Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majki1510 napisał(a):
to trzeba i tego próbować, tylko kasa...
mam problem z jedną deklaracją stałą. Wysyłałam pw (kilkakrotnie) i nie dostałam odpowiedzi. Wpłaty również brak. Nie wiem co mogę z tym zrobić. Na sterylkę nie ma całości. Więc liczę się z każdym złotówkiem

Napisz mi na PW o kogo chodzi.

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="6"]Mam jeszcze pomysł. Tworzę właśnie plakaty - ogłoszenia papierowe dla Portosa, czy ktoś jest chętny porozklejać je u siebie?? Mogę zrobić każdą ilość i wysłać listownie. Tylko czarno - białe, bo na kolorowe tusze nie wyrabiam.

Posted

[quote name='Majki1510'][SIZE="6"]Mam jeszcze pomysł. Tworzę właśnie plakaty - ogłoszenia papierowe dla Portosa, czy ktoś jest chętny porozklejać je u siebie?? Mogę zrobić każdą ilość i wysłać listownie. Tylko czarno - białe, bo na kolorowe tusze nie wyrabiam.

oczywiscie nic za darmo - w ramach rewanżu mogę zrobić, wydrukować i przesłać plakaty innego psiorka :D

Posted

Majki1510 napisał(a):
oczywiscie nic za darmo - w ramach rewanżu mogę zrobić, wydrukować i przesłać plakaty innego psiorka :D

Majeczko, ja z miła chęcią rozkleje. WYslij mi na maila to ja sobie druknę je, może mi się uda w kolorze :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Majeczko, ja z miła chęcią rozkleje. WYslij mi na maila to ja sobie druknę je, może mi się uda w kolorze :)

Super, dzieki wielki :loveu:

tylko nie mam Twojego maila....

Posted

Kochane cioteczki ! Udało mi się dorwać neta !!!
Portosek jest super psiakiem , grzeczny, kochany, posłuszny, bystry i w ogóle mogła bym wymieniać bez końca. Tego psa po prostu nie da się nie kochać !! Od wczoraj lata po sadzie z Guarciem a mają gdzie bo jest ok 8 h ( oczywiście pod kontrolą ) Portosek zawsze przychodzi na zawołanie. Smyczą się jeszcze trochę krępuje ale już coraz bardziej ją akceptuje. Nauczył się już siadać na komendę ( narazie tylko kiedy widzi smakołyk cwaniaczek)

Jeśli wystawiacie ogłoszenia to w tytule piszcie ze to jest mix teriera ( tylko trzeba wymyśleć którego) to bardzo pomaga w zainteresowaniu ogłoszeniem
a Portos to terier z krwi i kości :)
Narazie tyle :)
W tym tygodniu mam problem z dostaniem się do netu więc smsujcie lub dzwońcie jak by co

Posted

Majki1510 napisał(a):
Portosku sprawuj się jak najlepiej u cioci Owieczki

Nooo!!! Sprawuje sie dobrze :diabloti:
Wszystko mi roznosi w trzy światy , jak nie rękawiczki robocze, to patyki lub w ogóle drewno z kotłowni... :mad: moje piękne roślinki ze skalniaka wyciąga i lata z tym po całym podwórku. Skacze jak piłeczka na wysokość głowy. Pieszczoch jest do potegi :loveu: kochany na tyle żeby mu wszystko wybaczyć. Rozpuściłam go też do potęgi i jak sobie wychodzi na sikanie do sadu to znika na ok 20 min. Musi wszystko obwąchać , obsikać i poganiać. Kastracja konieczna !!!

Nie lubi zostawac sam, łobuzuje w domu albo w klatce ( robi demolke) wszystkich uwielbia i cieszy się jak ktos wchodzi na podwórko :loveu:
Nauczył się siadac na komende ( jak widzi smakołyk) a ostatnio mnie zaskoczył, bo usiadł sam z siebie jak całe towarzystwo usiadło i patrzyło co robie przy kuchni.

