Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Gratulacje :multi: !!!!
No to czekamy na te zdjęcia :multi:[/QUOTE]
Dziekujemy:)
[quote name='karkakarka']Aga ogromne gratulację :) ale poszlście jak burza! brąz srebro i ZŁOTO wow! no i konkurencja mocna :D Ale się cieszę! Brawo :D[/QUOTE]
Ogromne jak dla mnie było to dzisiejsze przeżycie,wszyscy gratulowali,podawali rękę z grupy w której się wystawialiśmy,naprawdę nie moge jeszcze w to uwierzyć!!!No i z Monika jestem dumna bo pięknie stał,pięknie się prezentował,stolik zaliczył super..jestem pod wrażeniem...
Opis dostaliśmy bardzo ładny

Dosk.w proporcji,głowa z bardzo ładnym wyrazem.Doskonała górna i dolna linnia.Długa szata.doskonałą w gatunkui w kolorze.

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, moje serdeczne gratulacje!!! Świetnie się spisaliście i Moni pięknie się prezentował :)

A w młodzieży wszystkie suki dojechały? Nie wiesz która wygrała?

Posted

[quote name='karkakarka']Czyli nie byłaś na porównaniu :roll: szkoda :roll:[/QUOTE]

Byłam ,po poruwnaniu pojechałam,doczekałam jeszcze ocen w młodzieży i dopiero póżniej musiałam uciekać..

Klaudia ..wyniki zapisywała Martyna;)

Posted

[quote name='karkakarka']Aha... ale z suczką nie był porównywany?[/QUOTE]
Już nie..bo przegrał w psach,chodzenie musimy dopracować;)ale bardzo ważne że statyka już opanowana,teraz opanujemy jeszcze chodzenie no i będzie fajnie.Porównanie mieliśmy z otwartej i championów;)
[quote name='dzasta']Gratulacje!!!

Ja niestety nie dotarłam był taki ścisk u nas na dole że siedziałam w jednym miejscu.
Gratulacje dla Was!!![/QUOTE]
Szkoda:(dzięki za gratki..tak było tak ciasno że hej..nas wcisnęli na sam koniec na górze..masakra!!!!

Posted

[quote name='karkakarka']Aga a masz więcej zdjęć z wystawy?[/QUOTE]
Karina Marzenka będzie miała baaaaaardzo dużo fotek;)
[quote name='Nati28']GRATULACJE!!! Piekny champion na dogo nam rosnie :)[/QUOTE]

Dzięki Natalia;)super było by mieć w domu championa:)
EDIT:Piękny macie nowy banerek,śliczny i baaardzo mi się podoba:loveu:

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć, gratulacje!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:Pozdrawiamy:loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy:)
[quote name='slawi']I tak trzeba trzymać :)
Aga jeszcze raz gratulacje[/QUOTE]
To dzięki Waszym kciukom i temu że od Was zaraziłam się wystawami ,mam teraz to o czym chyba zawsze skrycie marzyłam..i teraz wiem i wierzę w to że marzenia się spełniają tylko trzeba w nie wierzyć...jeszcze rok temu nie pomyślałam o tym że będę robić co robię teraz czuję tego ducha w sobie ..nie wiem to coś..

Iwonko nie udało mi się zrobić zdjęcia pieskowi o którego prosiłaś,za dużo zamętu i w ogóle..ale coś mi się wydaje że był ze mną w porównaniu i może jakieś foty się znajdą..o ile to był on???

Posted

[quote name='agamewa']Dziękujemy:)

To dzięki Waszym kciukom i temu że od Was zaraziłam się wystawami ,mam teraz to o czym chyba zawsze skrycie marzyłam..i teraz wiem i wierzę w to że marzenia się spełniają tylko trzeba w nie wierzyć...jeszcze rok temu nie pomyślałam o tym że będę robić co robię teraz czuję tego ducha w sobie ..nie wiem to coś..

Iwonko nie udało mi się zrobić zdjęcia pieskowi o którego prosiłaś,za dużo zamętu i w ogóle..ale coś mi się wydaje że był ze mną w porównaniu i może jakieś foty się znajdą..o ile to był on???[/QUOTE]

jak tak czytam, to aż mi się chce na wystawę jechać, no ale niestety dopiero w kwietniu

Posted

[quote name='tigrunia']O kurcze Aga ale super :crazyeye: :multi:
Mega gratulacje dla was!!!!!! :loveu: Moniś zasłużył na złotko :loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy..aż mi łzy stanęły w oczach jak sędzina wskazała 1 lokatę ,niesamowite uczucie.

Posted

Aga jeszcze raz wielkie gratulacje :)
Moniś zasłużył na to złoto :)
Wiem co mówię bo go miałam przyjemność oglądać i dotykać :)
Cudny chłopak :loveu:

Wstawiłam u siebie nasze wspólnie dwie fotki a Tobie postaram się zaraz mailem przesłać te co Ania zrobiła.
Część jest na prawde ładna ;) Waszych oczywiście bo nasze wyszły koszmarnie i mało :(