Iljova Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QBSZ3H5c38o/TdgjO4wwXtI/AAAAAAAACZA/K-rMeZZNqa8/682%25255B1%25255D.jpg[/IMG] Quote
Havanka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='fiorsteinbock']O Super, wypoczełas choc troszke?[/QUOTE] [quote name='fiorsteinbock']Dziewczyny pewnie zaganianie przy przeprowadzce, nie zazdroszcze...tyle roboty w takie upaly![/QUOTE] [quote name='Iljova']To fajnie spędziłaś ten czas :-) A u Saruni pewnie ok. Tylko mają mnóstwo pracy.[/QUOTE] Nie wierzyłam, że uda mi sie odpocząć, a jednak udało sie nie tylko psychicznie ale też fizycznie się podreperowałam ! Codziennie kąpiele w wodach siarczkowo-fluorkowych z dodatkiem leczniczego i upiększającego błota (nawet maseczki na twarz z niego robiłam -hi, hi, hi...) Kąpiele perełkowe, wirówki, masaż pleców, no i mnóstwo spacerów !!! Powietrze jest tam cudowne; było ciepło, ale rześko. jednym słowem już planuję drugi wyjazd na początku jesieni. Polecam !!! Daśka pewnie na wysokich obrotach w domu i w pracy. Musimy troszkę jeszcze poczekać. Quote
Havanka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='Iljova'][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QBSZ3H5c38o/TdgjO4wwXtI/AAAAAAAACZA/K-rMeZZNqa8/682%25255B1%25255D.jpg[/IMG][/QUOTE] Jakie cudo nas dziś z rana odwiedziło !!!! Quote
Iljova Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Sporo w necie jest takich słodkich zdjęć, obrazków aż nie mogę się oprzeć kopiowaniu i wstawianiu na wątkach :-) Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Havanka']Nie wierzyłam, że uda mi sie odpocząć, a jednak udało sie nie tylko psychicznie ale też fizycznie się podreperowałam ! Codziennie kąpiele w wodach siarczkowo-fluorkowych z dodatkiem leczniczego i upiększającego błota (nawet maseczki na twarz z niego robiłam -hi, hi, hi...) Kąpiele perełkowe, wirówki, masaż pleców, no i mnóstwo spacerów !!! Powietrze jest tam cudowne; było ciepło, ale rześko. jednym słowem już planuję drugi wyjazd na początku jesieni. Polecam !!! Daśka pewnie na wysokich obrotach w domu i w pracy. Musimy troszkę jeszcze poczekać.[/QUOTE] Normalnie poczulam sie zmeczona :) A gdzie bylas dokladnie? Patrzac ma fotke psiaka ma sie ochote przytulic glowe do poduszeczki i dac buziaka w nochal :) Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Cioteczki, przypominam o bazarku dla Sary, pomizcie rozsylac :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/208390-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-mix-dla-pary-ONk%C3%B3w-do-1.06.-godz.-22-00[/url] Quote
Havanka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [B][quote name='fiorsteinbock']Normalnie poczulam sie zmeczona :) A gdzie bylas dokladnie?[/B] Patrzac ma fotke psiaka ma sie ochote przytulic glowe do poduszeczki i dac buziaka w nochal :)[/QUOTE] Edytko, to zaczarowany Lądek Zdrój. Byłam tam już 5 razy i jeszcze mi sie nie znudził! Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Aaa, to w mojej okolicy ;) Wiesz co, ja mam tak lasami i jeziorami zielonogorskimi - zakochalam sie i mogalbym co tydzien tam siedziec :) Quote
Havanka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 27 maja wpłynęła kwota 100 zł dla Sary !!! Cichy Anioł Stróż - Emma. Kochana Emmo ......bardzo Ci dziękuje w imieniu Saruni.[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8F4.gif[/IMG] Quote
Havanka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Aaa, to w mojej okolicy ;) Wiesz co, ja mam tak lasami i jeziorami zielonogorskimi - zakochalam sie i mogalbym co tydzien tam siedziec :)[/QUOTE] Edytko, Twoja okolica ? Mam wrażenie, ze ludzie tam mieszkający nigdy nie są zmęczeni i chorzy:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 :loveu::loveu::loveu: Anioły istnieją, żyją wśród Nas :angel: Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Havanka']Edytko, Twoja okolica ? Mam wrażenie, ze ludzie tam mieszkający [B]nigdy nie są zmęczeni[/B] i chorzy:evil_lol:[/QUOTE] Hehehe...mojego Tz nie widzisz ;) Bardzo duzo ludzi narzeka na klimat, żyjemy w dolinie i wiele osób osiedlających sie z terenów płaskich wlasnie odczuwa zmeczenie, sennosc, problemy z sercem (ja mysle, że to kwestia przyzwyczajenia). Chodzi mi gl. o Dzierzoniow, Bielawe i ościenne. Natomiast Lądek, Polanica sa jakies 60km od nas i tam zdecydowanie jest "lżej" na duszy. Quote
