Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='daśka']a to my ładnie powiemy dobry wieczór:-)
Sarunia ma się świetnie,pięknie rano michę pochłonęła i teraz już nochalkiem po miskach węszy,więc za chwilkę będzie jedzonko:-) Bardzo się cieszę,kiedy Sarunia ma apetyt:-)[/QUOTE]

Nie tylko Ty się cieszysz kiedy Sarcia ma apetyt :-) :-) :-)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daśka']a to my ładnie powiemy dobry wieczór:-)
Sarunia ma się świetnie,pięknie rano michę pochłonęła i teraz już nochalkiem po miskach węszy,więc za chwilkę będzie jedzonko:-) Bardzo się cieszę,kiedy Sarunia ma apetyt:-)[/QUOTE]
Witaj, czy patrząc teraz na Sarę (po drugim zastrzyku ), widzisz jakąś chociaż minimalną poprawę?

Posted

Witaj Havanko narazie to widzę jak Sara pałaszuje michę,jeżeli chodzi o zmianę w jej zachowaniu,to nie widzę nic szczególnego po zastrzykach,oprócz poprawy nastroju i apetytu,wszędzie jej teraz pełno:-) Łapki niestety jej się zjeżdżają.Najważniejsze,żeby ten stan jak najdłużej utrzymać.

Posted

[quote name='daśka']Witaj Havanko narazie to widzę jak Sara pałaszuje michę,jeżeli chodzi o zmianę w jej zachowaniu,to nie widzę nic szczególnego po zastrzykach,oprócz poprawy nastroju i apetytu,wszędzie jej teraz pełno:-) Łapki niestety jej się zjeżdżają.Najważniejsze,żeby ten stan jak najdłużej utrzymać.[/QUOTE]
Dobre i to, że ma humor i apetyt. Może te łapy rozjeżdzają się tak na śliskich panelach, a że ma słabsze, to i nie może nad tym zapanować? Gdyby chodziła spokojnie, to by sie utrzymała, ale, ze "kotłuje" sie z innymi, to i nie jest w stanie zachować równowagi.

Posted

Havanko jej tylnie łapeczki się zjeżdżają do wewnątrz,nie myślę o wariatctwach na panelach,bądź płytkach.Muszę zrobić kiedyś zdjęcie tych jej łapek,a właśnie a gdzie Sara a tu jest :-) Iljova masz rację teraz Sara poszła na kołderkę:-) Naprawdę bardzo bardzo bardzo się cieszymy,że Sara znów ładnie zjada:-) Bardzo się niepokoimy,kiedy Sara mówi jedzeniu nie.

Posted

[quote name='daśka']muszę dziewczynom coś jutro kupić w końcu dzień kobiet jest:-) wiem po puszce tuńczyka w sosie własnym:-)[/QUOTE]
Daśka, a Matkowi puszka z okazji dnia chłopaka. Niech wspólnie obchodzą święta:diabloti:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Trzymam kciuki Sara :)
Widac wogole jakas poprawe czy za wczesnie na cokolwiek? Ile ona ma dostac zastrzyków?[/QUOTE]
Jeśli dobrze pamiętam, to cztery.

Posted

Mam !!! Zapytacie co ? Znowu mam dostęp do netu. Więc mogę znowu bywać na wątkach psiaków ! Brakowało mi wieści, oj brakowało.
Saruniu witaj w sobotni poranek :-)

Posted

[quote name='Iljova']Mam !!! Zapytacie co ? Znowu mam dostęp do netu. Więc mogę znowu bywać na wątkach psiaków ! Brakowało mi wieści, oj brakowało.
Saruniu witaj w sobotni poranek :-)[/QUOTE]

Witaj Iljova:-)
qpe lat;-)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Trzymam kciuki Sara :)
Widac wogole jakas poprawe czy za wczesnie na cokolwiek? Ile ona ma dostac zastrzyków?[/QUOTE]

Cioteczko najgorsze,że ja poprawy nie widzę,zobaczymy po zakończeniu leczenia
postaram się nagrać filmik z figlami Sary i wstawić na you tube,wkleję link,ale nie wiem czy wyrobię w tym tygodniu....

Posted

[quote name='Iljova']Dzięki :-) !
Daśka też już buszujesz o tej porze ? :-)[/QUOTE]

A jakoś się obudziłam,wyprowadziłam psiaki,ale zapewne za ok godzinkę sen znów mnie zabiarze do siebie:-)