*Agnieszka* Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='dysia-u']tortu Karoliny nie przebije uuuuuuu wogóle nie umiem wklejać fajnych dodatków jak dziewczyny , ale z całego serca życze ci pomyslności szczególnie niech luty przyniesie dla ciebie korzystne rozwiązania serwujeszz jakąś kawke? a może pokroisz ten torcik z truskawkami? oj ale by sie nam nastroje poprawiły[/QUOTE] Dziękuję Ulcia za życzenia:)oczywiście że serwuję ..zapraszam kawka [IMG]http://kawa-czy-herbata.wikidot.com/local--resized-images/start/kawa.jpg/small.jpg[/IMG] torcik [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1cTXXsLEUP_gfPZ0ZNvc_CdgKCHiPgzb6dwfIJx1iMhs_roc_bA[/IMG] Zapraszam dziewczyny:) Quote
dysia-u Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 jeżżżżżuuuu jaka kawusia pyszna ale by sie z rana chlipnęło Quote
*Agnieszka* Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='dysia-u']jeżżżżżuuuu jaka kawusia pyszna ale by sie z rana chlipnęło[/QUOTE] No to zapraszam do siebie do Modlina:)na tort i kawusię Quote
kiniaaa Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Aga wszystkiego najlepszego! :) Kawka imieninowa pyszna, a ten torcik mniam mniam... Quote
*Agnieszka* Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Dziękuję Kinia:) Kawka imieninowa a torcik urodzinowy:)zapraszam Quote
Yourii Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [CENTER][LEFT][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/5196/chocolatedreamcakerl7wu.gif[/IMG][B][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=purple]Życzenia dla Ciebie:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/LEFT] [B][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=purple]Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, Podkochuj się skrycie, Kontroluj swe żądze, Zarabiaj pieniądze, Lekceważ pętaków, Unikaj cwaniaków, Przepisów przestrzegaj, Na sobie polegaj, Lecz przede wszystkim Pokaż im wszystkim! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] Quote
slawi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [CENTER][COLOR=purple]Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Ci życzenia, lecz w rytmie tym przesyłam myśl niech spełnią się Twoje marzenia: te duże - większe, te małe - mniejsze i te wyśnione, te najpiękniejsze a w sercu Twym niech gości wiele szczęścia i radości.[/COLOR] [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpr0T21PLth2brcjeA__Tw5HFecWxgbXuQMlczEA2uDTanDsg[/IMG] [/CENTER] Quote
*Agnieszka* Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Dziękuję ślicznie dziewczyny za tak piękne życzenia:loveu::loveu::loveu: Quote
chrupcia Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Cześć Aga :) Wszystkiego najlepszego! spełnienia tych najskrytszych marzeń !! :tort::BIG: Quote
tigrunia Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wszystkiego Najlepszego Agniesia :loveu::multi: Quote
karkakarka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 No a jak! Sto lat! Aga! Imprezka pewnie w domciu :D Quote
*Agnieszka* Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) Wszystkiego najlepszego! spełnienia tych najskrytszych marzeń !! :tort::BIG:[/QUOTE] Cześć Kasia:)dzięki [quote name='*kleo*']100 lat Aga!!! :new-bday:[/QUOTE] Dzięki:) [quote name='tigrunia']Wszystkiego Najlepszego Agniesia :loveu::multi:[/QUOTE] Dzięki:) [quote name='karkakarka']No a jak! Sto lat! Aga! Imprezka pewnie w domciu :D[/QUOTE] Nie nie było imprezy..spokojnie,torcik,kawa i to wszystko;) Quote
*Agnieszka* Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='karkakarka']To i tak fajnie :D[/QUOTE] Za mała rodzinka by szaleć..ale tak też jest ok,kameralnie,spokojnie(no i lepiej bo jutro głowa by bolała)a zresztą nie lubię urodzi,czym tu się chwalić że starsza o rok jestem??hmmm..ale jedno jest na plus na tyle się nie czuję..to chyba dobrze!! Quote
karkakarka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 No ba! To najważniejsze :D Ja też się nie czuję na swój wiek... no cóż - będę wiecznie młoda:B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='karkakarka']No ba! To najważniejsze :D Ja też się nie czuję na swój wiek... no cóż - będę wiecznie młoda:B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] He he no właśnie tak trzeba i już!!!ja tam dziś obchodzę 23 heh Quote
dysia-u Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 wiecie co, tak sobie mysle że póki człowiek kocha i umie się zachwycać to czuje się młody ja tam lubie swój wiek /Boże nie od razu wiek , wystarczy dzieści lat hihihi/ bo ...no właśnie moge oglądać filmy dla dorosłych, nikt mi nieczego nie może zabronić /nooo kto sie odważy/ na każdą zmarszczke sama zapracowałam, każdy kilkogram zarobiłam ze smakiem więc co ?! mam ile mam i ciesze się Quote
*Agnieszka* Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='dysia-u']wiecie co, tak sobie mysle że póki człowiek kocha i umie się zachwycać to czuje się młody ja tam lubie swój wiek /Boże nie od razu wiek , wystarczy dzieści lat hihihi/ bo ...no właśnie moge oglądać filmy dla dorosłych, nikt mi nieczego nie może zabronić /nooo kto sie odważy/ na każdą zmarszczke sama zapracowałam, każdy kilkogram zarobiłam ze smakiem więc co ?! mam ile mam i ciesze się[/QUOTE] Ulcia szczerze mówiąc to masz rację:) Wiecie co na prezent fundnęłam sobie .....stół groomerski..stoliczek ringowy ..jak kto woli!!strrrasznie się cieszę tak bardzo chciałam mieć coś takiego:) Quote
dysia-u Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Aguś pokaż jaki bo ja jestem na kupnie domowy ciężki mam ale na "wyjezdne domówki" jest za cięzki super prezent sobie zrobiłaś tak trzymaj!!!! Quote
*Agnieszka* Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='dysia-u']Aguś pokaż jaki bo ja jestem na kupnie domowy ciężki mam ale na "wyjezdne domówki" jest za cięzki super prezent sobie zrobiłaś tak trzymaj!!!![/QUOTE] Cześć Ulcia.. Taki sobie kupiłam no i cena niższa niż w germapolu [url]http://kankan.pl/sklep/shop/62-269-0-Stol_trymerski_Kankan_110___Nowosc__.html[/url] Quote
Borówka16 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Hej Aga :multi: Spóźnione, ale najszczersze wszystkiego, wszystkiego najlepszego! :loveu: *** Śliczny banerek :) Quote
*Agnieszka* Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='Borówka16']Hej Aga :multi: Spóźnione, ale najszczersze wszystkiego, wszystkiego najlepszego! :loveu: *** Śliczny banerek :)[/QUOTE] Cześć Ola:)dzięki za życzonka Quote
megi82 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 cześc spóznione-najlepsze życzonka jak bedziesz miec już ubranko to daj koniecznie foto jak psiak w nim wygląda,. Doczytałam o stolikach ipt.-fajny temacik-może powinnyscie założyć taki osobny,bo w galerii zagnie gdzieś,a myślę że wasze porady na pweno nie jednej osobie pomogą.... kuferek mnie zachwycił:lol:swoje kosmetyki chętni bym w nim umieściła:cool3: Quote
Recommended Posts