Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*'][URL]http://images44.fotosik.pl/296/f85f229cf184cf13med.jpg[/URL] super tu wyszedł :)

Aga tego jeszcze nie było, żebym po paru godzinach musiała aż tyle u Ciebie nadrabiać? Pędzi Wasza galeria jak szalona ;)

Pojemniczki curvera fajne, ten drugi szczególnie, chyba się zaczaję na taki ;) Ale to jak do kasy dojdę, bo ostatnio trochę wydatków było, planowanych i tych nie...

I oczywiście ja z dziewuchami też się wbijam :) Tina będzie porządku pilnować ;)[/QUOTE]

Wpadłam na chwilę zobaczyć czy dużo jeszcze do setki:)nio jeszcze troszkę,to na razie dziewczęta spadam na film,myślę że jutro pojutrze imprezka będzie także szykować się tu do mnie proszę:)he,he:)jak bawić się to nas całego!!!!

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niunka04']jejciu ale tu stronki lecą;) witamy sie wieczorową porą[/QUOTE]
My też się witamy:)dziś już w czwartkowy dzień:)
Nareszcie troszkę słoneczka:multi:

Aha znajdziecie mnie pod inną nazwą galerii:)

Posted

[quote name='Juustii']Witamy się ślicznie ;) dobrze, że chociaż u Was słonko się pojawiło ;) pozdrawiam serdecznie ;) i ucałuj Westerna od nas ;)[/QUOTE]

Nie ma sprawy Western jest już wymiziany od Was,Toficzka też ucałuj i duuuuużo zdróweczka życzymy dla chłopaka:)
Pogodę przechwaliłam zaczyna już pomału padać:angryy:

Posted

[quote name='dzasta']U nas też ciepło a słoneczko tak jakby się chciało przebić ale nie może się zdecydować :D[/QUOTE]

U mnie się już zdecydowało przegoniło chmury i na razie jest ładnie...oby:chainsaw:

Posted

Witajcie dziewczynki,pogoda jak na razie w pełni słoneczna więc jakaś nadzieja tam jest:)he,he:)
Zmieniłam nazwę hmmmmm........chyba tamta brzmiała tak poważnie:)hodowli Bakarat takie tam bla bla bla a urwisa stwierdziłam ze tak będzie luzacko:)bo to urwis luzacki:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Princess_York']No ja myślałam że jakiś nowy Yorasek przyszedł do nas ;) .
po słowie urwisa możesz dać - Western .
Wtedy każdy będzie wiedział o kogo chodzi :-D .[/QUOTE]

Ach już nie chcę mordować Magdy.......

Posted

[quote name='dysia-u']a ja już myslałam że to jakas nowa galeria hihi[/QUOTE]
No to niespodzianka bo to galeria Westerna heh:)
[quote name='Princess_York']A to sama nie zmieniałaś ? :lol: .
Ja sama zmieniam sobie :) .[/QUOTE]
A można tak???????????
[quote name='chrupcia']Właśnie widze ze nowa nazwa i tak jak Princess-York myślałam że maluszek nowy juz jest:)[/QUOTE]
Nio niestety nie nowy maluszek:)