Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety 2.5 kg to najmniejsze opakowanie,z zachwalań jest dobra zobaczę jak będą tolerowały ją moje psy...pisałaś że stosowałaś omegan?zamówiłam to też na włos,jak w Waszym przypadku się spisał zadowolona byłaś???

Posted

Powiem szczerze, że nie wiem:p Stosowałam go od dłuższego czasu, bo Dorka jadła mało suchego i nie suchego też, więc postanowiłam ją suplementować.
Wszystko było OK, teraz jak pisałam zrobiłam przerwę, może dlatego ze skórą zaczęło coś się dziać, więc może Omegan dobrze na skórę działał???

Zaczynam znów podawać i natłuszczam też skórę i zobaczę.

Posted

Aga Jazz też miał łupież po royalu, drapał się... wszystko to co piszesz, teraz po Acanie łupieżu nie ma, nie drapie się tak nałogowo jak przedtem, tylko czasami się skubnie, ale to jak pies.

Posted

Dzięki dziewczyny:)nie spodziewałam się że tego będą że fotki tak będą się podobać no fajnie,fajnie:)chłopaki aż się zarumienili z emocji heh:)

[B]Kasia[/B]-widzisz ,niby royal taką dobrą karmą miał być???a wychodzi na to że wszyscy uciekają od niej....

Posted

[quote name='tigrunia']Byłam, widziałam, zdjęcia po i przed kąpielowe rewelacyjne :loveu:
Ileż można zachwalać .. :evil_lol: :loveu:[/QUOTE]

No właśnie...bo to nudne Be co nie?:evil_lol:

Posted

[quote name='agamewa']Cóż zasławili się marką a teraz mają gdzieś...[/QUOTE]

też tak myśle, u mnie w zoologu same royale dla różnych ras, a acany nie ma i tak rozmawiałam z panią właścicielką i właśnie mówiła że przyjął się royal i innej karmy za bardzo nie mają, acany nie było bo pow. że im nie szła, a jak ja chciałam kupić to zamawiałam próbke i czekałam . wyrobili się i to nieźle.

Posted

Moje dziewuchy raz, że RC zbyt nie lubiły, a dwa, że odkąd jedzą Acanę sierść wygląda lepiej bez żadnych dodatków. I też jakby drapią się mniej niż kiedyś. Podobno Royala przejęła inna firma, może dlatego się "popsuł".

Posted

Też muszę rozglądnąć się za czymś nowym. Moje laski bardzo niechętnie jedzą suchą. Acany, Eukanuby czy Puriny PP nie chcą ruszyć. RC jeszcze od biedy podziubią.
Cześć Aga :)

Posted

Cześć Aga :)
kiedy zmienisz banerek ? :p
mój nie chciał jeść i w sumie dobrze, bo mu nie służyła, teraz zje całą miske i jest happy, a przedtem jadł bo już mu kiszki marsza grały, że tak powiem ;) a teraz nawet mi mówią że taki okrąglejszy się zrobił ;) musze go zważyć, ostatnio ważył 2700.

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)
kiedy zmienisz banerek ? :p
mój nie chciał jeść i w sumie dobrze, bo mu nie służyła, teraz zje całą miske i jest happy, a przedtem jadł bo już mu kiszki marsza grały, że tak powiem ;) a teraz nawet mi mówią że taki okrąglejszy się zrobił ;) musze go zważyć, ostatnio ważył 2700.[/QUOTE]

Myślałam o zmianie banerka ale jakoś tak tylko myślałam hehe:)
Co do karmy to mam nadzieje że ta nowa będzie im tak smakowała jak R,chociaż na początku West nie chciał jej wcale jeść musiałam dosmaczać animondą,teraz tak ją posmakował że nie muszę oszukiwać go mokrą:eviltong:
Znów dziś wymiotował...ja już nie mogę:(wczoraj i przedwczoraj było dobrze a dziś znowu:shake: