obraczus87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Majki1510 napisał(a):to trzeba i tego próbować, tylko kasa... mam problem z jedną deklaracją stałą. Wysyłałam pw (kilkakrotnie) i nie dostałam odpowiedzi. Wpłaty również brak. Nie wiem co mogę z tym zrobić. Na sterylkę nie ma całości. Więc liczę się z każdym złotówkiem Napisz mi na PW o kogo chodzi. Quote
Majki1510 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [SIZE="6"]Mam jeszcze pomysł. Tworzę właśnie plakaty - ogłoszenia papierowe dla Portosa, czy ktoś jest chętny porozklejać je u siebie?? Mogę zrobić każdą ilość i wysłać listownie. Tylko czarno - białe, bo na kolorowe tusze nie wyrabiam. Quote
Majki1510 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='Majki1510'][SIZE="6"]Mam jeszcze pomysł. Tworzę właśnie plakaty - ogłoszenia papierowe dla Portosa, czy ktoś jest chętny porozklejać je u siebie?? Mogę zrobić każdą ilość i wysłać listownie. Tylko czarno - białe, bo na kolorowe tusze nie wyrabiam. oczywiscie nic za darmo - w ramach rewanżu mogę zrobić, wydrukować i przesłać plakaty innego psiorka :D Quote
obraczus87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Majki1510 napisał(a):oczywiscie nic za darmo - w ramach rewanżu mogę zrobić, wydrukować i przesłać plakaty innego psiorka :D Majeczko, ja z miła chęcią rozkleje. WYslij mi na maila to ja sobie druknę je, może mi się uda w kolorze :) Quote
Majki1510 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 obraczus87 napisał(a):Majeczko, ja z miła chęcią rozkleje. WYslij mi na maila to ja sobie druknę je, może mi się uda w kolorze :) Super, dzieki wielki :loveu: tylko nie mam Twojego maila.... Quote
obraczus87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Majki1510']Super, dzieki wielki :loveu: tylko nie mam Twojego maila.... [email protected] W zamian za to, chciałabym abys mi wykonała plakacik z Czarusiem z wątku Ocelotka, to też druknę i powieszę. Da się zrobić?? :) Quote
Majki1510 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='obraczus87'][email protected] W zamian za to, chciałabym abys mi wykonała plakacik z Czarusiem z wątku Ocelotka, to też druknę i powieszę. Da się zrobić?? :) Jasne że tak, zresztą dla Ciebie wszystko :) Quote
obraczus87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Majki1510 napisał(a):Jasne że tak, zresztą dla Ciebie wszystko :) Bardzo dziekuję :) Quote
Owieczka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Kochane cioteczki ! Udało mi się dorwać neta !!! Portosek jest super psiakiem , grzeczny, kochany, posłuszny, bystry i w ogóle mogła bym wymieniać bez końca. Tego psa po prostu nie da się nie kochać !! Od wczoraj lata po sadzie z Guarciem a mają gdzie bo jest ok 8 h ( oczywiście pod kontrolą ) Portosek zawsze przychodzi na zawołanie. Smyczą się jeszcze trochę krępuje ale już coraz bardziej ją akceptuje. Nauczył się już siadać na komendę ( narazie tylko kiedy widzi smakołyk cwaniaczek) Jeśli wystawiacie ogłoszenia to w tytule piszcie ze to jest mix teriera ( tylko trzeba wymyśleć którego) to bardzo pomaga w zainteresowaniu ogłoszeniem a Portos to terier z krwi i kości :) Narazie tyle :) W tym tygodniu mam problem z dostaniem się do netu więc smsujcie lub dzwońcie jak by co Quote
majku33krakow Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 na 2 tygodnie allegro ma portosek to teraz gumtree wyruznione i pogrubione trzeba,kto sie zajmuje ogłoszeniami? Quote
Majki1510 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Portosku sprawuj się jak najlepiej u cioci Owieczki Quote
Owieczka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Majki1510 napisał(a):Portosku sprawuj się jak najlepiej u cioci Owieczki Nooo!!! Sprawuje sie dobrze :diabloti: Wszystko mi roznosi w trzy światy , jak nie rękawiczki robocze, to patyki lub w ogóle drewno z kotłowni... :mad: moje piękne roślinki ze skalniaka wyciąga i lata z tym po całym podwórku. Skacze jak piłeczka na wysokość głowy. Pieszczoch jest do potegi :loveu: kochany na tyle żeby mu wszystko wybaczyć. Rozpuściłam go też do potęgi i jak sobie wychodzi na sikanie do sadu to znika na ok 20 min. Musi wszystko obwąchać , obsikać i poganiać. Kastracja konieczna !!! Nie lubi zostawac sam, łobuzuje w domu albo w klatce ( robi demolke) wszystkich uwielbia i cieszy się jak ktos wchodzi na podwórko :loveu: Nauczył się siadac na komende ( jak widzi smakołyk) a ostatnio mnie zaskoczył, bo usiadł sam z siebie jak całe towarzystwo usiadło i patrzyło co robie przy kuchni. Quote
