczyny:)kurczę dziś to w ogóle cierpię na chroniczny brak czasu!!!sprzątanie,prasowanie ,gotowanie a to mały wrzeszczący w niebo głosy :placz:,chyba zęby mu będą nie długo "wychodzić"w końcu to już bobas 7 miesięczny:)nic a nic mi dziś nie wychodzi:(jakiś ten dzień dla mnie jest do bani!!!! Tak jutro jedziemy obejrzeć ale tak dosłownie jestem zmęczona tą dzisiejszą nagonką że nawet brak mi sił cieszyć się z tego:(postaram się zrobić kilka fotek,ale nie wiem czy dadzą??????(bo jutro go jeszcze nie zabieram)nawet bym nie chciała bo nic jeszcze dla nie go nie mam przygotowanego:( Dobra dziewczyny uciekam:)pozdrawiam wszystkich i życzymy Wam z Weścikiem miłego dnia:) pa:) Quote
*kleo* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='mallinus']Ja mieszkalam kiedys z osoba ktora szla spac o 19 a o 3 wstawala sie uczyc. Ja na studiach moze zarwalam pare nocy ale to juz w wypadkach naglych hehe:evil_lol:[/QUOTE] No to ja z moimi współlokatorkami podobnie, po zajęciach drzemka do 22, a potem do 2-3 w książkach :eviltong: A w zeszłym roku przed egzaminami w letniej sesji paliłyśmy ostatniego papierosa jak słońce wstawało i wtedy szłyśmy spać :p Coś czuję, że za kilka dni będzie powtórka z rozrywki... Aga powodzenia jutro, żeby się okazało, że Twój wymarzony psiak jest wśród tej dwójki :p Quote
Pegaza Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No to jutro czeka Cie wazny dzien jedziesz ogladac szczeniaka i wlasciwego wybrac..:loveu: Quote
Yoko2009 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Chwilę mnie nie było a tu tyle zaległosci, że nie da się nadrobić:) Quote
niunka04 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 zabierz mnie ze soba:thinkerg: nie no żartuje;) Ale foteczki będą???? Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Dziewczyny postaram się porobić kilka zdjęć,ale nie wiem czy to tak pasuję????ale dam zaraz kilka Westernowych,byliśmy na spacerku ale zapomniałam wziąć aparatu,zrobiłam kilka w domku:)mogą takie być??? Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Western w każdej scenerii wygląda pięknie :loveu: Dawaj fotki :multi: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Dziękujemy za komplement Be:) No to foteczki:) [IMG]http://images43.fotosik.pl/298/43198c9c9ed40994med.jpg[/IMG] [IMG]http://images44.fotosik.pl/299/247fac8b480110c6med.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/299/3691ee3b242629dfmed.jpg[/IMG] Trochę podobne do siebie ale chyba mogą być:)? [IMG]http://images47.fotosik.pl/299/b203cd39f8f8e273med.jpg[/IMG] Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [url]http://images50.fotosik.pl/299/3691ee3b242629dfmed.jpg[/url] jak go ładnie uczesałaś :loveu: Pewnie, że mogą być!! :multi: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia'][url]http://images50.fotosik.pl/299/3691ee3b242629dfmed.jpg[/url] jak go ładnie uczesałaś :loveu: Pewnie, że mogą być!! :multi:[/QUOTE] Ładnie????a mi się wydaje że maszkarnie!!!próbowałam tego topka knotka i tylko wyszło coś takiego.... Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='agamewa']Ładnie????a mi się wydaje że maszkarnie!!!próbowałam tego topka knotka i tylko wyszło coś takiego....[/QUOTE] Jak na próbę to bardzo ładnie :loveu: Aga same jesteśmy na dogo? :roll: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia']Jak na próbę to bardzo ładnie :loveu: Aga same jesteśmy na dogo? :roll:[/QUOTE] Wiesz co?na to wygląda że tak!!a gdzie reszta się podziała!!!! Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No ciekawe .. piątek wieczór - może na działki powyjeżdżały :hmmmm: Ja walczę z ogłoszeniami.. dałam na allegro przed chwilą, 30 zł zapłaciłam i tak sobie teraz myślę i się wściekam, że adresu www nie napisałam :splat: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia']No ciekawe .. piątek wieczór - może na działki powyjeżdżały :hmmmm: Ja walczę z ogłoszeniami.. dałam na allegro przed chwilą, 30 zł zapłaciłam i tak sobie teraz myślę i się wściekam, że adresu www nie napisałam :splat:[/QUOTE] A co wystawiłaś? Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No psy przecie :eviltong: Pyśki moje :loveu: Muszę się ich pozbyć bo coraz gorsze są :diabloti: Niegrzeczne takie :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia']No psy przecie :eviltong: Pyśki moje :loveu: Muszę się ich pozbyć bo coraz gorsze są :diabloti: Niegrzeczne takie :evil_lol:[/QUOTE] Ooo:)a no tak:)e to szybciutko pójdą:)ale to na allegro? Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Na razie anonse zrobiłam.. z allegro walczę ale już nie mam sił - powoli się poddaję :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia']Na razie anonse zrobiłam.. z allegro walczę ale już nie mam sił - powoli się poddaję :eviltong:[/QUOTE] Odpuść może sobie dzisiaj,a na spokojnie jutro czy pojatrze powalcz z tym allegro,ale powiedz mi z czym masz problem????ja ostatnio wystawiałam i było ok!!! Quote
Mawe Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 witam :) Aga nie pędź tak , bo nie nadążam z czytaniem :) Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Mawe']witam :) Aga nie pędź tak , bo nie nadążam z czytaniem :)[/QUOTE] A jak to samo tak:eviltong: Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='agamewa']Odpuść może sobie dzisiaj,a na spokojnie jutro czy pojatrze powalcz z tym allegro,ale powiedz mi z czym masz problem????ja ostatnio wystawiałam i było ok!!![/QUOTE] Z wczytaniem szablonu :angryy: Mam taki ładny - mieciu mi zrobił co mi robił strone no i wykasował z serwera instrukcje :mad: A na gg go złapać nie moge :placz: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia']Z wczytaniem szablonu :angryy: Mam taki ładny - mieciu mi zrobił co mi robił strone no i wykasował z serwera instrukcje :mad: A na gg go złapać nie moge :placz:[/QUOTE] No rzeczywiście z szablonami kiedyś też miałam problem:shake: Dziewczyny mam już imię dla małego:) [I]Whiskers Harington Park Ridge[/I]-takie to trochę długie ale i orginalne:) Quote
Recommended Posts