Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karolina.']Cześć Aga :)

Wspominki fajne, Weściak uroczy :) Nie ścinaj mu włosa :)
Moni pięknie się prezentował, jak zwykle z resztą :)

Mnie na tej wystawie nie będzie - za daleko :shake:[/QUOTE]

Cześć Karolina:multi:
co do włosa..to z jednej strony szkoda ,tyle pielęgnacji i w ogóle a z drugiej strony..sama już nie wiem?

Co wystawy to rzeczywiście kawałek drogi.A do NDM wybierasz się?

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']No na kafelkach nie fajnie ale podczas wystawy Walentynkowej Yorki są na innej hali i tam już jest wykładzina ;) Chociaż chyba jakoś to tak było, że jeden dzień też był na tej hali co są kafelki.. nie pamiętam już dokładnie bo byłam tylko jako pomoc i widz ;)[/QUOTE]
Ja jak z moją ćwiczę w domu na kafelkach, to strasznie jej się łapki ślizgają.

Posted

Ja kiedyś na jakiejś wystawie widziałam jak wystawiający miał narzutke czerwoną i york na niej stał :) może i wy mogłybyście sobie taką narzutke położyć ? :razz:

Posted

[quote name='Paaula']Ja jak z moją ćwiczę w domu na kafelkach, to strasznie jej się łapki ślizgają.[/QUOTE]
Ja też ćwiczę ,ale zauważyłam że jeśli psa dobrze się ustawi to jakoś pójdzie.
[quote name='chrupcia']Ja kiedyś na jakiejś wystawie widziałam jak wystawiający miał narzutke czerwoną i york na niej stał :) może i wy mogłybyście sobie taką narzutke położyć ? :razz:[/QUOTE]

Pewnie chodzi Ci o podium wystawowe...to już nie dla mnie,w tych moich nerwach....:shake:w legionowie szczotki bym zapomniała zabrać z ringu bo mi jakoś przeszkadzała a tu jeszcze myśleć o podium:eviltong:Na każdej wystawie coś odstawiam,w Poznaniu wpakowałam się do młodzieży bo myślałam że pośrednia wchodzi:oops::oops::oops:ciekawa jestem co mnie teraz spotka:evil_lol:

Posted

[quote name='karkakarka']Hehe dobre :0 A o szczotce to i zapominam :D

A do Bydgoszczy też chyba pojadę na 99% :loveu:[/QUOTE]

O to fajnie:)to pewnie obejrzysz mój cyrk..heh...tam pewnie orła zaliczę:evil_lol:na to wszystko wskazuje,ślizga podłoga,moje nerwy..i dziewczyny będą miały widowisko:eviltong:teraz się śmieje ale pewnie by mi tak serio do śmiechu nie było;)

Kiedyś zaliczyłam glebę na poważniejszej sprawie sądowej(protokołowałam)wzywałam świadków ,nie zauważyłam schodka i baaaach!!!!to był jakiś koszmar:oops::roll:nie którzy się śmiali,inni spoważnieli ....masakra!!!!

Posted

[quote name='karkakarka']o! protokolantką byłaś? :) No to nie wesoło na sali rozpraw glebę zaliczyć, ale później pewnie niezły ubaw miałaś i inni z wydziału też :D[/QUOTE]

Tak w sądzie rejonowym w warszawie na solidarności w wydziale karnym..oj tak mieli ubaw sędzina mało co się nie zakrztusiła:)heh:)
W karnym trochę się naoglądałam zła:roll:
Ty chyba Karina też pracujesz w sądzie???

Posted

[quote name='agamewa']Tak w sądzie rejonowym w warszawie na solidarności w wydziale karnym..oj tak mieli ubaw sędzina mało co się nie zakrztusiła:)heh:)
W karnym trochę się naoglądałam zła:roll:
Ty chyba Karina też pracujesz w sądzie???[/QUOTE]
Tak w sądzie też rejonowym :) Ale w wydziale II Cywilnym :)
My się zajmujemy zadłużeniami. Mało zła ;)

Posted

[quote name='karkakarka']Ja mam taki kocyk, ale on się nie nadaje na kafelki bo się suwa po nich[/QUOTE]

nie wiem nie próbowałam ;) ale widziałam kiedyś na jakimś zdjęciu z wystawy :p też to chyba było właśnie na płytkach.

