Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Andzike']Jeszcze trochę i będzie z niej druga Balbina...Bojeczka, nie bój się aż tak, to Cie dziewczyny zabiorą na spacer i trochę ciałka zrzucisz...[/QUOTE]

Ja tez tego sie boję,robi sie grubiutka!

Posted

[quote name='Paula03']To super! Niech ją ktoś wypatrzy![/QUOTE]

Paula dopisz w pierwszym poście ,ze Bojeczka jest ogłaszana.DUŻYMI I NA CZERWONO,zeby było widać!

Posted

[quote name='Figafiga']coś mi się wydaje, że ciężko będzie znaleźć Bojce dom.....tyle pracy trzeba...ale mam nadzieję, że się mylę[/QUOTE]

Ja tez tak myslę ale kto wie.Trzeba dać jej szansę.

Posted

[quote name='Romka']Ja tez tak myslę ale kto wie.Trzeba dać jej szansę.[/QUOTE]
Musi się złamać! Najlepiej gdyby zajęła się nią p. Grażynka! Dianka już się przełamuje i jest pewniejsza, Bojce potrzeba tylko czasu!

Posted

Wyszła sama bez smakołyka jak zobaczyła,ze Fionka i Pianka idą na spacer.Pokazała nosek potem doopkę i schowała się do budy!I tyle ją widzieliśmy.

Posted

Nie uwierzycie! Wyszła! A dokładniej mówiąc wybiegła! Romka otworzyła drzwi boksu a Bojka w podskokach wybiega. Romka wtedy hyc! Zamyka drzwi boksu i Bojka chcąc nie chcąc wyrusza zwiedzać. I podobało jej się. Za tydzień musi to powtórzyć!

Posted

Tak Kaju,mam to nawet na zdjęciach!Wstawię wieczorem.Bałą się trochę przeejść między boksami szczekających psiaków.Potraktowałą mnie jak przewodniczkę,jak mnie się nic nie stało(nikt mnie nie ugryzł)to mozna za mna pójść.I poszła.Biegała tak jak wszystkie psiaki ale nie pozwoliła się dotknąć!a potem pierwsza hyc do boksu.