Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Ja jezdem jej skarbnikiem :-) I przypomniałam tym co na konto, reszta w gotówce :-)[/QUOTE]
W gotówce na Pw też przypomnij...

Posted

Mamy pewien plan na odczulanie Fary...wymaga jeszcze poukładania a potem konsekwentnego zastosowania i podobno efekty murowane...czyli pełnia zdrowia...musimy to przegadać z Mamanabank...

Posted

DZIEWCZYNY!Łowickie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami podarowało nam dzisiaj na bazarek dla Fary:8 zakładek do książek i 8 ozdób materiałowych(broszka)...wszystko ręcznie wykonane...BARDZO DZIĘKUJEMY!

Posted

[quote name='Donata']Prosze mi podac konto dla Fary, tez jej dołoże aby wrocila do zdrowka .[/QUOTE]
I tu też jesteś...bardzo dziękujemy!:lol::lol:

Posted

[quote name='mamanabank'][CENTER][COLOR=red][B][SIZE=4]Uwaga, po 05.05. 2011 zmiana numeru konta Fary[/SIZE][/B]
[/COLOR]
[LEFT]Rozliczenie do kwietnia 2011 w poście 2

[B]Deklaracje stałe

[/B] mamanabank [B]10zł[/B] - [COLOR=darkgreen][B]V[/B][/COLOR]
Romka [B]20zł[/B] - [COLOR=darkgreen][B]V[/B][/COLOR], [B][COLOR=darkgreen]VI[/COLOR][/B]
Andzike [B]15zł [/B]-
UMilki [B]10zł[/B] [COLOR=darkgreen][B] - V[/B][/COLOR]
argusiowa [B]20zł [/B]-
Figafiga [B]5zł [/B]- [B][COLOR=darkgreen]V[/COLOR][/B]
Kaja [B]5zł [/B]- [COLOR=darkgreen][B]V[/B][/COLOR]

[U]Razem 85zł[/U] (koszt DT 230zł miesięcznie)

[B]Deklaracje jednorazowe [/B](od V 2011)

W skarbonce Fary aktualnie znajduje się [B][COLOR=red]-1,00zł[/COLOR][/B]

[/LEFT]

[/CENTER][/QUOTE]

Dopisałam deklaracje na maj od Kai i Figi oraz na czerwiec od Romki. Dziękujemy!

Posted

Nie wiem czy to będzie zrozumiałe ale sprawa przedstawia się następująco:

30zł, które dostałam wczoraj z deklaracji powinny trafić do argusiowej, ponieważ poprzednim razem dokonała nadpłaty, stąd początkowe -31zł
Po wpłaceniu deklaracji -1zł
Agnieszka jednak nie oczekuje zwrotu tych pieniędzy, prosiła, żeby przekazać je Farze. I tak się stało, że Fara chociaż na minusie jest na plusie :-) 29zł
Aktualnie jest u mnie 30zł, które dopiszę jako deklarację jednorazową od argusiowej.
-1zł zamienia się w +29zł, ale ja mam nadal 30zł i już nie potrafię tego rozstrzygnąć, nie ogarniam tego, muszę to przemyśleć.
Gdyby ktoś nie rozumiał proszę o telefon, zadzwonię i wyjaśnię ;-)

Jutro jest płatność za DT [B]Fara ze skarpety w tym miesiącu potrzebuje 200zł[/B]

Posted

[quote name='Figafiga']OK, podrzucę rano :-) jeśli Mamanabank ma chwilę na ganku dla Figi tak o 9. rano[/QUOTE]

TAK!!! Mam dla Ciebie chwilę i kasę :-D dla Kory i do skarpety :-)

Posted

Zapłaciłąm dzisiaj za DT Fary na czerwiec.

