Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chrupcia']Hej Aga :)
już po stresie, czas zleciał i już zaraz dwa dni od wielkiego dnia będzie :lol:[/QUOTE]
Cześć Kasia:)oj tak czas szybko umyka,już jest po,emocje opadły pozostała radość.
[quote name='andzia23']Witamy się i pozdrawiamy:smile:[/QUOTE]

My tez witamy i pozdrawiamy:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Aga moje MEGA MEGA MEGA WIELKIE GRATULACJE. Uściskaj proszę swoje przepiękne cudeńko. Jak ja żałuję, że mnie nie było ale w grudniu stanę na głowie i przyjadę.[/QUOTE]

Cześć Aguś:)szkoda że Cię nie było,brakowało Twojego dopingu ale myślę że tak jak piszesz pojawisz się w grudniu..trzymam Cie za słowo:)
Uściskałam moje sreberko.

Posted

[quote name='Princess_York']To teraz czekamy na Poznan :multi: ,i się nareszcie spotkamy :cool3: .

Ja już się nie moge doczekać :p[/QUOTE]

Dziewczyny jak się spotkacie, to pamiętajcie o wspólnej fotce!!!

Posted

[quote name='Princess_York']To teraz czekamy na Poznan :multi: ,i się nareszcie spotkamy :cool3: .

Ja już się nie moge doczekać :p[/QUOTE]

[quote name='dagos1']Dziewczyny jak się spotkacie, to pamiętajcie o wspólnej fotce!!![/QUOTE]

Właśnie dobry pomysł,wspólne foto;)

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Aguś:)szkoda że Cię nie było,brakowało Twojego dopingu ale myślę że tak jak piszesz pojawisz się w grudniu..trzymam Cie za słowo:)
Uściskałam moje sreberko.[/QUOTE]
Aga ale bez mojego dopingu osiągnęliście wielki sukces:-) Kochana jak tak bardzo chciałam Cię poznać osobiście ale co się odwlecze to nie uciecze :-)

Posted

[quote name='Connected']Cześć Aga, dla nas poznań to trochę za daleko ..:eviltong:[/QUOTE]
Ale Legionowo w grudniu znów będzie:)
[quote name='chrupcia']Doris ma racje takie wspólne foto będzie fajne :)

Cześć Aga :)[/QUOTE]
No pewnie;)jak najbardziej..Hej:)
[quote name='Aga&Dakar']Aga ale bez mojego dopingu osiągnęliście wielki sukces:-) Kochana jak tak bardzo chciałam Cię poznać osobiście ale co się odwlecze to nie uciecze :-)[/QUOTE]
Dokładnie mam nadzieje że grudzień będzie już nasz;)
[quote name='Yoko2009']Witam:) może wpadniecie na fotki:) \
Pozdrawiam popołudniowo[/QUOTE]

No jasne już idziemy do Was:)

Posted

Witam:)
i co czytam no super wiesci:multi:
ale sama nie wiem kto sie lepiej prezentowal hihi Ty czy pies;)
[url]http://i53.tinypic.com/10xax02.jpg[/url]
a koki jakie macie ladne:cool1:
gratuluje:multi:
a nagroda dla moniego w domu czekala?:cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Witam:)
i co czytam no super wiesci:multi:
ale sama nie wiem kto sie lepiej prezentowal hihi Ty czy pies;)
[url]http://i53.tinypic.com/10xax02.jpg[/url]
a koki jakie macie ladne:cool1:
gratuluje:multi:
a nagroda dla moniego w domu czekala?:cool1:[/QUOTE]

Nie no pies przecież lepiej się prezentował;)hehe.No pewnie nagroda była a baaa i to nie jedna:)

Posted

[quote name='slawi']Witamy się popołudniowo :)
No właśnie , były pochwały dla Moniego , a handlerka przecież też prezentowała się super:)[/QUOTE]
Oj tam handlerka nie spisała się tak jak powinna;)
[quote name='tigrunia']Noo Aga co ja widzę.. zaglądam na Yorkland a tam co? Moniś na 2 lokacie :multi: Gratulacje dla was przeogromne!! Teraz to już będzie z górki :multi:[/QUOTE]
Dzięki Beatka,cieszę się przeogromnie z takiego debiutu:)

Posted

Witam wieczorkowo. W Poznaniu nie zapomnijcie także o mnie. Też chcę poznać Was w realu :)
A teraz z innej beczki - muszę się pochwalić, że z miom ON'kiem Irisą zdałam dzisiaj egzamin na IPO 1 i jestem cała w skowronkach.

Posted

Aga jest już informacja o ilości psów w rasie w Poznaniu - my mamy 11 rywalek. Moni jeżeli idzie w pośredniej to jest 7 psów a w otwartej 14.

Posted

[quote name='Mawe']Witam wieczorkowo. W Poznaniu nie zapomnijcie także o mnie. Też chcę poznać Was w realu :)
A teraz z innej beczki - muszę się pochwalić, że z miom ON'kiem Irisą zdałam dzisiaj egzamin na IPO 1 i jestem cała w skowronkach.[/QUOTE]

[quote name='Mawe']Aga jest już informacja o ilości psów w rasie w Poznaniu - my mamy 11 rywalek. Moni jeżeli idzie w pośredniej to jest 7 psów a w otwartej 14.[/QUOTE]

Gratuluję zdanego egzaminu;)Właśnie widziałam że w pośredniej , jest 7 psiaków,to jeszcze w miarę....musimy ustalić i stoliki mieć jeden obok,drugiego zawsze jedna drugiej pomoże no i rażniej będzie..Martyna będzie,Klaudia chyba też?Klaudia Ty będziesz 6 czy 7???a przyjeżdzacie z noclegiem w piątek czy w sobotę rano wyruszacie?

Posted

[quote name='Mawe']Witam wieczorkowo. W Poznaniu nie zapomnijcie także o mnie. Też chcę poznać Was w realu :)
A teraz z innej beczki - muszę się pochwalić, że z miom ON'kiem Irisą zdałam dzisiaj egzamin na IPO 1 i jestem cała w skowronkach.[/QUOTE]
Gratulacje,:) czy dobrze kojarzę,że teraz będzie w klasie użytkowej.
To podobno bardzo trudny egzamin jest

Posted

Slawi my już startowaliśmy z Irisą w użytkach - wcześniej zrobiłam IPOV. Egzamin faktycznie wymagający ale ja to lubię. zresztą Elik też coś niecoś umie :0