Iljova Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='daśka']a to my ładnie powiemy dobry wieczór:-) Sarunia ma się świetnie,pięknie rano michę pochłonęła i teraz już nochalkiem po miskach węszy,więc za chwilkę będzie jedzonko:-) Bardzo się cieszę,kiedy Sarunia ma apetyt:-)[/QUOTE] Nie tylko Ty się cieszysz kiedy Sarcia ma apetyt :-) :-) :-) Quote
Havanka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='daśka']a to my ładnie powiemy dobry wieczór:-) Sarunia ma się świetnie,pięknie rano michę pochłonęła i teraz już nochalkiem po miskach węszy,więc za chwilkę będzie jedzonko:-) Bardzo się cieszę,kiedy Sarunia ma apetyt:-)[/QUOTE] Witaj, czy patrząc teraz na Sarę (po drugim zastrzyku ), widzisz jakąś chociaż minimalną poprawę? Quote
daśka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Witaj Havanko narazie to widzę jak Sara pałaszuje michę,jeżeli chodzi o zmianę w jej zachowaniu,to nie widzę nic szczególnego po zastrzykach,oprócz poprawy nastroju i apetytu,wszędzie jej teraz pełno:-) Łapki niestety jej się zjeżdżają.Najważniejsze,żeby ten stan jak najdłużej utrzymać. Quote
daśka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Iljova']Nie tylko Ty się cieszysz kiedy Sarcia ma apetyt :-) :-) :-)[/QUOTE] Witam Cię Iljova:-)Sara właśnie pochłonęła michę:-) Quote
Havanka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='daśka']Witaj Havanko narazie to widzę jak Sara pałaszuje michę,jeżeli chodzi o zmianę w jej zachowaniu,to nie widzę nic szczególnego po zastrzykach,oprócz poprawy nastroju i apetytu,wszędzie jej teraz pełno:-) Łapki niestety jej się zjeżdżają.Najważniejsze,żeby ten stan jak najdłużej utrzymać.[/QUOTE] Dobre i to, że ma humor i apetyt. Może te łapy rozjeżdzają się tak na śliskich panelach, a że ma słabsze, to i nie może nad tym zapanować? Gdyby chodziła spokojnie, to by sie utrzymała, ale, ze "kotłuje" sie z innymi, to i nie jest w stanie zachować równowagi. Quote
Iljova Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 No to po dobrym jedzonku pora na przyjemne spanko :-) Quote
daśka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Havanko jej tylnie łapeczki się zjeżdżają do wewnątrz,nie myślę o wariatctwach na panelach,bądź płytkach.Muszę zrobić kiedyś zdjęcie tych jej łapek,a właśnie a gdzie Sara a tu jest :-) Iljova masz rację teraz Sara poszła na kołderkę:-) Naprawdę bardzo bardzo bardzo się cieszymy,że Sara znów ładnie zjada:-) Bardzo się niepokoimy,kiedy Sara mówi jedzeniu nie. Quote
daśka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 muszę dziewczynom coś jutro kupić w końcu dzień kobiet jest:-) wiem po puszce tuńczyka w sosie własnym:-) Quote
Iljova Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 To niech jej już tak zostanie apetyt na zawsze :-) dobranoc i spokojnej nocy. Idę spać bo przed 4 muszę wstać :) Quote
Havanka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='daśka']muszę dziewczynom coś jutro kupić w końcu dzień kobiet jest:-) wiem po puszce tuńczyka w sosie własnym:-)[/QUOTE] Daśka, a Matkowi puszka z okazji dnia chłopaka. Niech wspólnie obchodzą święta:diabloti: Quote
daśka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Matek też dostanie:-) A..konto dnia chłopaka,który jest we wrześniu (chyba);-):-) Quote
Havanka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Daśka, jak tam impreza z okazji dnia kobiet? Czy psie damy dostały obiecanego tuńczyka? Quote
daśka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 a kuku:-) Witajcie:-) U Saruni wszystko ok,tuńczyk był dla wszystkich:-) taka była impreza,a co.... Jutro znów na zastrzyk........ napisze jak było... Quote
fiorsteinbock Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Trzymam kciuki Sara :) Widac wogole jakas poprawe czy za wczesnie na cokolwiek? Ile ona ma dostac zastrzyków? Quote
Havanka Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Trzymam kciuki Sara :) Widac wogole jakas poprawe czy za wczesnie na cokolwiek? Ile ona ma dostac zastrzyków?[/QUOTE] Jeśli dobrze pamiętam, to cztery. Quote
Randa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Bardzo proszę zagłosujcie na Pipi w Krakvecie, jest zdana sama na siebie a zwierzaki jeść potrzebują Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mam !!! Zapytacie co ? Znowu mam dostęp do netu. Więc mogę znowu bywać na wątkach psiaków ! Brakowało mi wieści, oj brakowało. Saruniu witaj w sobotni poranek :-) Quote
daśka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Iljova']Mam !!! Zapytacie co ? Znowu mam dostęp do netu. Więc mogę znowu bywać na wątkach psiaków ! Brakowało mi wieści, oj brakowało. Saruniu witaj w sobotni poranek :-)[/QUOTE] Witaj Iljova:-) qpe lat;-) Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dzięki :-) ! Daśka też już buszujesz o tej porze ? :-) Quote
daśka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Trzymam kciuki Sara :) Widac wogole jakas poprawe czy za wczesnie na cokolwiek? Ile ona ma dostac zastrzyków?[/QUOTE] Cioteczko najgorsze,że ja poprawy nie widzę,zobaczymy po zakończeniu leczenia postaram się nagrać filmik z figlami Sary i wstawić na you tube,wkleję link,ale nie wiem czy wyrobię w tym tygodniu.... Quote
daśka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Iljova']Dzięki :-) ! Daśka też już buszujesz o tej porze ? :-)[/QUOTE] A jakoś się obudziłam,wyprowadziłam psiaki,ale zapewne za ok godzinkę sen znów mnie zabiarze do siebie:-) Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Teraz idę sobie spacerkiem z autobusu na targ po zakupy i oczywiście wchodzę na wątki ;-) Quote
Recommended Posts