[B]Bardzo serdecznie dziękuję[/B] [B]Donacie za deklarację 20zł dla Fary :loveu:[/B], dotarła i dopisałam

[quote name='mamanabank'][CENTER][COLOR=red][B][SIZE=4]Uwaga, po 05.05. 2011 zmiana numeru konta Fary[/SIZE][/B]
[/COLOR]
[LEFT]Rozliczenie do kwietnia 2011 w poście 2

w momencie przekazania rozliczeń w skarbonce Fary znajdowało się -31zł

[B]Deklaracje stałe

[/B] mamanabank [B]10zł[/B] - [COLOR=darkgreen][B]V[/B][/COLOR], [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR]
Romka [B]20zł[/B] - [COLOR=darkgreen][B]V[/B][/COLOR], [B][COLOR=darkgreen]VI[/COLOR][/B]
Andzike [B]15zł [/B]-
UMilki [B]10zł[/B] [COLOR=darkgreen][B] - V[/B][/COLOR]
argusiowa [B]20zł [/B]-
Figafiga [B]5zł [/B]- [B][COLOR=darkgreen]V[/COLOR][/B]
Kaja [B]5zł [/B]- [COLOR=darkgreen][B]V[/B][/COLOR]
Donata [B]20zł [/B]- [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR]

[U]Razem 105zł[/U] (koszt DT 230zł miesięcznie)

[B]Deklaracje jednorazowe [/B](od V 2011)

argusiowa [B]30zł[/B]
(anulowanie długu -31zł)
skarpeta łowicka [B]200zł[/B]

[B]WYDATKI

[/B][SIZE=1]na koniec maja zostaje 260zł[/SIZE]
[B]
- 230zł DT czerwiec

[/B]

W skarbonce Fary aktualnie znajduje się [COLOR=darkgreen][B]30zł[/B][/COLOR]

[/LEFT]

[/CENTER]
[/QUOTE]

Posted

Wrzuciłam naszą Farę tu:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy?p=16999943#post16999943[/URL]
jak metamorfozy to Fara bardzo tam pasuje...:lol::lol:

Posted

Byłyśmy dziś u Fary...ale dziewczyna zrobiła się okrągła...karmę light dostanie...trochę się drapie ale skóra już w lepszym stanie...jutro trzeba leki kupić Farze bo już się skończyły...

Posted

[quote name='mamanabank']Jeśli chodzi o samą Farę do zapłaty jest za fiprex L i pratel, dodatkowo 22zł za tabletki. Pozostałe 4 fiprexy i pratel nie są już dla Fary, czyli musiałybyśmy zapłacić z funduszu łowickich psiaków, cała suma to 130zł + 22zł[/QUOTE]

Tutaj jest wyliczanka płatności, 130zł niezapłacone
encorton 22zł - Fundacja Niechciane i Zapomniane.

szczegóły
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/182959-Fara-%C5%9Bliczna-alergiczna-w-DT-potrzebuje-karmy-vet-i-DS/page94[/URL]

Posted

[quote name='Romka']Byłyśmy dziś u Fary...ale dziewczyna zrobiła się okrągła...karmę light dostanie...trochę się drapie ale skóra już w lepszym stanie...jutro trzeba leki kupić Farze bo już się skończyły...[/QUOTE]
Leki już są...pewnie jutro dostarczymy do domku Fary...

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy UMilki za deklaracje (od IV do X) razem 50zł dla Fary :loveu:

Kupiłam dzisiaj Farze olej z pestek winogron, który ma być podawany jako uzupełnienie diety w niezbędne kwasy tłuszczowe. Koszt 18,99zł. Odejmuję 18,00zł, żeby mi się grosze nie plątały.

Posted

[quote name='Figafiga']Mamanabank przed chwilką wysłałam swoja deklarację na Farę na czerwiec.[/QUOTE]

Deklaracja dotarła, dziękuję :-)

[B]Dostałam dzisiaj 10zł od Kai, przekazane przez Romkę. Czy jest deklaracja za 2 m-ce dla Fary?
Proszę o potwierdzenie.[/B]

Posted

[quote name='mamanabank']Deklaracja dotarła, dziękuję :-)

[B]Dostałam dzisiaj 10zł od Kai, przekazane przez Romkę. Czy jest deklaracja za 2 m-ce dla Fary?
Proszę o potwierdzenie.[/B][/QUOTE]
Coś mi się wydaje,że to chyba na Korę...