Havanka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Hehehe...mojego Tz nie widzisz ;) Bardzo duzo ludzi narzeka na klimat, żyjemy w dolinie i wiele osób osiedlających sie z terenów płaskich wlasnie odczuwa zmeczenie, sennosc, problemy z sercem (ja mysle, że to kwestia przyzwyczajenia). Chodzi mi gl. o Dzierzoniow, Bielawe i ościenne. Natomiast Lądek, Polanica sa jakies 60km od nas i tam zdecydowanie jest "lżej" na duszy.[/QUOTE] Tak, na pewno. Do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić, jeżeli nie ma innego wyjścia. Do Lądka masz bliżej o godzinę. Ja jadę 2 godz. 20 min. W maju jeszcze nie było atrakcji pod gołym niebem, ale już w połowie czerwca się zaczynają. Wtedy jest jeszcze bardziej ciekawie. Quote
Iljova Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Havanko mogę zamieścić link do bazarku na FB na mojej tablicy ? Quote
Havanka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='Iljova']Havanko mogę zamieścić link do bazarku na FB na mojej tablicy ?[/QUOTE] Ilonko, byłabym bardzo wdzięczna !!! Dziękuje !!! Właśnie powstał drugi bazarek. Gdybyś też mogła.... Quote
Havanka Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='Iljova']Do bazarków linki już są na FB :)[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję !!! Quote
Havanka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [B]Kochani, nowy tydzień zaczął sie od dobrych wiadomości: dziś konto Sary powiększyło sie o 100 zł !!! 40 zł Sara dostała od Fochu i 60 zł od Fiorsteinbock !!! Cioteczki dziękuje Wam za pamięć i hojność !!![/B] Ps. Fochu zaznaczyłaś w tytule że jest to kwota za V i VI - kochana Cioteczko, za maj już wpłaciłaś. Zapiszę więc na poczet VI i VII - ok? Edytko, wpłaciłaś 60 zł !!! Płacisz coraz większe kwoty od zadeklarowanej, również za V i VI. Za maj jest już zapłacone. Może wpiszę na poczet VI i VII? [B]Aktualne rozliczenia znajdują sie w poście 2.[/B] Quote
Iljova Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Witaj Saruniu widzę że zostałaś bardzo hojnie obdarzona :-) Quote
Havanka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Podrzucam bazar i zapraszam na bazarek dla niej :[url]http://www.dogomania.pl/threads/208390-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-mix-dla-pary-ONk%C3%B3w-do-1.06.-godz.-22-00[/url] Quote
fiorsteinbock Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Havanka'][B]Kochani, nowy tydzień zaczął sie od dobrych wiadomości: dziś konto Sary powiększyło sie o 100 zł !!! 40 zł Sara dostała od Fochu i 60 zł od Fiorsteinbock !!! Cioteczki dziękuje Wam za pamięć i hojność !!![/B] Ps. Fochu zaznaczyłaś w tytule że jest to kwota za V i VI - kochana Cioteczko, za maj już wpłaciłaś. Zapiszę więc na poczet VI i VII - ok? Edytko, wpłaciłaś 60 zł !!! Płacisz coraz większe kwoty od zadeklarowanej, również za V i VI. Za maj jest już zapłacone. Może wpiszę na poczet VI i VII? [B]Aktualne rozliczenia znajdują sie w poście 2.[/B][/QUOTE] A widzisz, ja już sie pogubilam :) Sorrki. Qrcze, malo jest deklarujących i odwiedzajacych Sare a przeciez Ona tez zasluguje na uwage! Dziekuje Wam Cioteczki, ze nie odpuszczacie. Quote
Iljova Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Przecież nie po to Daśka ją zabierała nie po to powstał watek żeby to zmarnować, Trzeba dać to co najlepsze dla niej i na co zasługuje w pelni. [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-eRxrZpNrzBM/TeCUN8pfD6I/AAAAAAAACu4/FirNugMV1oY/mediumkyn4ar574b8ca783954da64552%25255B1%25255D.jpg[/IMG] Quote
fiorsteinbock Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Havanka']Podrzucam bazar i zapraszam na bazarek dla niej :[url]http://www.dogomania.pl/threads/208390-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-mix-dla-pary-ONk%C3%B3w-do-1.06.-godz.-22-00[/url][/QUOTE] Zakonczony, uzbierałyśmy całe 90zł dla Saruni :) Jak tylko zostana zaksiegowane wplaty, przeleje do cioci Havanki :) Quote
Havanka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zakonczony, uzbierałyśmy całe 90zł dla Saruni :) Jak tylko zostana zaksiegowane wplaty, przeleje do cioci Havanki :)[/QUOTE] Wow !!!!! Edytko, super !!!! Dziękuję w imieniu Sarci!!! Quote
fiorsteinbock Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Szału niema, jak mawia moj kolega z pracy - ale dobre i tyle ;) A jak Sarunia w trakcie przeprowadzki, pomaga cos Daśce? Quote
Recommended Posts