Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11']Też się wpraszam na fasolkę.Zostało coś jeszcze? ;)[/QUOTE]
Pewnie:)jest jeszcze:)zapraszamy

[quote name='dysia-u']ja dziś kończe swoją fasolke , bo jakoś nikt z domowników się do niej nie palił. Mięsna fasolka to taaak , ale taka to łłłeeee. Ja tam lubie i juz[/QUOTE]
U mnie dziś była właśnie taka z mięskiem(boczek,jakaś kiełbaska,cebula):)
Ale chyba najbardziej lubię leczo........takie z papryką,cukinią,letnimi pomidorkami,hmmmm.....pycha:)

Posted

[quote name='*kleo*']Aga Ciebie to chyba nieźle dogo wciągnęło, co wchodzę to jesteś ;)[/QUOTE]

Powiem Ci szczerze że tak,czasem to aż siłą muszę siebie odrywać od komputera:)ha,ha:)ale wiadomo co fajne to i wciąga:)

Posted

Wakacje już niedługo więc jakbyś wybierała się w góry w okolice Ustronia, Wisły to daj znać chętnie spotkam się w realu :lol:

Posted

[quote name='Mawe']Wakacje już niedługo więc jakbyś wybierała się w góry w okolice Ustronia, Wisły to daj znać chętnie spotkam się w realu :lol:[/QUOTE]

Uwielbiam góry:)kocham je,ale niestety w tym roku wakacje w domku,chyba że coś się zmieni,to jak najbardziej:)

Posted

[quote name='Doti1986'][url]http://images42.fotosik.pl/192/4a336b33fdb7d5d9med.jpg[/url] ale słodko śpi:)[/QUOTE]
Ciekawa jestem co mu się śni:)myszy:)ach nie, on nawet nie wie co to mysz!!!:)
[quote name='megi82']rozbroiłaś mnie tym zdjęciem

ach-banerek super[/QUOTE]
Hi hi dzięki:)