Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Romciu ja mam za miękkie serce zawsze jak ją wypuszczę to potem ganiamy się po podwórku,musiałam dzwonić w niedzielę do mamanabank po radę co robić z Bojcią i teraz ćwiczymy ale nie chce z kojca nadal wychodzić na smyczy!!a zdjęcia to odzwierciedlenie Bojci na koniec ze smyczką sama widzisz!!!musiałam na siłę ją ciągnąć do kojca myślałam,że serce mi pęknie z żalu ale nie było innego wyjścia!!!

Posted

Może ona powinna mieć domek na wsi...i powinna podwórka pilnować...wtedy wydaje się najszczęśliwsza...może takiego domku trzeba jej szukać...co o tym sądzicie dziewczyny?

Posted

[quote name='Romka']Może ona powinna mieć domek na wsi...i powinna podwórka pilnować...wtedy wydaje się najszczęśliwsza...może takiego domku trzeba jej szukać...co o tym sądzicie dziewczyny?[/QUOTE]
Jeżeli będzie miała również do dyspozycji dom, to jak najbardziej!

Posted

Tak byłam u Anitki i uzgodnione,że za tabletki Bojci mi nie płacicie tylko to będą moje 2-m-ce wpłaty na skarpete!!!A nasza Bojcia nie chce do mnie podejść w kojcu jak widzi smyczke,ale już mam wytyczne mamynabank i wiem co dalej robić!