mamanabank Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='argusiowa']ja dam ja dam :) mam jeszcze jakieś gryzaki :) mogę oddać też część mojego Stefanka który od nadmiaru zabawek nie wie czym sie bawić :)[/QUOTE] Suuuuuper, bo Fara naprawdę gryzie, podgryzała też moje ręce z braku laku ;-) Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Czy wiemy kiedy następna kąpiel?Czy p.doktor mówiła cos o wyglądzie jej skóry? Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Kurczę, nie wiem... Pewnie ten co ją woził coś wie. Wiem tylko, że leki ma wziąć do końca i juz wystarczy, poza tym dostała witaminy, ale ten co ją woził nie wie jakie. A kiedy kąpiel zapytam, jesli się nic nie zmieniło to pewnie w następny wtorek. Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 mamanabank w następnym tygodniu podrzucę Ci pluszaki dla Fary ;-) Quote
Paula03 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ja mam w domu mnóstwo pluszaków, ale jakoś bym nie umiała się z nimi rozstać :p Może kiedyś... ;) Quote
oska1983 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Mój pies też się bawi pluszakami:) uroczo to wygląda. Fara w górę Quote
argusiowa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ja mam naszykowane i jutro po południu podrzucę do mamanabank lub romki :) bo przez adopcję fridzia nie miałam czasu:) sprzedała sie chusta łowicka od Romki za 100,01zł :) Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='argusiowa']ja mam naszykowane i jutro po południu podrzucę do mamanabank lub romki :) bo przez adopcję fridzia nie miałam czasu:) sprzedała sie chusta łowicka od Romki za 100,01zł :)[/QUOTE] Argusiowa wrzuc je zaraz do skarpety.Na Farę dostarczę Ci osobiście moje 20 zł.Wystawiaj co tam jeszcze dostałas ode mnie kasa w skarpecie potrzebna bardzo. Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Kąpiel dla Fary przewidziana nie w ten wtorek ale dopiero w nastepny czyli 25 maja.Fara jak sygnalizowała mi Pani Tymczasowa trochę drapała się w piatek i w sobotę.Szczególnie na piersi miała zaróżowione ślady.Pani Tymczasowa przemyła jej zadrapania woda utleniona ,która troche szczypie i Fara obraziła sie na Pania Tymczasowa i siedziała pod drzwiami wyjściowymi nawet nie reagowała na wołanie.Po kilku godzinach przeprosiły się.Fara zaokrągliła się trochę.Pewnie nareszcie nikt nie odgania jej od miski i wszystko jest zjadane tylko przez nią. Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='argusiowa']ja mam naszykowane i jutro po południu podrzucę do mamanabank lub romki :) bo przez adopcję fridzia nie miałam czasu:) sprzedała sie chusta łowicka od Romki za 100,01zł :)[/QUOTE] Zdzwonimy się wieczorem!Bedę dzis prawdopodobnie u Mamanabank i Fary więc podrzuce Ci moje 20zł i moge zabrac zabawki dla Fary. Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Paula03']Ja mam w domu mnóstwo pluszaków, ale jakoś bym nie umiała się z nimi rozstać :p Może kiedyś... ;)[/QUOTE] Paula gdzies czytałam ,ze masz jakies pieniądze dla Fary ze zbiórki,która robiłyście w szkole.Wrzuć je do Argusiowej juz sie znacie a każdy grosz przyda się.Chyba ,ze juz to zrobiłyście a ja tego nie zauwazyłam? Quote
Paula03 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Romka']Paula gdzies czytałam ,ze masz jakies pieniądze dla Fary ze zbiórki,która robiłyście w szkole.Wrzuć je do Argusiowej juz sie znacie a każdy grosz przyda się.Chyba ,ze juz to zrobiłyście a ja tego nie zauwazyłam?[/QUOTE] Jeszcze nic nie dałam Argusiowej, bo jest tego jedynie 15zł, więc zbieram dalej, może będzie więcej! A jeszcze miały mi przynieść dziewczyny z klasy, ale jakoś nie przynoszą... Quote
jola od jadzi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przepraszam,pomyłka, źle mi podano dane, czekam na fakturę Quote
mamanabank Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Romka']Zdzwonimy się wieczorem!Bedę dzis prawdopodobnie u Mamanabank i Fary więc podrzuce Ci moje 20zł i moge zabrac zabawki dla Fary.[/QUOTE] Romka, za maj już płaciłaś z tego, co pamiętam, a na czerwiec jeszcze nie zbieramy :-) Quote
Figafiga Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dałam dziś dla Fary zabaweczkę rybcię sporawą do gryzienia ;-) Quote
Romka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Rybcia super!Bardzo kolorowa.Zabaweczki od Argusiowej i Figi juz zaniesione do domku Fary.Fara porosła sierścia i wydaje mi się,ze troszke przytyła.Lubi swoja Panią Tymczasowa.Drapie sie troche ,szczególnie na piersi.Jest wesoła,kłapie zębami .Jej azylem jest ciemny kącik przy dzrzwiach wejściowych.Usiadła tam,np:jak przestraszyła się popiskującej zabawki.Podaje łapke i wyrażnie ucieszyła sie na mój widok. Quote
mamanabank Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 zdjęcia mam już w komputerze ale ze względu na powódź nie działa onet.foto, mogę komuś przesłać do wstawienia. Figa wstawisz? Quote
Romka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Od wczoraj nie działa ja też nie mogłam wstawic zdjęc z onet .foto.Mam zdjęcia Kruczusia i Lizy. Quote
mamanabank Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Wysłąłam trzy fotki do Figi, bo Figa nie korzysta z onetu, może się uda :-) Quote
Figafiga Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 to rybcia do cioci Figi [URL=http://img85.imageshack.us/i/zabawkidlafary007.jpg/][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/8996/zabawkidlafary007.jpg[/IMG][/URL] super gryzaki na kiełki Farowe od Argusiowej [URL=http://img193.imageshack.us/i/zabawkidlafary008.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/1046/zabawkidlafary008.jpg[/IMG][/URL] i komplecik razem ;-) miłego szarpania, tarmoszenia, gryzienia i wypluwania wnętrzności zabawek Fareczko [URL=http://img534.imageshack.us/i/zabawkidlafary006.jpg/][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/2599/zabawkidlafary006.jpg[/IMG][/URL] Quote
oska1983 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Gdzie można taką fajną rybkę kupić? ona jest taka piszcząca czy nie? Quote
argusiowa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 zabawki oddał mój pies :) Argo :) ma ich zdecydowanie za dużo i stwierdził że kilka może oddać ;) Quote
mamanabank Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 dobrze go wychowałaś :-) na zdjęciu nie widać wszystkich zabawek, bo ukryły się pod piłkami, ale tam są, tzn. teraz są już u Fary, wszystkie świetne, sama bym się nimi bawiła :-) Ryba nie piszczy, ale ma utwardzony, świetny do gryzienia ogonek, a gdzie się kupuje takie rybki, to pewnie Figa tylko wie :-) Quote
Romka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Sygnał od Pani Tymczasowej,Fara jest zarobaczona!Ma tego ponoc bardzo dużo.Dzwonię dziś do lecznicy! Quote
Recommended Posts