argusiowa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kurcze może to też kwestia karmy? te drapania? wiem że karma dla alergików i dla psów z problemami skórnymi jest droga, ale może te drapanie to wina karmy? jak sadzicie? Quote
Romka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Tak sobie po cichu też myślimy,że może Pani Tymczasowa dogadza jedzeniowo Farze poza karmą... Quote
argusiowa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 że dogadza to na pewno :) skąd ja to znam :) Quote
argusiowa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Informuje iż zaktualizowałam post rozliczeniowy Fary. Tak jak jest to w nim napisane stan kasy Fary wynosi 0zł. Jednakże pozostaje do wpłacenia moje 25zł i 5 zł Kai czyli razem 30zł. Ja wpłacę w tym miesiącu około 26tego, zatem można uznać że teoretycznie stan kasy Fary wyniesie 30zł. Wszystko jest rozpisane szczegółowo, w razie pytań proszę pisać :) Quote
Romka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dostała w sobote od Kajki 5zł na Farę ,przekażę przy najbliższej okazji. Mamanabank,Farze trzeba obciąć pazurki,prosba Pani Tymczasowej. Quote
mamanabank Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Oczywiście, obetnę na pewno. Mam iść sama, czy razem skoczymy przy okazji opłat? Quote
argusiowa Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [B]post 78 strona 8 [/B]aktualny post rozliczeniowy wzbogacony o wpłatę Kajki:) Quote
Figafiga Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 A moje 5 zł doszło?? bo wysyłałam przelewem razem na Korę za wrzesień. Quote
argusiowa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 no jak wół zaznaczone na zielone Figuś :) przyklejam bo może na pierwszej nie zaktualizowane :) Quote
Czarodziejka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [B][COLOR=green]Drugi post dla Argusiowej ;)[/COLOR][/B] Quote
argusiowa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dziękujemy serdecznie raz jeszcze :) Kaju prośba do Ciebie: wytnij z pierwszego posta rozliczenia Fary, od dziś mam na nie miejsce w drugim poście :) Quote
Romka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Kaja nie ma jeszcze internieta,mieli podłączać.;)Wiem od mamy Kajki.:lol: Quote
Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Kaja już ma internet,pewnie zaraz zjawi się na wątku Fary. Dostałam wczoraj od Camisiowej 10zł na Farę oraz 10zł od Grażynki na Farę.Obie deklaracje na pażdziernik.Argusiowa,kasę przekażę jutro idąc z pracy. Quote
argusiowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 wpłata od camisowej i Grażynki zaksięgowane :) dziękujemy :) Farusku do góry :) Quote
Romka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jesteśmy jutro umówione z Pania Tymczasową na godzinę 20 00.Idziemy z Mamanabank,która będzie dodatkowo obcinać naszej Farusi zbyt długie pazury.Relacja z wizyty Fary u kosmetyczki będzie na pewno.Zła wiadomość jest taka ,ze Fara nadal się drapie...jutro ją zobaczymy i podejmiemy dalsze decyzje co do leczenia Fary. Quote
argusiowa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 dziewczyny trzeba się zastanowić co z karmą dla Fary, czy ma jeszcze, czy zostaje ta sama ... Quote
mamanabank Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 dzisiaj się zorientujemy i damy znać, teoretycznie powinna jeszcze mieć karmę... ile trzeba będzie dołożyć ze skarpety do DT, przy założeniu, że moja i Romki deklaracja wpłynie dzisiaj? Quote
Romka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Argusiowa obliczy.Wieczorem dostanę pieniądze od Argusiowej na domek tymczasowy dla Fary. Quote
argusiowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 w kasie mam 95zł zatem brakuje 135zł, ale nie policzyłam deklaracji Romki i mamanabank i ewentualnych które mogą dzisiaj wpłynąć więc dam znać popołudniu Quote
argusiowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 mam pomysł na bazarek dla Fary, ozdoby choinkowe które zrobię sama, ale ponieważ są kruche i delikatne wolałabym abyśmy rozprowadziły je wśród znajomych. postaram się pokazać próbkę Romce wieczorem. jak się spodoba to można je od listopada rozprowadzać, może trochę kasa Fary by się podreperowała. nie zdradzam szczegółów narazie by nie zapeszać, jak się produkcja uruchomi będę sie chwaliła :) Quote
Romka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 O kurcze,Argusiowa juz się cieszę na ten bazarek.Deklaracje moje i Mamanabank wpłyną dzis bankowo. Quote
Recommended Posts