mmd Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Owieczka napisał(a): moje piękne roślinki ze skalniaka wyciąga i lata z tym po całym podwórku. Bardzo mi się podoba ten fragment:) .... ale może kopać też lubi, to chłopak się da wykorzystać, mi się udało nakłonić mojego do wykopania potrzebnego dołka pod clematis:diabloti: Quote
NiJaSe Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Majki na [email protected] tez pusc te plakaty , co prawda duzo nie moge ,ale zawsze cos :) Quote
Owieczka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 mmd napisał(a):Bardzo mi się podoba ten fragment:) .... ale może kopać też lubi, to chłopak się da wykorzystać, mi się udało nakłonić mojego do wykopania potrzebnego dołka pod clematis:diabloti: Żeby On chciał pomagac w druga strone , to ja nie mam nic przeciwko temu :cool3: Może mu się po prostu nie podoba moja kompozycja na skalniaku... :eviltong: robi po swojemu. Quote
majku33krakow Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Owieczka napisał(a):Nooo!!! Sprawuje sie dobrze :diabloti: Wszystko mi roznosi w trzy światy , jak nie rękawiczki robocze, to patyki lub w ogóle drewno z kotłowni... :mad: moje piękne roślinki ze skalniaka wyciąga i lata z tym po całym podwórku. Skacze jak piłeczka na wysokość głowy. Pieszczoch jest do potegi :loveu: kochany na tyle żeby mu wszystko wybaczyć. Rozpuściłam go też do potęgi i jak sobie wychodzi na sikanie do sadu to znika na ok 20 min. Musi wszystko obwąchać , obsikać i poganiać. Kastracja konieczna !!! Nie lubi zostawac sam, łobuzuje w domu albo w klatce ( robi demolke) wszystkich uwielbia i cieszy się jak ktos wchodzi na podwórko :loveu: Nauczył się siadac na komende ( jak widzi smakołyk) a ostatnio mnie zaskoczył, bo usiadł sam z siebie jak całe towarzystwo usiadło i patrzyło co robie przy kuchni. nie chodzisz znim na smyczy na spacer? zeby nie kopał musisz mu znalesc zajecie. Quote
mmd Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 majku33krakow napisał(a):nie chodzisz znim na smyczy na spacer? zeby nie kopał musisz mu znalesc zajecie. Ale to MÓJ kopie... bardzo ładnie kopie... :diabloti: Portosik przesadza roślinki ...iiiiii... drewno przesadza z kotłowni:evil_lol: Quote
majku33krakow Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 mmd napisał(a):Ale to MÓJ kopie... bardzo ładnie kopie... :diabloti: Portosik przesadza roślinki ...iiiiii... drewno przesadza z kotłowni:evil_lol: trzeba im zajecie znalesc Quote
mmd Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 majku33krakow napisał(a):trzeba im zajecie znalesc To wiadomo, ale to jeszcze młodzież - coś muszą napsocić i nie można się o to gniewać:) Psiaki tak szybko stają się dorosłe, a później stare. Quote
Owieczka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 majku33krakow napisał(a):trzeba im zajecie znalesc To typowy terier szybko się czyms nudzi :evil_lol: woli podgryzac nogawki , zjeśc kosz z roślinami, wyskubać kawałeczki koca i powariować na łóżku :eviltong: Oczywiście że ćwiczymy chodzenie na smyczy :painting: , tyle że Portos musi się wybiegać bo to wulkan energii jest :Dog_run: Jak jest zamkniety w klatce i wszyscy są w domu to Portosek grzecznie się bawi swoimi gryzakami , jak tylko wyjde i psy zostaja same to robi demolkę :cooldevi: Quote
obraczus87 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 PORTOSEK teraz musi zapełnic pustke po Guarciku :loveu: :evil_lol: stara się chłopak jak może :cool1: Quote
Owieczka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 obraczus87 napisał(a):PORTOSEK teraz musi zapełnic pustke po Guarciku :loveu: :evil_lol: stara się chłopak jak może :cool1: No właśnie, jakiś kolega czy koleżanka bardzo by mu się przydał/a macie może coć na oku ? :cool3: Quote
obraczus87 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Owieczka napisał(a):No właśnie, jakiś kolega czy koleżanka bardzo by mu się przydał/a macie może coć na oku ? :cool3: A chciałabyś koleżankę na tymczasik wziąć?? Mam taka jedną śliczną Niunię.......... Quote
Owieczka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 obraczus87 napisał(a):A chciałabyś koleżankę na tymczasik wziąć?? Mam taka jedną śliczną Niunię.......... Guarcik zwolnił miejsce nastepnej sierocie więc... może... ;) Quote
Recommended Posts