*Jot* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='agamewa']Dzięki:)ale wiecie jak się ma takiego męża(na szczęście byłego!!)który zdradza na prawo i lewo to rzeczywiście człowiek może się czuć ni jak:([/QUOTE] Nie przejmuj się.Bo faceci już tacy są :mad::mad::mad: Nigdy nie doceniają tego co mają najlepsze,czyli żony :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Masz 100%racje!!!należy im się to::mad::mad::mad: Quote
*Agnieszka* Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 do dziś ugania się za łydkami:):):)Na początku nie akceptował córki,byłam tym przerażona ale dziś jest już lepiej:) Quote
*Agnieszka* Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Gucci13']jak Westernik araguje na dzieci?[/QUOTE] Hania będziesz może na wystawie w Nowym Dworze mazowieckim teraz w niedzielę?? Quote
Gucci13 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 och, bardzo bym chciała ale mam trochę daleko a tata musi pracować:-( a nie mam nawet z kim na wystawechać bo Gucci coś nie nadaje się zbytnio:shake: Quote
Gucci13 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 mój miał kilka wypadków z dziećmi i się strasznie ich boi,ale powoli już nawet sam do maluchów podchodzi:multi: Quote
Marzena* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witamy sie po raz pierwszy :) Western jest śliczny i podziwiałam go juz wcześniej na stronie Bakaratu :) Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dzięki Viki,i fajnie że nas odwiedziłaś:)Najbardziej co w Westernie mi się podoba to jego charakterek:evil_lol:oj temperamencik to on ma że ho ho:),i ta jego prawdziwa psia przyjażń! To jest mój pierwszy w życiu yorczek(wcześniej były owczarki niemieckie),i nie spodziewałam się takiej wierności i oddania,wciaż mnie zaskakuje:multi: wpadniemy dziś do Was w odwiedzinki tak po południu:) Quote
Aga&Dakar Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Maz potrafi zmiazdzyc poczucie wlasnej godnosci, jak cos o tym wiem ale sie nie poddalam i Ty Aga tez nie mozesz!!!! Jestes ladna kobitka i nie mozesz myslec inaczej :-) Wszyscy sie smieja, ze tak bardzo kocham Dakara. Kocham, bo on jak zaden facet na swiecie nie zasluguje na taka milosc...;-) Aga a ile jest z Warszawy do Nowego Dworu? Moze ja bym skoczyla popatrzec... Quote
Nati28 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Yoreczki sa male cialem a wielkie duchem :loveu: zapraszamy do nas :) Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Maz potrafi zmiazdzyc poczucie wlasnej godnosci, jak cos o tym wiem ale sie nie poddalam i Ty Aga tez nie mozesz!!!! Jestes ladna kobitka i nie mozesz myslec inaczej :-) Wszyscy sie smieja, ze tak bardzo kocham Dakara. Kocham, bo on jak zaden facet na swiecie nie zasluguje na taka milosc...;-) Aga a ile jest z Warszawy do Nowego Dworu? Moze ja bym skoczyla popatrzec...[/QUOTE] Wpadnij:):)hmm..ile może być?ok 30 może 40 km-ogólnie jak to się mówi rzut beretem:)w niedziele od godziny 10,my jedziemy:)zabieram też Westernika,tylko nie wiem czy jako nie wystawiany to wpuszczą go?ale nie powinno być problemu. Bierz dzieciaków i przyjeżdzaj daleko nie masz:) A co do męża to jemu się udało stłamsić moją osobę zaniżyć poczucie własnej godności:(ale obecnie pomalutku staje na nogi,i myślę że mi się uda:)u mnie jest podobnie co do mojej miłości do Westerna jak i u Ciebie:(nie rozumieją że psa także można pokochać całym sercem....ale ja mam to gdzieś.......) Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Nati28']Yoreczki sa male cialem a wielkie duchem :loveu: zapraszamy do nas :)[/QUOTE] Czesć Nati:)wpadniemy dziś po południu tak na spokojnie bo mi się tu synek coś buntuje(bunt 5 latka he he:))i co zasiąde do kopma to mamo to mamo tamto:) pozdrowionka i do po południa:) Quote
Aga&Dakar Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To rzeczywiscie niedaleko, musze pomyslec ale byloby fajnie. Tez bym zabrala Dakara i dziewczyny :-) Ja tez mam w d...pie co sobie inni mysla o mojej milosci do Dakara. Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Masz racje tak trzymać!!!! Także przemyśl wystawę Nowodworską i zapraszamy:) Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='agamewa']Masz racje tak trzymać!!!! Także przemyśl wystawę Nowodworską i zapraszamy:)[/QUOTE] Aga tylko jak wybierzesz się z Dakarem to weż se sobą książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami przeciwko wściekliżnie Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 A teraz troszkę nowych zdjęć:)Westernik w papilotach-o rety!!!!(tylko się nie śmiać,bo ja pierwszy raz...)[IMG][URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/277/38a86a27f2e69503med.jpg[/IMG][/URL][/IMG] [IMG][URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/280/735bca8df0d3ca97med.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Było nawet grzecznie:)chociaż nie wczoraj jak mu założyłam to wariował jak szalony,dziś już grzeczniej:) Ale nie mogę się przyzwyczaić do jego nowego wyglądu:( A teraz słodziak słodko sobie śpi,upodobał sobię pufę i tak drzemie..... Quote
Nati28 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [url]http://images47.fotosik.pl/280/735bca8df0d3ca97med.jpg[/url] calkiem inaczej wyglada ;) Quote
mallinus Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witamy!!! rzeczywiscie smiesznie wyglada:) slodziak Quote
Gucci13 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 nieźle jak na 1 raz;)mój nie może nosić papilotów i ubranek niestety:shake: Quote
megi82 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 papilociki-ładnie wyszło i jak słodko spiocha sobie Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='mallinus']Witamy!!! rzeczywiscie smiesznie wyglada:) slodziak[/QUOTE] A witamy witamy koleżankę:) Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Jutro dziewczynki będzie sesja kąpielowa:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Nati28'][url]http://images47.fotosik.pl/280/735bca8df0d3ca97med.jpg[/url] calkiem inaczej wyglada ;)[/QUOTE] Nati jak mały kosmita co nie?????? Quote
Recommended Posts