Yourii Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Piekny, piekny, coraz piękniejszy jest Moniiiiiiiiiiiii !!! a to pączuś ode mnie : [CENTER]:multi:[IMG]http://i-kartki.eu//kartki/353/8/d/827.jpg[/IMG]:multi: [/CENTER] Quote
*Agnieszka* Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Princess_York']Tak zapisana jestem już od wystawy w Bydg. :) . Tylko nie wiem czy dojadę :evil_lol: ... Ciekawa jestem czy tatuś pojedzie ... :( .[/QUOTE] Jak by to było w kierunku Płocka nie było by problemu ...mogłabyś się zabrać ze mną....może ktoś z dogo będzie jechał w Waszym kierunku?ja długo się zastanawiałam nad tą wystawą ale w końcu zapisałam.. [quote name='Connected']Ile fotek widzę i teraz i te z przed kilku dni , świetne :loveu: A Moni już ma taki piękny, długi włos ;)heh Jak tam u was tłusty czwartek ? Ile pączków zjedzonych już ? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Cześć Weronika:)Ech pączki zjedzone..3 na cały dzień i już mam dość....więcej niet.. [quote name='Yourii']Piekny, piekny, coraz piękniejszy jest Moniiiiiiiiiiiii !!! a to pączuś ode mnie : [CENTER]:multi:[IMG]http://i-kartki.eu//kartki/353/8/d/827.jpg[/IMG]:multi: [/CENTER][/QUOTE] S a n d r a ...o nie jeszcze jeden 4??ja już nie mogę heh...ale niech będzie jeśli częstujesz to odmawiać nie wypada;) Kudłak rośnie jak szalony,niedługo będę już podrównywać płaszczyk tak żeby na wystawę miał już równy...no i wciąż trenuje bombeczkę i ..jest coraz lepiej....na pewno o wiele niż w Bydgoszczy bo tam ech...szkoda gadać....po prostu nie wyszła...inna technika i o wiele lepiej.... Quote
Pegaza Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A ja dzis tez mialam ochote za paczka ale byly tylko wczorajsze feee mowisz az 2 lata ciekawe ile by to zajelo mojej Liv..czasem tez mysle o fryzurce krotkiej z ciekawosci jak by wygladala;) ale nie ma mowy nie obcinam;) Marza no ja tak tylko zartowalam :roll: ze tez dziewczyny musialy sie uczepic tego widma;) Quote
karkakarka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Aga to ile West teraz ma? tzn w jakim jest wieku? Quote
*kleo* Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Cześć Aga :p Fotki obejrzałam, ten włos to Moni ma świetny i w gatunku i w kolorze :loveu: No i spóźnione życzenia urodzinowe dla kawalera :new-bday: Quote
*Agnieszka* Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='lenka13']Hej Aga.....[/QUOTE] Hej,hej:) [quote name='Pegaza']A ja dzis tez mialam ochote za paczka ale byly tylko wczorajsze feee mowisz az 2 lata ciekawe ile by to zajelo mojej Liv..czasem tez mysle o fryzurce krotkiej z ciekawosci jak by wygladala;) ale nie ma mowy nie obcinam;) Marza no ja tak tylko zartowalam :roll: ze tez dziewczyny musialy sie uczepic tego widma;)[/QUOTE] Ja już nie mogę patrzeć na pączki,choć nie zjadłam ich tak dużo jak na taki tłusty dzień heh:)a co do włosków to zawsze trochę tak szkoda obcinać jeśli długo się je zapuszczało.... [quote name='karkakarka']Aga to ile West teraz ma? tzn w jakim jest wieku?[/QUOTE] West zaraz 15 marca będzie kończył 3 lata. [quote name='*kleo*']Cześć Aga :p Fotki obejrzałam, ten włos to Moni ma świetny i w gatunku i w kolorze :loveu: No i spóźnione życzenia urodzinowe dla kawalera :new-bday:[/QUOTE] Cześć Klaudia:)Dzięki za życzonka. Quote
Gucci13 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 hej Aga:multi:[SIZE=1][COLOR=white]....[/COLOR][/SIZE] Quote
*Agnieszka* Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='Mawe']Witamy sobotnio i zapraszamy do nas :)[/QUOTE] Witamy:multi:byliśmy już w odwiedzinkach:) [quote name='Gucci13']hej Aga:multi:[SIZE=1][COLOR=white]....[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Hej:multi: Quote
chrupcia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Cześć Agas ":) zapraszam do nas, są fotki i może coś poradzisz.... i prosze o szczerą krytyke!! Quote
*Agnieszka* Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Agas ":) zapraszam do nas, są fotki i może coś poradzisz.... i prosze o szczerą krytyke!![/QUOTE] Hej..no właśnie wróciłam..krytykować nie ma co jak na pierwszy raz zapowiada się super!!!! Quote
chrupcia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='agamewa']Hej..no właśnie wróciłam..krytykować nie ma co jak na pierwszy raz zapowiada się super!!!![/QUOTE] no nie powiem żeby mi się nie podobał hihihi ale poprawić jeszcze dużo trzeba... a to wiązanie uszu to już w ogóle.. hihi nie zorbiłam zdjęcia tyłu... :evil_lol: Quote
andzia23 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Cześć. Obejrzałam fotki chłopaków i jestem w szoku. Cudnie. Quote
*Agnieszka* Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='andzia23']Cześć. Obejrzałam fotki chłopaków i jestem w szoku. Cudnie.[/QUOTE] Hej:)Troszkę urosły heh:) Quote
Fiolka_130 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Wspaniałe chłopaki, włos marzenie. a jakich kosmetyków używacie. jaki olejek ? buziaki :* Quote
*Agnieszka* Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='Fiolka_130']Wspaniałe chłopaki, włos marzenie. a jakich kosmetyków używacie. jaki olejek ? buziaki :*[/QUOTE] Dziękujemy:)ostatnio wykańczamy stare zapasy all systemu odżywki i szampony Quote
slawi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [URL]http://i51.tinypic.com/9ifptc.jpg[/URL] co za wzrok:), piękności:loveu: hej Aga i chłopaki! Quote
Pegaza Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Przyszlam z pozdrowieniami:) oo ja tez bylam zadowolona z all system:) Quote
dysia-u Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Cześć Aguś . Dzięki za linka. u nas tak słonecznie że powinno sie za mycie okien zabrać ale tak sie nie chce buuuu Quote
Pegaza Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='dysia-u']Cześć Aguś . Dzięki za linka. u nas tak słonecznie że powinno sie za mycie okien zabrać ale tak sie nie chce buuuu[/QUOTE] Ja sie biore w piatek za okna bo musze odczekac ciezkie dni:) Quote
Recommended Posts