Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informuje iż zaktualizowałam post rozliczeniowy Fary. Tak jak jest to w nim napisane stan kasy Fary wynosi 0zł. Jednakże pozostaje do wpłacenia moje 25zł i 5 zł Kai czyli razem 30zł. Ja wpłacę w tym miesiącu około 26tego, zatem można uznać że teoretycznie stan kasy Fary wyniesie 30zł. Wszystko jest rozpisane szczegółowo, w razie pytań proszę pisać :)

Posted

Kaja już ma internet,pewnie zaraz zjawi się na wątku Fary.
Dostałam wczoraj od Camisiowej 10zł na Farę oraz 10zł od Grażynki na Farę.Obie deklaracje na pażdziernik.Argusiowa,kasę przekażę jutro idąc z pracy.

Posted

Jesteśmy jutro umówione z Pania Tymczasową na godzinę 20 00.Idziemy z Mamanabank,która będzie dodatkowo obcinać naszej Farusi zbyt długie pazury.Relacja z wizyty Fary u kosmetyczki będzie na pewno.Zła wiadomość jest taka ,ze Fara nadal się drapie...jutro ją zobaczymy i podejmiemy dalsze decyzje co do leczenia Fary.

Posted

dzisiaj się zorientujemy i damy znać, teoretycznie powinna jeszcze mieć karmę...
ile trzeba będzie dołożyć ze skarpety do DT, przy założeniu, że moja i Romki deklaracja wpłynie dzisiaj?

Posted

mam pomysł na bazarek dla Fary, ozdoby choinkowe które zrobię sama, ale ponieważ są kruche i delikatne wolałabym abyśmy rozprowadziły je wśród znajomych. postaram się pokazać próbkę Romce wieczorem. jak się spodoba to można je od listopada rozprowadzać, może trochę kasa Fary by się podreperowała. nie zdradzam szczegółów narazie by nie zapeszać, jak się produkcja uruchomi będę sie chwaliła :)