Posted

[quote name='chrupcia']Ja kiedyś na jakiejś wystawie widziałam jak wystawiający miał narzutke czerwoną i york na niej stał :) może i wy mogłybyście sobie taką narzutke położyć ? :razz:[/QUOTE]
A co ona pomoże na płytkach?
[quote name='karkakarka']
A do Bydgoszczy też chyba pojadę na 99% :loveu:[/QUOTE]
:sweetCyb::sweetCyb: Będzie wesoło :loveu:

Dziewczyny te płytki nie są aż takie tragiczne.. wszyscy jakoś sobie radzili, żaden pies ani właściciel gleby nie zaliczył :evil_lol: Podium nic nie da bo co za problem STAĆ na płytkach? Gorzej jak trzeba biegać :cool3: Przecież nie będziecie tego podium czy tam kocyka przed psem rozkładać w ruchu bo niby jak? :eviltong: Nie ma tragedii - jeśli pies będzie miał problemy z chodzeniem po kafelkach to sędzia zauważy i zrozumie na pewno ;)

Posted

[quote name='karkakarka']Tak w sądzie też rejonowym :) Ale w wydziale II Cywilnym :)
My się zajmujemy zadłużeniami. Mało zła ;)[/QUOTE]

[quote name='karkakarka']Ja mam taki kocyk, ale on się nie nadaje na kafelki bo się suwa po nich[/QUOTE]
Wydaje mi się że już lepiej nauczyć się poprawnego wystawiania na kafelkach niż brać ze sobą całe arsenały przyrządów wystawowych;)
[quote name='chrupcia']nie wiem nie próbowałam ;) ale widziałam kiedyś na jakimś zdjęciu z wystawy :p też to chyba było właśnie na płytkach.[/QUOTE]
Ja widziałam ale na podiach tych np. z york centrum,ale to gdzieś kiedyś na fotach
[quote name='Karolina.']Nie ;) [COLOR=White]............................[/COLOR][/QUOTE]
Szkoda:(
[quote name='Yoko2009']hej hej, z kafelkami to trzeba uważać, ja kiedyś w domu na mokrych kaflach zaliczyłam glebę to potem kość ogonowa kilka miesiecy mnie bolała:)
Wpadnijcie na fotki do nas[/QUOTE]
Cześć Yokule:)zaraz będziemy:)

Posted

Hmmm..pisałam w cytatach a gdzieś mi do Ciebie odpowiedz uciekła:eviltong:
Ja to może o te stanie tak się nie boje jak w ruchu pokazanie psa,a ja z Monim muszę biegać żeby ładnie go pokazać:roll:..i już widzę to w czarnych scenariuszach..no może tak żle nie będzie???:lol:

Posted

[quote name='agamewa']A teraz pytanko z innej beczki;kto wybiera się na bydgoską nocną i walentynkową wystawę???[/QUOTE]
Jaaa!!! :p O ile np. nie będę miała obrony na drugi dzień. Albo imprezy po obronie ;)
[quote name='agamewa']O to fajnie:)to pewnie obejrzysz mój cyrk..heh...tam pewnie orła zaliczę:evil_lol:na to wszystko wskazuje,ślizga podłoga,moje nerwy..i dziewczyny będą miały widowisko:eviltong:teraz się śmieje ale pewnie by mi tak serio do śmiechu nie było;)[/QUOTE]
Jak znajomej opowiadałam o tych masakrycznych kafelkach, to powiedziała mi tak "Nie wiesz jaki jest stary sposób? Rozlej gdzieś trochę coli i wejdź butami, na pewno się nie poślizgniesz" ;) Z resztą nie było aż tak źle, bardziej o psa mi chodzi, jej łap w colę nie wpakuję ;)

Posted

[quote name='agamewa']
A teraz pytanko z innej beczki;kto wybiera się na bydgoską nocną i walentynkową wystawę???[/QUOTE]

My może będziemy, ale to jeszcze nic pewnego ;)

Aga ile tu nagadane ! Masakra ogarnąć to wszystko :crazyeye:

Posted

[quote name='jot11']Mnie też nie będzie a mam blisko. :eviltong:

Cześć Aga !![/QUOTE]
Cześć Jola:)Ma blisko i swoim koleżankom pokibicować nawet nie przyjedzie łeeeeee
[quote name='Viky i Ja']My może będziemy, ale to jeszcze nic pewnego ;)

Aga ile tu nagadane ! Masakra ogarnąć to wszystko :crazyeye:[/QUOTE]
Cześć Marzena:)Ja jeszcze się zastanawiam...drogo mnie ta wystawa wyniesie:roll:
[quote name='Mawe']Cześć. U Agi to zawsze jest co nadrabiać :) to taka gaduła jest :)[/QUOTE]
Cześć Ewa:multi:heh szkoda że gadułą nie jestem na żywo....zazwyczaj moja natura jest baaardzo wstydliwa:shake:

Posted

Cześć Aga:lol:,
dla Ciebie trzeba zarezerwować zawsze więcej czasu żeby nadrobić :evil_lol:
ja o Bydgoszczy nawet nie myślę , dla nas to koniec świata i bez noclegu się nie da:shake:,
wychodzi bardzo drogo,
zmykam już bo jutro raniutko trzeba wstać do pracy:roll:

Posted

Dla tego i ja rozważam wszystkie za i przeciw...a najgorszym minusem jest właśnie koszt całej tej wyprawy,to samo mogę mieć w innej miejscowości a i koszt będzie mniejszy..mnie ta cała wystawa to tak w granicach ok 500 zł będzie kosztować:roll:to nie wiem czy warto????