Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Havanka']Jestem za kupnem tych tabletek. Na allegro 120 tabl. kosztuje 99.99 zł. (promocja) + 7 zł przesyłka. Dawkowanie w zależności od wagi psa; 20-30 kg - 3 kapsułki, powyżej 30 kg - 4 kapsułki.
Trzeba spróbować, przeciwwskazań nie ma. To co próbujemy uzbierać tą kwotę?
[B]Cioteczki, która byłaby w stanie dorzucić się do HMB. Daję 20 zł. Kto jeszcze? Mamy 5 dni na uzbieranie tej kwoty[/B] - tyle trwa aukcja na allegro. Potem cena będzie 114 zł.[/QUOTE]
Jasne że próbować trzeba !
Ja mojemu Bolusiowi podawałam ,trochę za późno już było,ale myślę że dzięki temu przedłużyłam mu normalne funkcjonowanie o jakiś czas.
Ja też daję 20 zł
Cioteczki która jeszcze da grosik?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, na razie tylko deklarujemy kwoty na HMB i nie wpłacamy, bo może uda się go załatwić z innego źródła. W poniedziałek będzie odpowiedź.

Posted

[quote name='Zosia123']To ja daję te dwie dyszki, które miałam dać Michowi i niniejszym ogłaszam bankructwo :)[/QUOTE]
Zosiu, zrobię bazarek na Ciebie, nie martw się. Dziękuje za deklaracje.

Posted

[quote name='Havanka']Zosiu, zrobię bazarek na Ciebie, nie martw się. Dziękuje za deklaracje.[/QUOTE]

He he to śmieszne, Ty płacisz na Emkę, a ja na Sarunię :)
Ale może właśnie tak jest dobrze?...

Posted

Cioteczki na tym to właśnie polega ...
Że ja nie mogę pomóc finansowo :angryy::-(:angryy::-(:angryy::-(
Saruniu trzymaj się serduszko kochane ...
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-XKPRateKy-I/Tb_HQytHgoI/AAAAAAAABS0/NHQLDmOXsIo/25j9wnr.gif[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-lo1UEsUuu2E/TbsR6BgyDzI/AAAAAAAAA5M/PA6RJQakbSU/Drzewa%252520mi%2525C5%252582o%2525C5%25259Bci.jpg[/IMG]

Posted

Nie ma za co dziękować, ja bardzo chętnie tutaj bywam.
A ja dziękuję że wydobyłaś wątek na górę ;-), bo właśnie miałam się do niego dokopywać przez górę innych wątków, a dzięki Tobie nie muszę :-)

Posted

[quote name='Iljova']Nie ma za co dziękować, ja bardzo chętnie tutaj bywam.
A ja dziękuję że wydobyłaś wątek na górę ;-), bo właśnie miałam się do niego dokopywać przez górę innych wątków, a dzięki Tobie nie muszę :-)[/QUOTE]
No, proszę, jak to czasami nawet niechcąco mozna komuś pomóc;)
Przesyłam buziaczki !!!

Posted

[quote name='Havanka']Poranek?:crazyeye: Toż to środek nocy !!![/QUOTE]

?!?!?! Jaki środek nocy ja o 4:20 wychodzę na autobus do pracy :-)
*
Ciekawe co tam słychać u Saruni i reszty towarzystwa ? :-)

Posted

[quote name='fochu']a wiadomo co z tym innym źródłem dostarczenia HMB?[/QUOTE]
Czerda obiecała, że jutro wyśle HMB dla Sary. Tak więc zbiórka kasy odwołana.

Na tymczasie u Daśki jest młodziutka sunia, która nie pozwala nudzić sie całej reszcie. Sara jednak ma swoje metody na jej natręctwo, wiec mała czuje respekt przed nią. Cała uwaga skupia się na Daśce- suni oczywiście. Daśka, czyli Ania wciąż haruje i ma mało czasu, żeby porobić trochę zdjeć, o które dziś ją prosiłam.
Może jednak wkrótce będą.

Posted

Podniosę wątek i przy okazji zaproszę po psie ciasteczka, zrobione domowym sposobem;
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211430-Pyszne-ciacha-z-w%C4%85tr%C3%B3bk%C4%85-!!!Do-19.07-godz.22.00?p=17284572#post17284572[/url]

[COLOR=blue][B][SIZE=4][IMG]http://images35.fotosik.pl/799/8128ba935f2f83ebmed.jpg[/IMG][/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

Daśka, daj proszę znać, kiedy lek dotrze do Ciebie.
[B]
Wczoraj na konto Sary doszło 20 zł od Fochu. Małgosiu - dziękujemy Ci bardzo, tym bardziej, ze to już deklaracja na wrzesień !!!
[/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red]Stan konta: 141,89zł-72zł=69,89 zł
[COLOR=black]20.07 Fochu - 20 zł (IX)
[COLOR=red]Stan konta na 21.07 = 89, 89 zł[/COLOR]
[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]