*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='Iza.']No to opis macie super :)[/QUOTE] Właśnie z opisu jestem najbardziej zadowolona:) [quote name='Connected']Gratuluję :multi::multi: Wczoraj akurat myślałam o was , bo byłam w pobliżu Nowego Dworu :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Następnym razem zmówmy się wcześniej weż Pączka i pójdziemy z chłopakami na spacer jak będziesz znowu koło mnie przejeżdzała...co Ty na to???? Quote
Princess_York Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Sto lat sto lat !!! :multi: No i jeszcze raz gratulacje ! :) . Opis doskonały :-D Quote
dzasta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Agnieszka serdecznie Ci gratuluję wspaniałego wyniku!!! Teraz czekamy na Złotko !!! A będziecie na Zimowej w Nowym Dworze? Bo teraz to już się odważę podejść do Was :) Quote
Iza. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='dzasta'] A będziecie na Zimowej w Nowym Dworze? [/QUOTE] Bedą :cool3: Quote
dzasta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 A to fajnie ja będę z Bercią i mam w planach zabrać Gabi towarzysko :) Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='dzasta']A to fajnie ja będę z Bercią i mam w planach zabrać Gabi towarzysko :)[/QUOTE] Mam nadzieję tym razem że poznamy się na żywo:)i fakt zabierz Gabi.Dzięki za gratki Quote
dzasta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Postaram się zabrać tą małą złośnicę i że uda się mi dojechać jakoś na wystawę :) Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='dzasta']Postaram się zabrać tą małą złośnicę i że uda się mi dojechać jakoś na wystawę :)[/QUOTE] No to się staraj:)a byłaś teraz na jesiennej w Legionowie? Quote
dzasta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Tak byłam :) Ale byłam pół przytomna po 2 nieprzespanych nocach związanych z wyprawą na Łotwę na wystawę w sobotę więc wpadłam do legionowa i wypadłam a poza tym my mieliśmy ring na dworze i jakoś taki tłok był w hali że tylko wpadłam i wypadłam... Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='dzasta']Tak byłam :) Ale byłam pół przytomna po 2 nieprzespanych nocach związanych z wyprawą na Łotwę na wystawę w sobotę więc wpadłam do legionowa i wypadłam a poza tym my mieliśmy ring na dworze i jakoś taki tłok był w hali że tylko wpadłam i wypadłam...[/QUOTE] No to tak jak u mnie wczoraj,w nocy nie spałam ani minuty o 3 czas już było wstać,męcząca podróż,choroba..myślałam że nie wyrobie..ale sie opłacało. [quote name='andzia23']Cześć:multi: Wielkie gratulacje.[/QUOTE] Dziękujemy:) Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Martyna pożyczyłam od Ciebie to zdjęcie;) [IMG]http://i51.tinypic.com/2rdd8ac.jpg[/IMG] Quote
Connected Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='agamewa'] Następnym razem zmówmy się wcześniej weż Pączka i pójdziemy z chłopakami na spacer jak będziesz znowu koło mnie przejeżdzała...co Ty na to????[/QUOTE] nie ma sprawy, z Wami sama przyjemność :) Quote
Mawe Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Witam niedzielnie. Aga to od nas [IMG]http://cdn4.asteroid.pl/c19/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/060/058/60058598_640.jpg[/IMG] Quote
Aleksandra:) Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Gratulacje dla Was :) to teraz czekamy na złotko:) Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='Mawe']Witam niedzielnie. Aga to od nas [url]http://cdn4.asteroid.pl/c19/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/060/058/60058598_640.jpg[/url][/QUOTE] Dziękujemy ślicznie:)tę foteczkę dam na yorkland. Quote
chrupcia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Aga, macie zdjęcie dogomaniaków ? :cool3: miała być :eviltong: Quote
Nati28 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Aga jeszcze raz moje gratulacje!!! Pieknie wygladaliscie :loveu::loveu: super ze sie poznalysmy ale szkoda ze fotki nie zrobilysmy wspolnej :roll: Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='Karolina.']A spotkałyście się wszystkie? :)[/QUOTE] Tak spotkałyśmy ale o wspólnej fotce zapomniałyśmy(ale mi się zrymowało) [quote name='Nati28']Aga jeszcze raz moje gratulacje!!! Pieknie wygladaliscie :loveu::loveu: super ze sie poznalysmy ale szkoda ze fotki nie zrobilysmy wspolnej :roll:[/QUOTE] Dzięki Natalka,właśnie szkoda że nie mamy wspólnej fotki:( Quote
Karolina. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 A z kim się widziałyście? Ty, Nati, Marzka, Klaudia, ktoś jeszcze? :) Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='Karolina.']A z kim się widziałyście? Ty, Nati, Marzka, Klaudia, ktoś jeszcze? :)[/QUOTE] Nie ja się z naszą Marzką i Klaudią nie widziałam:( Quote
Princess_York Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Aga byłaś dzisiaj ?? Bo przecież Klaudia dzisiaj była ,a wczoraj z tego co wiem to ja i Natalia tylko :cool3: . Ah ten Moniś :loveu: Quote
Recommended Posts