Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza.']No to opis macie super :)[/QUOTE]
Właśnie z opisu jestem najbardziej zadowolona:)
[quote name='Connected']Gratuluję :multi::multi:
Wczoraj akurat myślałam o was , bo byłam w pobliżu Nowego Dworu :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Następnym razem zmówmy się wcześniej weż Pączka i pójdziemy z chłopakami na spacer jak będziesz znowu koło mnie przejeżdzała...co Ty na to????

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka serdecznie Ci gratuluję wspaniałego wyniku!!! Teraz czekamy na Złotko !!!
A będziecie na Zimowej w Nowym Dworze? Bo teraz to już się odważę podejść do Was :)

Posted

Tak byłam :) Ale byłam pół przytomna po 2 nieprzespanych nocach związanych z wyprawą na Łotwę na wystawę w sobotę więc wpadłam do legionowa i wypadłam a poza tym my mieliśmy ring na dworze i jakoś taki tłok był w hali że tylko wpadłam i wypadłam...

Posted

[quote name='dzasta']Tak byłam :) Ale byłam pół przytomna po 2 nieprzespanych nocach związanych z wyprawą na Łotwę na wystawę w sobotę więc wpadłam do legionowa i wypadłam a poza tym my mieliśmy ring na dworze i jakoś taki tłok był w hali że tylko wpadłam i wypadłam...[/QUOTE]
No to tak jak u mnie wczoraj,w nocy nie spałam ani minuty o 3 czas już było wstać,męcząca podróż,choroba..myślałam że nie wyrobie..ale sie opłacało.
[quote name='andzia23']Cześć:multi:
Wielkie gratulacje.[/QUOTE]

Dziękujemy:)

Posted

[quote name='agamewa']
Następnym razem zmówmy się wcześniej weż Pączka i pójdziemy z chłopakami na spacer jak będziesz znowu koło mnie przejeżdzała...co Ty na to????[/QUOTE]
nie ma sprawy, z Wami sama przyjemność :)

Posted

[quote name='Mawe']Witam niedzielnie.
Aga to od nas
[url]http://cdn4.asteroid.pl/c19/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/060/058/60058598_640.jpg[/url][/QUOTE]

Dziękujemy ślicznie:)tę foteczkę dam na yorkland.

Posted

[quote name='Karolina.']A spotkałyście się wszystkie? :)[/QUOTE]
Tak spotkałyśmy ale o wspólnej fotce zapomniałyśmy(ale mi się zrymowało)
[quote name='Nati28']Aga jeszcze raz moje gratulacje!!! Pieknie wygladaliscie :loveu::loveu:

super ze sie poznalysmy ale szkoda ze fotki nie zrobilysmy wspolnej :roll:[/QUOTE]
Dzięki Natalka,właśnie szkoda że nie mamy wspólnej fotki:(