Posted

Owieczka napisał(a):
moje piękne roślinki ze skalniaka wyciąga i lata z tym po całym podwórku.

Bardzo mi się podoba ten fragment:) .... ale może kopać też lubi, to chłopak się da wykorzystać, mi się udało nakłonić mojego do wykopania potrzebnego dołka pod clematis:diabloti:

Posted

mmd napisał(a):
Bardzo mi się podoba ten fragment:) .... ale może kopać też lubi, to chłopak się da wykorzystać, mi się udało nakłonić mojego do wykopania potrzebnego dołka pod clematis:diabloti:

Żeby On chciał pomagac w druga strone , to ja nie mam nic przeciwko temu :cool3:
Może mu się po prostu nie podoba moja kompozycja na skalniaku... :eviltong: robi po swojemu.

Posted

Owieczka napisał(a):
Nooo!!! Sprawuje sie dobrze :diabloti:
Wszystko mi roznosi w trzy światy , jak nie rękawiczki robocze, to patyki lub w ogóle drewno z kotłowni... :mad: moje piękne roślinki ze skalniaka wyciąga i lata z tym po całym podwórku. Skacze jak piłeczka na wysokość głowy. Pieszczoch jest do potegi :loveu: kochany na tyle żeby mu wszystko wybaczyć. Rozpuściłam go też do potęgi i jak sobie wychodzi na sikanie do sadu to znika na ok 20 min. Musi wszystko obwąchać , obsikać i poganiać. Kastracja konieczna !!!

Nie lubi zostawac sam, łobuzuje w domu albo w klatce ( robi demolke) wszystkich uwielbia i cieszy się jak ktos wchodzi na podwórko :loveu:
Nauczył się siadac na komende ( jak widzi smakołyk) a ostatnio mnie zaskoczył, bo usiadł sam z siebie jak całe towarzystwo usiadło i patrzyło co robie przy kuchni.

nie chodzisz znim na smyczy na spacer?

zeby nie kopał musisz mu znalesc zajecie.

Posted

majku33krakow napisał(a):
nie chodzisz znim na smyczy na spacer?

zeby nie kopał musisz mu znalesc zajecie.

Ale to MÓJ kopie... bardzo ładnie kopie... :diabloti:
Portosik przesadza roślinki ...iiiiii... drewno przesadza z kotłowni:evil_lol:

Posted

trzeba im zajecie znalesc

To wiadomo, ale to jeszcze młodzież - coś muszą napsocić i nie można się o to gniewać:) Psiaki tak szybko stają się dorosłe, a później stare.

Posted

trzeba im zajecie znalesc

To typowy terier szybko się czyms nudzi :evil_lol: woli podgryzac nogawki , zjeśc kosz z roślinami, wyskubać kawałeczki koca i powariować na łóżku :eviltong:
Oczywiście że ćwiczymy chodzenie na smyczy :painting: , tyle że Portos musi się wybiegać bo to wulkan energii jest :Dog_run:

Jak jest zamkniety w klatce i wszyscy są w domu to Portosek grzecznie się bawi swoimi gryzakami , jak tylko wyjde i psy zostaja same to robi demolkę :cooldevi:

Posted

obraczus87 napisał(a):
PORTOSEK teraz musi zapełnic pustke po Guarciku :loveu: :evil_lol: stara się chłopak jak może :cool1:

No właśnie, jakiś kolega czy koleżanka bardzo by mu się przydał/a macie może coć na oku ? :cool3:

Posted

Owieczka napisał(a):
No właśnie, jakiś kolega czy koleżanka bardzo by mu się przydał/a macie może coć na oku ? :cool3:

A chciałabyś koleżankę na tymczasik wziąć?? Mam taka jedną śliczną Niunię..........

Posted

obraczus87 napisał(a):
A chciałabyś koleżankę na tymczasik wziąć?? Mam taka jedną śliczną Niunię..........

Guarcik zwolnił miejsce nastepnej sierocie więc... może... ;)