*Jot* Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Zdjęcia z dzieciaczkami super. :loveu: [url]http://i54.tinypic.com/2w4lfr5.jpg[/url] słodziak :loveu: Tylko jak teraz pomyślę o tym jego gołym brzuszku to tak jakoś mi smutno.Sama nie wiem dlaczego. :shake: Dobranoc Aga !! [COLOR="#48d1cc"]Oglądałaś w środę horror na TVN? Dobry był. ;)[/COLOR] Quote
Paaula Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 to ten co dziewczyna z siostrą jechała i jej siostra zginęła? Quote
*Agnieszka* Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='jot11']Zdjęcia z dzieciaczkami super. :loveu: [url]http://i54.tinypic.com/2w4lfr5.jpg[/url] słodziak :loveu: Tylko jak teraz pomyślę o tym jego gołym brzuszku to tak jakoś mi smutno.Sama nie wiem dlaczego. :shake: Dobranoc Aga !! [COLOR="#48d1cc"]Oglądałaś w środę horror na TVN? Dobry był. ;)[/COLOR][/QUOTE] Cześć Jola:multi:brzuszek odrośnie..;)oglądałam, dobry był ten horror [quote name='Paaula']to ten co dziewczyna z siostrą jechała i jej siostra zginęła?[/QUOTE] Tak.. Quote
Paaula Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 dobry był, ale do końca nie obejrzałam Quote
Marzena* Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Marzenka:) Weściakowi bez żadnego obcinania wąsy rosną mu od sierpnia 2009 r.na moje to długo.[/QUOTE] To mnie nie pocieszyłaś :( Co prawda Vikuni wąsy ruszyły bo już je widac a miała przez ta małą cholere wygryzione przy skórze prawie, ale kurcze tak długo mamy czekać ??? Quote
*Agnieszka* Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [quote name='Viky i Ja']To mnie nie pocieszyłaś :( Co prawda Vikuni wąsy ruszyły bo już je widac a miała przez ta małą cholere wygryzione przy skórze prawie, ale kurcze tak długo mamy czekać ???[/QUOTE] Marzena nie ma co się za w czasu przejmować,każdemu psu włosy rosną indywidualnie,jednemu szybciej,drugiemu mniej... Quote
Marzena* Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='agamewa']Marzena nie ma co się za w czasu przejmować,[B][U]każdemu psu włosy rosną indywidualnie,jednemu szybciej[/U][/B],drugiemu mniej...[/QUOTE] I tego sie trzymam ;) Trzeba mieć optymistyczne nastawienia :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [quote name='Viky i Ja']I tego sie trzymam ;) Trzeba mieć optymistyczne nastawienia :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie;)u Westa akurat wąsy strasznie wolno coś rosną... Quote
Yorkomanka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Cześć Weściki :lol: Duśkowi akurat dosyć szybko wszędzie włoski rosną:multi: Quote
Paaula Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='agamewa']Dokładnie;)u Westa akurat wąsy strasznie wolno coś rosną...[/QUOTE] Hej. u mojej też Quote
Iza. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jakie Weściak miał krótkie włosy! ;O Aga nie daj się, nie ścinaj, bo będziesz później żałowała. Zgolonego brzuchala nie widać jak stoi :cool3: a przynajmniej będzie higieniczniej i nie będzie się chłopak obsikiwał ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='Yorkomanka']Cześć Weściki :lol: Duśkowi akurat dosyć szybko wszędzie włoski rosną:multi:[/QUOTE] Cześć Duśki:)no to super że mu włoski szybko rosną;) [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Aga :)[/QUOTE] Cześć Ola:) [quote name='Paaula']Hej. u mojej też[/QUOTE] No widzisz jak to jest..u innych rosną wolno a u innych szybko:) [quote name='Iza.']Jakie Weściak miał krótkie włosy! ;O Aga nie daj się, nie ścinaj, bo będziesz później żałowała. Zgolonego brzuchala nie widać jak stoi :cool3: a przynajmniej będzie higieniczniej i nie będzie się chłopak obsikiwał ;)[/QUOTE] Cześć Iza:) Chyba mu nie zetnę... Quote
chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cześć Aga :) widzę że się pojawiłaś :razz: coś ostatnio miej dyżurujesz ;) Quote
Iza. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='agamewa'] Cześć Iza:) Chyba mu nie zetnę...[/QUOTE] No i super, to mi się podoba :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) widzę że się pojawiłaś :razz: coś ostatnio miej dyżurujesz ;)[/QUOTE] Nie wiem czemu??ostatnio mniej coś czasu mam..... [quote name='Iza.']No i super, to mi się podoba :cool3:[/QUOTE] Tak trzymać heh:) Wybierasz się Iza do NDM? Quote
Iza. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='agamewa'] Tak trzymać heh:) Wybierasz się Iza do NDM?[/QUOTE] Wybieram się, wybieram, ale czy dojade to nie wie nikt :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='Iza.']Wybieram się, wybieram, ale czy dojade to nie wie nikt :evil_lol:[/QUOTE] Heh nie no co Ty musisz dojechać,słyszałaś jak mówili że jak nie przyjedziesz to wystawę mają odwołać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='agamewa']Heh nie no co Ty musisz dojechać,słyszałaś jak mówili że jak nie przyjedziesz to wystawę mają odwołać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Taaaaak ? O nie, to muszę byc :evil_lol: Quote
Nati28 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 witamy wieczorkiem i pozdrawiamy ;) ale West smiesznie wygladal w tej krotkiej fryzurce ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='Iza.']Taaaaak ? O nie, to muszę byc :evil_lol:[/QUOTE] Musisz...:) [quote name='Nati28']witamy wieczorkiem i pozdrawiamy ;) ale West smiesznie wygladal w tej krotkiej fryzurce ;)[/QUOTE] Cześć Natalia:) Quote
*kleo* Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cześć Aga :p Ale nagadane, jak jeszcze u kogoś tyle będzie to chyba się potnę :eviltong: Fajnie Weścior wyglądał w krótkich włosach, ja tam bym się cięcia nie bała, Gracji kudłów trochę mi było żal, nie powiem że nie, ale jakbym teraz miała robić i ją i Ulkę to by mi się nie chciało ;) [quote name='jot11'][COLOR=#48d1cc]Oglądałaś w środę horror na TVN? Dobry był. ;)[/COLOR][/QUOTE] Ja też widziałam ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć Aga :p Ale nagadane, jak jeszcze u kogoś tyle będzie to chyba się potnę :eviltong: Fajnie Weścior wyglądał w krótkich włosach, ja tam bym się cięcia nie bała, Gracji kudłów trochę mi było żal, nie powiem że nie, ale jakbym teraz miała robić i ją i Ulkę to by mi się nie chciało ;) Ja też widziałam ;)[/QUOTE] Cześć Klaudia:multi: Klaudia właśnie z tym robieniem jest najtrudniej(chodzi o czas..) Quote
*kleo* Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Klaudia:multi: Klaudia właśnie z tym robieniem jest najtrudniej(chodzi o czas..)[/QUOTE] Dlatego m.in. zdecydowałam się w końcu na ostrzyżenie Gracji. A jak Ulka skończy wystawy to tym bardziej nie będę się zastanawiać, tylko osobiście ją ostrzygę w trybie natychmiastowym, bo z jej ilością włosa to w ogóle byłaby masakra. A na pamiątkę będę miała zdjęcia ;) Quote
Connected Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Aga :multi: ale dużo fotek :loveu: Bardzo ładne te twoje pociechy ;) A co do Westa i tych wspominek to od razu przypomniał mi się dzień w którym ja odpierałam Pączka . hehe fajnie sobie czasem tak powspominać ;) Quote
Recommended Posts